Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziska mag od zawsze ma największy dmg (ale za to ma mało hp) co np. woj ma bić tylko co mag? WTF? niewiem czym go męczycie tym żeby znerfił maga? radze także zaznaczyć że mag niema takiego czegoś jak unikanie ciosów czy ich blok więc to że ma najwięcej dmg jest najbardziej sprawiedliwe

Co to kuźwa za przeproszeniem ma być za co mi usuneliście konto ??????? Nie używałem żadnego bota . Mój nikc to mezo

Chcecie wiedzieć jak wbiłem te misje ????? NIe urzywałem żadnego bota lecz myszki która zapamiętuje kliknięcia w danym miejscu

Tak czy siak jest to ułatwienie które działa na tej samej zasadzie co bot

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to kuźwa za przeproszeniem ma być za co mi usuneliście konto ??????? Nie używałem żadnego bota . Mój nikc to mezo

Chcecie wiedzieć jak wbiłem te misje ????? NIe urzywałem żadnego bota lecz myszki która zapamiętuje kliknięcia w danym miejscu

potwierdzam bo używał autoclick 2.2 wiem bo sam go pytałem :D

Opublikowano

Ludziska mag od zawsze ma największy dmg (ale za to ma mało hp) co np. woj ma bić tylko co mag? WTF? niewiem czym go męczycie tym żeby znerfił maga? radze także zaznaczyć że mag niema takiego czegoś jak unikanie ciosów czy ich blok więc to że ma najwięcej dmg jest najbardziej sprawiedliwe

Ale on nie ma wysokiego dmg ...

Up:

Przeczytaj regulamin, tak czy siak ban

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Tylko że to nie działa na zasadzie bota rozumiesz ????? To jest po prostu zestawianie klikania myszką

potwierdzam bo używał autoclick 2.2 wiem bo sam go pytałem :D

Tobie to napisałem bo wiedziałem że jest taka aplikacja

Opublikowano

Tylko że to nie działa na zasadzie bota rozumiesz ????? To jest po prostu zestawianie klikania myszką

Bot też sobie klika ;p

Opublikowano

Tak czy siak to ułatwienie i jest to nie fair wobec innych graczy.

Czemu gdy się wylogowałem, nie mogę się zalogować ? ;x

Zaraz zrobie

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ale ty tego nie robisz ;]

nwm czy tam było ale w wieży nie zabiera mi grzybów.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Dają co 5h

Nie mogę się zalogować na łucznika, nick : jugens4522

Admin pomożesz ?

Niby złe hasło, a hasło mam takie same jak na magu ...

Zapraszamy do gildii MPCTEAM, wszystko rozbudowane i czekamy na lochy. Minimum 180lv, pisać do jugens22 lub jugens4522

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Co do mezo to ja tam niezauwazylem zeby cos sciemnial lochy mial w pozadku jesli ktos gra nonstop robiac zadania wystarczy porownac ilosc z Tanker 300 lvl :D

Wiecie ze teraz w gildi jest 2 miliard grzybow i niema przywodcy nieda sie nawet nikogo nominowac.

Co zajze na server to zmiana bug itd :P

Chcesz sobie popykać bez stresu :D

Wejdż tu : http://www.mpcforum.pl/topic/1206813-sf-serwer-game/

Opublikowano

Wiecie że za bugowanie grzybów w gildii jest perm dla właściciela? :)

W nocy sobie przejrzę kto tam bugował.

dlaczego do wc nie mozna wrzucac ciagle rzeczy ?

Zaraz zmienie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Troche głupio, że awanturniczość nie wzrasta, jak nie mam grzybów to nic moge robić ;/

jak ci grzyby sie traca ... o.O

mi ciagle wzrastaja   xD

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=YNSrZsJsKZc

Zapraszam do oglądania.. nagrane wczoraj renderowane rano wrzucane przed chwilą -.- cały dzień renderowania pół dnia wrzucania :D

Gdyby nie moja "mutacja" plus dmuchanie do mikrofonu było by okej.. lecz mikrofon za 15 zl to tak jest ;d

Zapraszam do dawania łapek komentowania oraz subskrybowania, jest to któryś z kolei filmik z bendicam, lecz jest to 1 który renderowałem ;x

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano
  • Postacie w wieży które rzekomo mają pomagać nie działają.
  • Wiedźma też nie trybi.
  • WC można jednego itemka na jeden dzień, może by tak podwyższyć limit?
  • Wszystkie potki (oprócz eliksiru nieśmiertelności) dodają statystyki lecz nie pokazują się one w zakładce Bohatera. (np; mamy 1k hp, używamy miksturke i nadal mamy 1k hp, lecz jak pójdziemy walczyć na arene/karczme/lochy to w zakładce naszej postaci będą podanie prawidłowe dane)
  • Gryf kosztuje 20 grzybów, a napisane jest, że kosztuje 25.
  • Proponuję podnieść kase z warty x3 niż jest teraz. (Za misje dostaje po 300/500k golda a za 1h warty 3k, lepiej to podrasować)
  • Wyszukiwanie graczy bądź gildii po nazwie w sali chwały nie działa
  • Wyświetlanie ilości 'Pancerza' w zakładce bohatera też jest zbugowane, wartość jest wyssana z dupy za przeproszeniem.
  • Podczas ukończenia misji, nie pokazują nam się grzybki które dostajemy. Fajnie byłoby wstawić tam obrazek grzybka czy coś, aby pokazać, że zdobyliśmy owy łup za misje.
  • Po napisanie czegokolwiek na czacie gildii, wyrzuca nas z serwera.

Może by tak dodać klaser, lecz podrasowany aby dawał 2x więcej doświadczenia niż na globalu?  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...