Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu na siłę próbujecie utrudnić serwer? Metale to podstawa, myślę że każdy jest za tym aby były u NPC. 6/7 również powinny być z metków, bossów. Jak chcesz zrobić eq klasowe, to będziesz musiał wygrywać wszystkie eventy, ładować w is? Bezsens. ;_;

@

Macie dokładną datę startu?

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6/7 only IS i pare questów, metale only IS i pare sztuk za wysoko lvlowe misje, itemy pali jak cholera. Przeciez tu nawet reklama elity metinowych youtuberoiw nie pomoze. 

Opublikowano

6/7 only IS i pare questów, metale only IS i pare sztuk za wysoko lvlowe misje, itemy pali jak cholera. Przeciez tu nawet reklama elity metinowych youtuberoiw nie pomoze. 

Zbroi broni eq w is nie ma więc? Na czym serwer ma zarobić? Wy tylko narzekacie. Oni pracują żeby zrobić serwer + musza wydać na dedyka. 

Ludzie ogarnijcie się, wy byście chcieli wszystko za darmo a oni pracują żeby zarobić.. Typowi Polacy. Ten serwer jest dobry więc widać że ktoś się stara i nie ważne co jest w is, ważne żeby pograć..

Nikt cie nie zmusza do ładowania w is`a. Ktoś kupi w is ty możesz wymienić od niego za coś np? porażka. 

Myślicie że komuś się chce coś robić na free? Nie kurwa tak nie jest.

Opublikowano

Zbroi broni eq w is nie ma więc? Na czym serwer ma zarobić? Wy tylko narzekacie. Oni pracują żeby zrobić serwer + musza wydać na dedyka. 

Ludzie ogarnijcie się, wy byście chcieli wszystko za darmo a oni pracują żeby zarobić.. Typowi Polacy. Ten serwer jest dobry więc widać że ktoś się stara i nie ważne co jest w is, ważne żeby pograć..

Nikt cie nie zmusza do ładowania w is`a. Ktoś kupi w is ty możesz wymienić od niego za coś np? porażka. 

Myślicie że komuś się chce coś robić na free? Nie kurwa tak nie jest.

Tu nie chodzi o to na czym serwer na się utrzymać bo utrzyma się pewnie na samych PD i innych dopalaczach jeżeli będzie dużo ludzi tylko o sprawiedliwość.

Gość ładujący w IS będzie miał bardzo dużą przewagę nad tymi nie ładującymi.

Opublikowano

Gracz, który nie zainwestuje w itemshop jakie ma szanse zrobić eq klasowe? Nikłe, chyba że będzie grywał przez tygodnie żeby zdobyć metale, 6/7.. Rozumiem, że nie chcecie aby wszystko było do zdobycia szybko, ale przesadzacie. Utrudnijcie serwer w inny sposób, bo ten na pewno nie jest dobry.

Opublikowano

KUR..... JA PIER....LE  medium easy ciekawe w czym ma byc easy ?     zrobienie eq to podchodzi pod harda  bonowanie jeszcze ujdzie ale ulepszanie to jest patologia puki co nie polecam

Opublikowano

Nie żeby coś. Jest to serwer easy. Wbiłem na becie 50 lvl 0 biologa. Tylko misje by zabić metina i polowania. Bez sens.

/// serwer ogólnie fajny. Tylko z tym biologiem to trochę śmieszne.

////// dzisiaj 2 maja, w dalszym ciągu 0 informacji kiedy oficjalny start

91.jpg

Opublikowano

Czemu na siłę próbujecie utrudnić serwer? Metale to podstawa, myślę że każdy jest za tym aby były u NPC. 6/7 również powinny być z metków, bossów. Jak chcesz zrobić eq klasowe, to będziesz musiał wygrywać wszystkie eventy, ładować w is? Bezsens. ;_;

@

Macie dokładną datę startu?

Jak ogarniemy najważniejsze rzeczy to postaram się wam ułatwić dostęp do metali, widzę, że dużo graczy o to prosi to postaram się zrobić wam lekkie ułatwienie.

Na razie chcemy poprawić stabilność, bo to jest najważniejsze i bez tego nie możemy myśleć o starcie.

