Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z trainerem, konkretnie z jego uruchomieniem.

Gdy staram się go uruchomić, to wyskakuje mi, że nie jest to aplikacja na mój system - w przypadku 32bit (a taki mam). Chciałem też sprawdzić czy zadziała 64bit, lecz tutaj nic się nie dzieje.

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Mam viste 32bit, antywirus zablokowany.

Opublikowano

Mam problem z trainerem, konkretnie z jego uruchomieniem.

Gdy staram się go uruchomić, to wyskakuje mi, że nie jest to aplikacja na mój system - w przypadku 32bit (a taki mam). Chciałem też sprawdzić czy zadziała 64bit, lecz tutaj nic się nie dzieje.

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Mam viste 32bit, antywirus zablokowany.

Tutaj został udostępniony pod wersję twojego systemu: http://www.mpcforum.pl/topic/1172912-fut-14-trainer-polski/

Powinien gdzieś być w odpowiedziach.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jest może tutaj na forum jakiś skrypt,bot do automatycznego rozgrywania meczy :D?

Bo przyznam szczerze zrobienie 6 sezonów trochę męczy i w zależności jak szybko chodzi fifa to od 30min do 1,5h mi to zajmuje,a w jak sobie radzicie :P?

Opublikowano

Jest może tutaj na forum jakiś skrypt,bot do automatycznego rozgrywania meczy :D?

Bo przyznam szczerze zrobienie 6 sezonów trochę męczy i w zależności jak szybko chodzi fifa to od 30min do 1,5h mi to zajmuje,a w jak sobie radzicie :P?

Mi się chodzi ok. 30min na jednym koncie.

Opublikowano

Witam!

Też mam problem, otóż gram na laptopie i nie chodzą mi numerki tzn. jak naciskam 1 to nie włącza się na czerwono i nie zalicza pkt. za mecze. Na laptopie mam tylko numerki pod F1, F2 itd. Nie mam ich po prawej stronie jak na normalnej klawiaturze. Dzięki za pomoc!

Opublikowano

Witam!

Też mam problem, otóż gram na laptopie i nie chodzą mi numerki tzn. jak naciskam 1 to nie włącza się na czerwono i nie zalicza pkt. za mecze. Na laptopie mam tylko numerki pod F1, F2 itd. Nie mam ich po prawej stronie jak na normalnej klawiaturze. Dzięki za pomoc!

Włącz klawisze numeryczne, a potem naciskaj ich odpowiedniki.

Opublikowano

Mam pytanie, mam zaczynać mecze w trybie sezony online czy jak? + kiedy co naciskać

W sezonach online.

Podczas wczytywania się składu przeciwnika naciskasz F4 i klawisz numeryczny.

Opublikowano

Poradziłem sobie z klawiszami numerycznymi (klawiatura ekranowa), ale mam kolejny problem. Jestem w 4 lidze i zdobyłem 15 pkt. i dalej nie chcą punkty lecieć. Wie ktoś może o co chodzi?

Opublikowano

Poradziłem sobie z klawiszami numerycznymi (klawiatura ekranowa), ale mam kolejny problem. Jestem w 4 lidze i zdobyłem 15 pkt. i dalej nie chcą punkty lecieć. Wie ktoś może o co chodzi?

Zresetuj grę.

Trainer może się zawiesił.

Opublikowano

czy jesli zrobilem juz dzisiaj 6 sezonów to moge sobie zagrać ze 3-4 mecze pucharowe np?

Przy rozegraniu 4 spotkań bez wygrania turnieju, zarobek będzie wynosił ok. 99k, więc tak.

Opublikowano

Taką wiadomość otrzymałem od EA po wysłaniu odwołania od blokady konta:

Dear Customer,

We are contacting you to notify you that we have found your FIFA 14 account, to be in violation of our Terms of Service.

You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion, you:

Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

Due to the above we have permanently blocked your access to your Origin account.

Account closure is reserved for the most serious breaches of our Terms of Service, but can also be applied in cases where an account has accumulated a number of violations over a period of time.

Should you wish to review our Terms of Service they can be found here:

http://tos.ea.com/legalapp/WEBTERMS/US/en/PC/

Thank you for your understanding in this matter. 

Yours sincerely,

EA Terms of Service

Pasjonat
Opublikowano

Okej pytanie. Moge grać dziennie max 6 sezonów , a puchary się w to wliczają? 

@ Dlaczego jak teraz wygrałem tarcze mistrzów to nic nie dostałem wtf? 

Opublikowano

Okej pytanie. Moge grać dziennie max 6 sezonów , a puchary się w to wliczają? 

@ Dlaczego jak teraz wygrałem tarcze mistrzów to nic nie dostałem wtf? 

Puchary też są wliczane do zarobków.

Przekroczyłeś może już 100k.

Ravoner czyli już dostałeś bana?

Jedno z moich kont i to akurat te, na którym najmniej zarobiłem xD

Pasjonat
Opublikowano

Puchary też są wliczane do zarobków.

Przekroczyłeś może już 100k.

Jedno z moich kont i to akurat te, na którym najmniej zarobiłem xD

Puchar zagrałem 1 a zarobiłem dopiero z jakieś 15k :D Liga 4 dopiero jestem i lece do 1 po coinsy :)

Już 2 tarcza mistrzów i nie dostałem ani coinsów ani paczki ;/ Chyba w finale nie moge traineru użyć ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...