Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, jeżeli tak sporo osób chce ten 6/7 bon, to może administracja zechce dodać dodania do dropu z bossów / metków od 85 lvl + (żeby w lesie również była rywalizacja) ..

A zmianki, jeżeli to ma być medium / easy dodać do handlarzy za dość sporą kwote yang, bądź też dać dużą szanse na drop tych zmianek z jakiś metków / bossów dajmy 85 + również... Celem nie jest zrobienie z tego 4FUN'a, lecz nie pozwolenie na to, aby gracze inwestujący w is'a wybili się w chuj szybciej, niż zwykły gracz.. 

Jeżeli nie, no to chociaż usuńcie takie bonusy jak : 50 mana, szybkość ruchu, czy też szybkość ataku, bo te 3 bonusy wg mnie są nie potrzebne, a będą tylko wkurwiały, przy bonowaniu...

Administracjo, dajcie możliwość wybicia się nie tylko osobom ładującym w is'a ale też zwykłym graczom, bo to oni stanowią 80% (jak nie więcej) waszego serwera.

Pozdrawiam i powodzenia życzę !

Cały sens jest właśnie w tym, że te bony mają być trudno dostępne i zdobycie ich zajęło sporo czasu. To jest serwer easy/medium, a nie easy/4fun. 

Porównując się do Imeti** jest podoba sytuacja, tam również zdobycie tych bonów jest trudne, a mimo to grało 3k osób.

Powiem Ci szczerze, że bonowanie jest tutaj również zabawą i musi zająć trochę czasu, chyba nie chcesz sytuacji, że po starcie osoby inwestujące w is'a mają full klasę.

Według mnie sytuacja z bonami jest idealna, drop będzie z misji i od innych gracz, tak jak na Medium.

P.S.

Serwer jest stworzony z serca i dopracowany do ostatniego błędu, oczywiście na ile to przez człowieka możliwe.

Wiele czasu Administracja poświęciła na jego stworzenie oraz zaplanowała wszystko i dopieściła, więc dajcie już sobie z bonami spokój.

Była Beta i nikt na to nie narzekał.

Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały sens jest właśnie w tym, że te bony mają być trudno dostępne i zdobycie ich zajęło sporo czasu. To jest serwer easy/medium, a nie easy/4fun. 

Porównując się do Imeti** jest podoba sytuacja, tam również zdobycie tych bonów jest trudne, a mimo to grało 3k osób.

Powiem Ci szczerze, że bonowanie jest tutaj również zabawą i musi zająć trochę czasu, chyba nie chcesz sytuacji, że po starcie osoby inwestujące w is'a mają full klasę.

Według mnie sytuacja z bonami jest idealna, drop będzie z misji i od innych gracz, tak jak na Medium.

P.S.

Serwer jest stworzony z serca i dopracowany do ostatniego błędu, oczywiście na ile to przez człowieka możliwe.

Wiele czasu Administracja poświęciła na jego stworzenie oraz zaplanowała wszystko i dopieściła, więc dajcie już sobie z bonami spokój.

Pozdrawiam 

Ciężko narzekać na coś innego niż na bugi na becie, prawda jest taka, że na becie każdy sobie stoi w m1 i nic nie robi, a ludzie, którzy coś testują są bardzo rzadkim przypadkiem.

Wracając do 6-7, jeżeli będą trudno dostępne, NIE BĘDZIE ICH W IS to wtedy spoko, ale jeżeli mają być "trudno dostępne" za czym kryje się, że na 90% będą w IS to jest to .. słabe.

Opublikowano

Cieszcie się że wierzchowce, pety itp można zdobyć w grze. Bo mogli dac wszystko do is i by było, a wy placzecie o 6-7... Poza tym jak ktoś płacze nad 6/7 to mamy XXI wiek era komputerów napędzanych przez chomiki się skończyła.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

P.S.

Pozdrawiam 

Okej, słuchaj jeżeli będą trudno dostępne w grze to moim zdaniem nie powinno być ich w item shopie.. Bo tutaj jest coś nie fair, że koleś który załaduje hajsu do bólu, będzie nie do rozwalenia..

Teraz zwracam się do administracji, jeżeli bonusy będą trudno dostępne w grze, to w item shopie być ich nie powinno.. Uwierzcie mi, że więcej zarobicie mając 1k graczy zadowolonych, bo tam na pd'ka 7 zł to nie ból, ale ktoś jak wywali 100 zł na 6/7 bony będzie nie do rozwalenia, to 300 graczy podziękuje przez co zysk z jednego nie wróci się tak jak z tych 300. ( to są tylko przykładowe liczby, nie sugerujcie się nimi).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dam pomysł.

