Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no przed tym rsetem/update moglem tam wchodzic

ale jak bym nie mial to by wyskakiwal chociaz komunikat  ze podczas  wypraw znajdziesz klucz bla bla

a nic nie wykskauje ;/

Otworzyłem wszystkim WC + wyzerowałem timer.

Nie spamujcie tak bo zapominam przez to zrobić sprawy związane z serwerem.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jak usunąć, na globalu wojownik przecież ma tylko 25% na blok, 50% ma TYLKO zwiadowca.

A woj teraz blokuje chyba częściej niż łucznik ...

Już 3,5k misji napstrykałem, teraz jedynie zostaję sobie atakować ludzi ;x

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak usunąć, na globalu wojownik przecież ma tylko 25% na blok, 50% ma TYLKO zwiadowca.

A woj teraz blokuje chyba częściej niż łucznik ...

gowno prawda -.-  raz bloknie wiecej a raz lucznik wiecej bloknie przypatrz sie woj vs zwiad ...

to jest losowe 50% ...  pomysl troche to nie jest tak ze 100% ze np  po 3 ataku bedzie blok tylko moze ci nawet ciagle nie blokowac

Opublikowano

Bug, gdy wrzucam coś do kibelka to nie dodaje aury, a zabiera itemka i nic nie dodaje

2. Nie można zmienić herbu gildi!

screed.png

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

Opublikowano

gowno prawda -.-  raz bloknie wiecej a raz lucznik wiecej bloknie przypatrz sie woj vs zwiad ...

to jest losowe 50% ...  pomysl troche to nie jest tak ze 100% ze np  po 3 ataku bedzie blok tylko moze ci nawet ciagle nie blokowac

Nie rozumiesz, że woj powinien mieć 25% ?

Zobacz ile wojów jest w topce, ja nie mogę łucznikiem 250 lv rozwalić, gdzie wszystkie inne klasy rozwalam z połową hp ..

Mi wc nie działa 

Nofer możesz jedynie kur bana dostać ...

Kiedy będzie wieża odbugowana ? Jedni zrobili all, a inni mają zbugowaną ...

UggNk9.gif

Opublikowano

skoro nie mam odbugowanych lochów, to znaczy że moge dalej bugować ? -,-

Kurwa i tak powinieneś dostać bana bo specjalnie je bugowałeś teraz nie spamuj, że ma ci je odblokować..

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Kurwa pyski . Po uja tak spamujecie z problemami? Piszcie po 1 , admin rozwiąże i kolejny.

Wy piszecie po 3/4 i On nie wie za co się zabrac.

Opublikowano

Zobacz ile wojów jest w topce, ja nie mogę łucznikiem 250 lv rozwalić, gdzie wszystkie inne klasy rozwalam z połową hp ..

Mi wc nie działa 

nie placz ze w dupe dostajesz tak to jest jak sie stat nie umie rozdawac ...

Cóż, ja tam klikam WC i nie działa. Trzeba czekać

no 1 dziala 2 nie dziala to jest ten problem ;/

Kurwa i tak powinieneś dostać bana bo specjalnie je bugowałeś teraz nie spamuj, że ma ci je odblokować..

popieram :D bugowal to albo reset albo ban

Opublikowano

jesteś śmieszny dzieciaku ;] Dlaczego miałbym dostać bana ? za gre? To nie moja wina że są lochy zbugowane..

Mi wc nie działa 

Zniżasz się do poziomu przedszkolaka, spamujesz ciągle swoją nieogarniętą gildią, i tak jesteś zerem ;] Co drugi twój post to "zapraszam do gildii" Ogarnij sie dzieciaku

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

2xUp:

Porównaj sobie staty, zresztą sco już nerfi wojownika, także happy ;)

Up:

Przeczytaj regulamin sobie dziecko, wykorzystywanie bugów na swoją korzyść = ban.

Ktoś mi zabroni ? Nieogarnięta ? Szkoda, że 13 osób w top 15 to gildia MPCTEAM :3

UggNk9.gif

Opublikowano

jesteś śmieszny dzieciaku ;] Dlaczego miałbym dostać bana ? za gre? To nie moja wina że są lochy zbugowane..

Zniżasz się do poziomu przedszkolaka, spamujesz ciągle swoją nieogarniętą gildią, i tak jesteś zerem ;] Co drugi twój post to "zapraszam do gildii" Ogarnij sie dzieciaku

"Dzieciaku" tak kurwa, wykorzystywałes błąd w grze baranie, za to jest ban. Inni dostali to Ty też powinieneś.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

nie placz ze w dupe dostajesz tak to jest jak sie stat nie umie rozdawac ...

no 1 dziala 2 nie dziala to jest ten problem ;/

popieram :D bugowal to albo reset albo ban

Nie po to wyjebałem kase na grzyby aby teraz bana dostać, kolejny nieogar, bugowałem ? niby kurwa jak ? Samo się zbugowało i mam bana niby dostać? Puknij sie w ten pusty łeb koleszko, nie wiesz zapewne o co chodzi a sie wpierdalasz nie na swój temat, nie pisałem tego do ciebie tylko do administracji

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

Gram od startu tak samo tarcza byla 50% kazal admin zmienic w ciaga 24h na te z 25%.

A propo wc to 1 ofiara na dzien :D

A co do statystyk podstawowych jakie teraz sa nowe maksymalne bo mam 15000 sily i wytrzymalosci i niechce przewalic by niezawisic postaci :)

Chcesz sobie popykać bez stresu :D

Wejdż tu : http://www.mpcforum.pl/topic/1206813-sf-serwer-game/

Opublikowano

Nie po to wyjebałem kase na grzyby aby teraz bana dostać, kolejny nieogar, bugowałem ? niby kurwa jak ? Samo się zbugowało i mam bana niby dostać? Puknij sie w ten pusty łeb koleszko, nie wiesz zapewne o co chodzi a sie wpierdalasz nie na swój temat, nie pisałem tego do ciebie tylko do administracji

no to reset

"Polaczenie z serverem zostalo  przerwane"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...