Jeśli będę znał szczegóły pierwsze co zrobię to wam o tym napisze, date startu podawaliśmy 2-10 maj więc nie bądźcie tacy w gorącej wodzie kąpani :)

Pozdrawiam.

@ Została wprowadzona zmiana, skille dostajemy odrazu wszystkie na P na 5 lvl, wystarczy podejść do uriela

sygna.jpg

Opublikowano

Nie żeby coś. Jest to serwer easy. Wbiłem na becie 50 lvl 0 biologa. Tylko misje by zabić metina i polowania. Bez sens.

/// serwer ogólnie fajny. Tylko z tym biologiem to trochę śmieszne.

////// dzisiaj 2 maja, w dalszym ciągu 0 informacji kiedy oficjalny start

Biolog zaczyna się od 55 lv. 

Czy zostanie dodane szkło intuicji/ otwieranie magazynu w pierścieniu?

Kiedy przenosicie forum na IP.B ?

Aa i czy macie mape na event np. zuo. Bo nie wyobrażam sobie takiego eventu na mapie 30lv... Mogliście zostawić standardowe mapy metina Ognista/Pustynia/Sohan...

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Ja jestem za dodaniem Metali do NPC, to raz, dwa - dajcie na ZUO np. Pustynię tylko że usuńcie z niej moby.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Chciałem z początku zgrać, ale Sobie daruje ten server.

•Metale  w IS, questy 80lv - 1 sztuka.+Eventy,

•Pet w IS i eventy.

•6/7b Questy, eventy i IS.

Radzę Wam dodać Metale do NPC, dodać misje z petem albo dodać peta od razu na start oraz dodać drop 6/7b i zmianek do metków, lub dodać go do NPC.

Jest to Server Easy/Medium więc trochę się ogarnijcie z tym pakowaniem wszystkiego do IS, bo się Wam to nie opłaci gdy na servie będzie grało 300 osób. ;) 

Niestety nie zagram. ;)

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Ja jestem za dodaniem Metali do NPC, to raz, dwa - dajcie na ZUO np. Pustynię tylko że usuńcie z niej moby.

Na zuo mamy specjalnie przygotowane mapy, których jeszcze nikt nie widział więc spokojnie :)

sygna.jpg

Opublikowano

Na zuo mamy specjalnie przygotowane mapy, których jeszcze nikt nie widział więc spokojnie :)

No to okok.

Teraz pozostaje kwestia dropu 6/7 oraz Metali. Zrób ankietę, zobacz czego gracze chcą.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Za dużo rzeczy wciskacie do IS za mało do gry. Serwer jest na prawdę fajny. 6/7 mogłyby być dodane do dropu z metinów 85+. Z resztą planujecie 2k osób online a dostępne są 4 chanele ... ?

91.jpg

Opublikowano

Za dużo rzeczy wciskacie do IS za mało do gry. Serwer jest na prawdę fajny. 6/7 mogłyby być dodane do dropu z metinów 85+. Z resztą planujecie 2k osób online a dostępne są 4 chanele ... ?

Channel dorobić do jest chwila, na razie nie ma potrzeby wstawiania kolejnego piątego channela.

Jeśli nie będziecie mogli pomieścić się na mapach to 1 szybka aktualizacja i piąty channel bądź i szósty jeśli będzie trzeba udostępnimy.

sygna.jpg

Opublikowano

Pytanie odnośnie biologa oddając bodajże ''Czar Lekarstwa'' jest limit co 9 minut można oddawać. Ten czas przy następnej misji rośnie ? 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Żeby to miało ręce i nogi to naprawde polecam dodać do dropu ten 6/7 bon 

Opublikowano

Świetna prezentacja, po prostu bomba! Dawno nie czytałem ''całych'' prezentacji, mega!

Nic tylko czekać na start, długo go robiliście, także nie powinno być zbyt wielu błędów/bugów.

Powodzenia! 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

6/7 bon może zostać pamiętam ze 4 lata temu na serwerze ixxxxx były w is to  ludzie kupowali i do sklepu  swojego  wstawiali :D dla wszystkich było wmiarę dobrze później dropiły one z szkatułek i dangeonu :D

a co z broniami exp czy truta będzie się ulepszała na coś? 

i czt będzie klient ze 2 doby przed startem żeby wszystcy mogli pobrać 

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...