Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu lvl tak wolno idzie z 20 min expie i nic  nie idzie? coś grzbaliscie

nic :)

• Postacie w wieży które rzekomo mają pomagać nie działają.
  • Wiedźma też nie trybi.
  • WC można jednego itemka na jeden dzień, może by tak podwyższyć limit?
  • Wszystkie potki (oprócz eliksiru nieśmiertelności) dodają statystyki lecz nie pokazują się one w zakładce Bohatera. (np; mamy 1k hp, używamy miksturke i nadal mamy 1k hp, lecz jak pójdziemy walczyć na arene/karczme/lochy to w zakładce naszej postaci będą podanie prawidłowe dane)
  • Gryf kosztuje 20 grzybów, a napisane jest, że kosztuje 25.
  • Proponuję podnieść kase z warty x3 niż jest teraz. (Za misje dostaje po 300/500k golda a za 1h warty 3k, lepiej to podrasować)
  • Wyszukiwanie graczy bądź gildii po nazwie w sali chwały nie działa
  • Wyświetlanie ilości 'Pancerza' w zakładce bohatera też jest zbugowane, wartość jest wyssana z dupy za przeproszeniem.
  • Podczas ukończenia misji, nie pokazują nam się grzybki które dostajemy. Fajnie byłoby wstawić tam obrazek grzybka czy coś, aby pokazać, że zdobyliśmy owy łup za misje.
  • Po napisanie czegokolwiek na czacie gildii, wyrzuca nas z serwera.
Może by tak dodać klaser, lecz podrasowany aby dawał 2x więcej doświadczenia niż na globalu?  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=YNSrZsJsKZc

Zapraszam do oglądania.. nagrane wczoraj renderowane rano wrzucane przed chwilą -.- cały dzień renderowania pół dnia wrzucania :D

Gdyby nie moja "mutacja" plus dmuchanie do mikrofonu było by okej.. lecz mikrofon za 15 zl to tak jest ;d

Zapraszam do dawania łapek komentowania oraz subskrybowania, jest to któryś z kolei filmik z bendicam, lecz jest to 1 który renderowałem ;x

Polecam odsunąć mikrofon trochę od twarzy i będzie okej. Super że nagrywacie filmiki z serwera, chyba coś pomyśle o bonusie dla wszystkich jutro :P

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

• Postacie w wieży które rzekomo mają pomagać nie działają.
  • Wiedźma też nie trybi.
  • WC można jednego itemka na jeden dzień, może by tak podwyższyć limit?
  • Wszystkie potki (oprócz eliksiru nieśmiertelności) dodają statystyki lecz nie pokazują się one w zakładce Bohatera. (np; mamy 1k hp, używamy miksturke i nadal mamy 1k hp, lecz jak pójdziemy walczyć na arene/karczme/lochy to w zakładce naszej postaci będą podanie prawidłowe dane)
  • Gryf kosztuje 20 grzybów, a napisane jest, że kosztuje 25.
  • Proponuję podnieść kase z warty x3 niż jest teraz. (Za misje dostaje po 300/500k golda a za 1h warty 3k, lepiej to podrasować)
  • Wyszukiwanie graczy bądź gildii po nazwie w sali chwały nie działa
  • Wyświetlanie ilości 'Pancerza' w zakładce bohatera też jest zbugowane, wartość jest wyssana z dupy za przeproszeniem.
  • Podczas ukończenia misji, nie pokazują nam się grzybki które dostajemy. Fajnie byłoby wstawić tam obrazek grzybka czy coś, aby pokazać, że zdobyliśmy owy łup za misje.
  • Po napisanie czegokolwiek na czacie gildii, wyrzuca nas z serwera.

