Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Ultimate Team Trainer + Poradnik

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wam tez czasami nie dopisuja 3 pktow? Mam czasami tak, że odejmują jeden kontrakt zawodnikom, ale nie przypisuja mi ani porazki ani remisu ani zwyciestwa. Dlaczego tak jest? czasem też mam tak, że pomimo klikania F4 nie chce przerwać połączenia i wchodzi mi do gry.

Zawsze robie tak, że gdy już pojawi się sklad przeciwnika klikam num4 lub num6, a gdy juz wbija mi w mecz to klikam F4

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

Espance22:

Nie możesz naciskać obu przycisków naraz.. To logiczne, bo wtedy jest przyznawany brak meczu (Dziwnie to brzmi xD) Ale taka prawda nie dostajesz nic lecz kontrakty Ci uciekają.  Musisz jeden przycisk nacisnąć, i sprawdż czy Ci świeci na czerwono że jest aktywowane patrz. Rysunek pomocniczy.

Budziczek:
Zapewne masz wyłączony numlock. Whodzi CI do gry dlatego że przeciwnik z którym grasz również ma trainera.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

num lock zawsze włączony. włączam fife i pierwsze trzy/cztery mecze zalicza mi jako zwyciestwo, a kolejne jako nic, mimo, że kontrakty ubywają. potem restartuje fife i po trzech-czterech meczach znowu to samo

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

num lock zawsze włączony. włączam fife i pierwsze trzy/cztery mecze zalicza mi jako zwyciestwo, a kolejne jako nic, mimo, że kontrakty ubywają. potem restartuje fife i po trzech-czterech meczach znowu to samo

Raz jesteś gospodarzem, a raz gościem.

Musisz przełączać klawisze numeryczne.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

no robię wszystko zgodnie z instrukcją, jak jestem gospodarzem to gdy pojawi sie skład przeciwnika klikam num4, gdy gościem to num6, jak sie wczyta gra to od razu F4 i czasami nie przyznaje punktow

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

wszystko ok ale nie zalicza mi punktów .klikam najpierw f4 i np Num1.Kase dostaje ale punktów nie zalicza

Opublikowano

wszystko ok ale nie zalicza mi punktów .klikam najpierw f4 i np Num1.Kase dostaje ale punktów nie zalicza

Grasz na laptopie?

Opublikowano

Gracie cały czas na wersji 0.1 czy zainwestowaliście w najnowszą? czy nie warto inwestować? 

Raczej nie ma sensu.

Za duży wydatek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...