Start 2-10 maja?

To wystartujcie bezbłędnie i bez bugów przed starem serwera Quarela (twórcy Invorii). Z tym co teraz wybija to może znowu zmiażdżyć rynek metin2. Startujmy przed nimi i wszystko będzie okej.

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Dam pomysł.

Start 2-10 maja?

To wystartujcie bezbłędnie i bez bugów przed starem serwera Quarela (twórcy Invorii). Z tym co teraz wybija to może znowu zmiażdżyć rynek metin2. Startujmy przed nimi i wszystko będzie okej.

Lepiej wystarować później bez bugów :)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Ciężko narzekać na coś innego niż na bugi na becie, prawda jest taka, że na becie każdy sobie stoi w m1 i nic nie robi, a ludzie, którzy coś testują są bardzo rzadkim przypadkiem.

Wracając do 6-7, jeżeli będą trudno dostępne, NIE BĘDZIE ICH W IS to wtedy spoko, ale jeżeli mają być "trudno dostępne" za czym kryje się, że na 90% będą w IS to jest to .. słabe.

Akurat do bety wybraliśmy spośród 250 osób 30 najbardziej nadających się do tego, zostały sprawdzone wszystkie questy, sprawdzaliśmy drop, wszystkie dungeony itp.

Beta była na bardzo wysokim poziomie, a dziennie poprawialiśmy po 10 bugów, tudzież zmian dropu itp, po kilku dniach już za bardzo nie było czego poprawiać :)

Co do innych serwerów startujących, zbytnio się tym nie interesuję, wiem, że możemy mieć dużo graczy bez względu na to kiedy wystartujemy,

przecież niektórzy czekają na start od kilku miesięcy więc grać na pewno będą.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Akurat do bety wybraliśmy spośród 250 osób 30 najbardziej nadających się do tego, zostały sprawdzone wszystkie questy, sprawdzaliśmy drop, wszystkie dungeony itp.

Beta była na bardzo wysokim poziomie, a dziennie poprawialiśmy po 10 bugów, tudzież zmian dropu itp, po kilku dniach już za bardzo nie było czego poprawiać :)

Co do innych serwerów startujących, zbytnio się tym nie interesuję, wiem, że możemy mieć dużo graczy bez względu na to kiedy wystartujemy,

przecież niektórzy czekają na start od kilku miesięcy więc grać na pewno będą.

Pozdrawiam.

Skoro tak to fajnie, ale w każdym razie jeżeli te 6-7 bony mają być czymś, a 5 par ekwipunku z full abs na daną klasę to już w ogóle navi (tak sobie powiedziałem, po prostu ma być to w hooy ciężkie do zdobycia) to nie dawajcie ich do IS'u tylko do dropu z metinów, bossów, dungeonów itd. Z tym, że na dodanie powinna być mniejsza szansa niż na zmiankę, albo dodać system wymieniania dodań za zmianki.

Opublikowano

Skoro tak to fajnie, ale w każdym razie jeżeli te 6-7 bony mają być czymś, a 5 par ekwipunku z full abs na daną klasę to już w ogóle navi (tak sobie powiedziałem, po prostu ma być to w hooy ciężkie do zdobycia) to nie dawajcie ich do IS'u tylko do dropu z metinów, bossów, dungeonów itd. Z tym, że na dodanie powinna być mniejsza szansa niż na zmiankę, albo dodać system wymieniania dodań za zmianki.

Boshe dziecko drogie.. nie ogarniasz tego że te 6/7 bedą pewnie do wygrania na oxach i różnych eventach jeszcze? nie chcesz tu grać to nie graj...

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Boshe dziecko drogie.. nie ogarniasz tego że te 6/7 bedą pewnie do wygrania na oxach i różnych eventach jeszcze? nie chcesz tu grać to nie graj...

Nie nazywaj mnie dzieckiem, bo już nim nie jestem, a jeżeli będzie tak jak mówisz to już na prawdę to nie będzie miało sensu.

PS. Nigdzie nie napisałem, że nie chce tutaj grać, chcę tylko żeby było sprawiedliwie i było tak jak pisali ;_

Opublikowano

To jak z tymi 6/7? Dodałbym ankietę na waszym miejscu. Więcej sprzeczności, niż poprawności.

Dodaj ankietę! :)

Polecam i zapraszam.

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Nie nazywaj mnie dzieckiem, bo już nim nie jestem, a jeżeli będzie tak jak mówisz to już na prawdę to nie będzie miało sensu.