Może by tak dodać klaser, lecz podrasowany aby dawał 2x więcej doświadczenia niż na globalu?  ;)

o klaserze tez pisalem popieram  klaser  byl by ciekawa rzecza :)

ale wszystko w swoim czasie kolega ktory robi tego priva  bardzo sie stara widze i bardzo szanuje cie za to 

WIELKI + za to dla cb :)

Opublikowano

Serwer SF bardziej popularny niż niektóre metiny, tak trzymać ! :D

Teraz najbardziej chyba potrzeba wieży, bo stoisz na pewnym lv i tylko klikanie misji zostaje. 

Zapraszamy do gildii MPCTEAM, chyba najlepsza gildia na serwerze. 3/4 graczy powyżej 230lv, rozbudowana na maksa i czekamy na lochy.

Jeżeli masz minimum 200lv, dołącz do nas. Pw do jugens4522 lub jugens22

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

no ten konkurs miał trwać do wczoraj :D

Postanowiliśmy lekko przedłużyć :D

Nie dodało mi wcześniejszego posta to napisze jeszcze raz :

Wkrótce będzie wielki update. Znajdzie się w nim :

- Ataki na gildie(naprawione)

- Chat gildijny naprawiony

- Poty w 100% działające

- Wieża oraz pomocnicy skończeni

- Możliwe że nowe dungeony :)

- Klaser o ile mi się uda tyle obrazków ogarnąć :D

- Naprawiony blok maga

- W wieży będzie pokazywać dokładny poziom

- Poprawa graficzna szaty gry(nie chcemy chyba aby nam zrobili closed serwer ^^)

- Arena działająca dobrze

- Optymalizacja silnika aby chodził elegancko bez lagów

i wiele więcej...

Cóż, mogę tylko napisać że wkrótce będzie odbugowany w pełni sf private :)

Opublikowano

No to czekamy, naprawcie te najbardziej uciążliwe bugi a potem bierzcie się za szatę graficzną bo to, że wprowadziliście mikropłatności tylko bardziej zwróci na was uwagę odpowiednich służb, kto wie ten wie, że znajduje się pewna strona na której można zgłaszać rzeczy od DDoS do łamania praw autorskich, bez większych problemów zawieszą wam stronę, więc powodzenia panowie.. Trzymam kciuki! ;)

Opublikowano

No to czekamy, naprawcie te najbardziej uciążliwe bugi a potem bierzcie się za szatę graficzną bo to, że wprowadziliście mikropłatności tylko bardziej zwróci na was uwagę odpowiednich służb, kto wie ten wie, że znajduje się pewna strona na której można zgłaszać rzeczy od DDoS do łamania praw autorskich, bez większych problemów zawieszą wam stronę, więc powodzenia panowie.. Trzymam kciuki! ;)

Ja się nie mam czego bać, jestem zabezpieczony na takie możliwości i zgrywam baze danych a także pliki co 1h :)

up: ciężko określić bo już pomocnicy sa prawie skonczeni.

Opublikowano

W sensie ?

Ta aktualna będzie odbugowana i w pełni gotowa. Ale ta nowa będzie 2x cięższa i potwory będą coś jak w sensie lochów gildijnych :)

Trzeba np. pokonać 50 potworów i dojść do finałowego bossa.

Więcej zdradzić nie mogę :D

Opublikowano

Kiedy wejdzie te update ?

W ciągu tygodnia ?

Ta 2 wieża jeszcze nie wiem.

Ale tamte rzeczy powinny być do 12.05 gdzieś.

Opublikowano

TWÓRCO SERVERA JESTES ZAJEBISTY A TWÓJ SERVER JEST JESZCZE BARDZIEJ ZAKURWISTY

OBYS KURWA ZAROBIL TROCHE KASKI NA TYM SERVIE :) POZDRAWIAM :)

w 1dzien mozna nabic nawet 200lv tak jak zrobilem to ja ;d  bez bota oczywiscie :)

(aktualnie jest 183) ale dobije dzis 200lv  a jak nie dobije to dobije to jutro o gdzinie 00:01 :^^:

Opublikowano

Scoo po odblokowaniu mi wieży mam zbugowane to osiągnięcie. Pokazuje, że zrobiłem coraz mniej lochów ;o

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...