Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP: Nie wydaje mi się aby to był ban. Ja w 13 kiedy dostałem bana pisało: Twoje konto zostało wykluczone..." i chyba coś na maila przyszło :P.

Dostał ktoś już bana w 14. za tego trainera?;p Oczywiście zarabiając -100k dziennie. Bo zastanawiam się czy nie ściągnąć :>

Ja codziennie zarabiam po 97k i nic.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a kiedy dokładnie naciskać num'y? jak pokazany jest skład przeciwnika ?

Tak, podczas wczytywania składu przeciwnika.

Opublikowano

czy mogę używać tego trainera w trybie sezony? (nie w FUT tylko zwykłych sezonach i pucharach które trwają 3 dni) bo próbuje ale jak dodam sobie gola to zaraz wywala.

Opublikowano

fajnie nadal nie mogę wejść do FUT "Podczas nawiązywania połączenia z FIFA 14 Ultimate team wystąpił błąd. Za chwile wrócisz do menu głównego gry FIFA 14." Brak jakiejkolwiek informacji o banie na poczcie  ale to bardzo prawdopodobne.Dodam jeszcze że na 2 koncie na którym nie trainerowałem również to samo.

Ban :)

Trainer nie zamraża kontaktow :. ?

UT wam też taki muli ;3 ?

Opublikowano

Ban :)

Trainer nie zamraża kontaktow :. ?

UT wam też taki muli ;3 ?

Ban? To dlaczego EA nie raczy mi wysłać maila z taką informacją?Na drugim koncie też Ban ciekawe dlaczego skoro nie używałem na nim czitów.Podobno jak dostanie się bana pokazuje się komunikat "twoje konto zostało wykluczone" u mnie tego nie ma.Jest jakaś pomoc techniczna żeby do nich napisać bo nie mogę znaleźć?

Opublikowano

czy mogę używać tego trainera w trybie sezony? (nie w FUT tylko zwykłych sezonach i pucharach które trwają 3 dni) bo próbuje ale jak dodam sobie gola to zaraz wywala.

Nie.

Opublikowano

już wszytko wiem na 2 kontach mam bana za trainera 2 tygodnie go tylko używałem pisałem z gościem co ma znajomego w EA i podobno za 1-2 miesiące mi odblokują także uważajcie.I jak ktoś może nich poda jakiegoś trainera do trybu sezony.

Opublikowano

Po pierwsze sa problemy z WebApem bo przez niego zamulal caly market i jest tymczasowo wylaczony, dlatego u wiekszosci osob nie da sie zalogowac przez przegladarke, natomiast w grze powinno byc OK. Wiec jak sie komus nie loguje do WebApa nie znaczy ze dostal bana, niech sprawdzi w grze.

Po drugie jak juz dostales bana to EA Ci nic nie odblokuje i nic z tym nie zrobisz, zadne sztuczki, pisanie, dzownienie itp. nie pomoze, wiec bajki ze znajomym w EA i odblokwoaniem czegos po miesiacu czy dwoch sobie darujcie.

Po trzecie 100k na dobe to nie jest sztywna liczba, mozna nabic wiecej, nawet pod okolo 150k w jednej sesji, wiec jak ktos przekroczyl magiczne 100k to nie musi sie to rownac automatycznie z banem.

To tyle

Opublikowano

@Szefu i reszta niech też sie wypowie. :D ile dziennie robicie sezonów w 1 lidze? ja zrobiłem dzisiaj już 5 i nie wiem czy robić więcej, a jeżeli już miałbym to ile jeszcze. Jakies sugestie? :D

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

po prostu piszę co mi gość powiedział znalazłem ogłoszenia gościa który kupuje zbanowane fify dałem mu passy do kont i po rozmowie ze znajomym z EA odpisał że 1 konto zablokowane permanentnie a 2 po 1-2 mi odblokują gość był wiarygodny bo nie napisałem mu że używałem trainera a mimo to napisał że powodem blokady jest trainer tyle w temacie.

Opublikowano

#2 Kolejna aktualizacja poradnika.

Dodano następną cześć pytań i odpowiedzi.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...