PS. Nigdzie nie napisałem, że nie chce tutaj grać, chcę tylko żeby było sprawiedliwie i było tak jak pisali ;_

Niestety jesteś widzę ciebie tyle czasu już na działach metin2, a szczerze uja wiesz o tej grze, a jest banalna ; ( 

6/7 mały % z bosów,dungów,metków // I dobrze że jest na PVP przynajmniej pvp nie będzie trwało po 5-10 minut tylko o trochę mniej  / JE ŻELI JEST WYRÓWNANE TO TEŻ NIE WIEM W CZYM PROBLEM  

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Usuncie 6/7 i bedzie idealnie.

Jak nie zagrasz to też będzie idealnie i nie trzeba będzie nic usuwać =))

@@@DOWN Zerowcem to nazywaj swoich ziomeczków na osiedlu :)

91.jpg

Opublikowano

Jak nie zagrasz to też będzie idealnie i nie trzeba będzie nic usuwać =))

No i na ch*j takie coś piszesz palancie ? Każdy ma prawo do własnego zdania , a ty nie masz prawa tego krytykować zerowcu .

Jestem również za usunięciem , albo chociaż dodaniem ankiety

Opublikowano

Niestety jesteś widzę ciebie tyle czasu już na działach metin2, a szczerze uja wiesz o tej grze, a jest banalna ; ( 

6/7 mały % z bosów,dungów,metków // I dobrze że jest na PVP przynajmniej pvp nie będzie trwało po 5-10 minut tylko o trochę mniej  / JE ŻELI JEST WYRÓWNANE TO TEŻ NIE WIEM W CZYM PROBLEM  

To, że wiem mało o tej grze (mimo, że wiem bardzo dużo rzeczy) czyni ze mnie dzieciaka?

Mam nadzieję, że testy gimbazjalne Ci dobrze poszły :D.

Opublikowano

Dobrze, że Ty jesteś bogiem metina i na globalu masz każdą klasę 105lv z perf eq :D Takich nam trzeba.

@topic: Jeśli już muszą być te 6-7, to proszę tylko nie dodawajcie ich do ISu :)

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Popieram stworzenie kalendarza event'ów na każdy miesiąc. Myślę, że to będzie super rozwiązanie. 

Całokształt serwera jest wspaniały, poza tymi efektami świecenia się zbroi - no ale skoro mówisz, że w grze wygląda to lepiej to zaufam.

Moja obecność na starcie obowiązkowa :)

Opublikowano

Hmm, to, że jesteś z Wejherowa, masz 18 lat i masz na imię Sebastian to nie zwalnia Cię z tego, że możesz kogoś starszego od siebie nazywać "dzieciakiem". Trochę rozsądku, bo nie wiesz kto po drugiej stronie monitora siedzi i np. takiego 30-letniego "dojadacza" może to zaboleć. Jestem też ciekaw ile ty wiesz o tej grze, skoro grałeś na serwerach, gdzie PVP trwało 5-10 minut. :)

Dodatkowo też muszę Ci napisać, że nie masz powodu wchodzić w dupke administracji serwera i robić z siebie "czopka", bo za słaby w uszach jesteś.

Co do serwera, to mam mieszane myśli.

Niby te 6/7 mogłyby być, ale jak już są te klasówki, to niech ich nie będzie w IS'ie. (Ja wiem, wiem, że zarobek, opłaty, etc.) Ale ktoś wyżej już Wam wyjaśnił. :)

Pozdrawiam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Na oficjalnym Facebook'u Serwera ukazał się link do Forum serwera.
Forum aktualnie stoi na silniku MyBB, jednak jest to tylko chwilowe, niedługo forum będzie stało na silniku IP.Board.
Wszelkie informację odnośnie serwera będą publikowane na oficjalnym forum oraz FB

Zapraszamy Wszystkich serdecznie i pozdrawiamy!
Team ShivaMT2

sygna.jpg

Opublikowano

Serwerowy team speak : ts.4gry.pl

Osobiście na serwer zapraszam i polecam, ale czy zostanie tak do końca (czytaj : "do startu i dalej" :D) to okaże się "w praniu" 

Pozdrawiam ! :)

Opublikowano

Zapraszamy na teamspeaka

xx

Również zapraszam do gildii RetributioN która będzie grała w królestwie shinsoo.

Szukaj strefy Youtuber - RetributioN ;)

UB dostałem ; ) 

<20:41:22> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "WeeZyHakeRR" (DICKHEAD)

WeeZy kompleksy wiem więcej o tobie niż ty sam ;) Sprzedawaj sie dalej lamusku

P.S Dzięki za bana chciałem już wychodzić, bo to wiadome już jak ktoś ciebie wyprzedzi w rankingu co często się zdarza, bo nie potrafisz nawet grać z IS ;(   

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...