Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Calkowicie bezsensowna bedzie walka o topke pvp.

Gdyby bylo 3/4 bronie, itp to jeszcze , jakos by sie te 5x eq zrobilo ale tak?

Nameczysz sie zeby zrobic eq wojenne, uff, robisz eq na woja, ninje, podczas gdy reszta jest w polowie eq wojennego, teoretycznie jestes top pvp tak? Masz najwiecej eq, a przychodzi sura z full eq pod Cb i siema.

6/7 na klasy bardzo fajnie, wporządku, ale nie przy takim systemie ulepszen.

To jest moje zdanie.

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przesadzajcie ze jak usuniecie to nic nie bedziemy mieli do roboty. 6/7 pomoga zostac ale usunac te na klasy. Przeciez inne servery niz Elite i Pandora nie maja tego i co?? Jest dobrze.

Opublikowano

Nie przesadzajcie ze jak usuniecie to nic nie bedziemy mieli do roboty. 6/7 pomoga zostac ale usunac te na klasy. Przeciez inne servery niz Elite i Pandora nie maja tego i co?? Jest dobrze.

Virtual to ma i gra 3000 osób ;-)

Niech zostaną, jak to usuną to będziecie płakać, że KLASY NIEWYRÓWNANE...

Bo wszystko jest zrobione juz pod 6-7 jakby mieli to zmieniać, to czekajcie na start za kolejne kilka miesięcy. ;-)

Pozdrawiam.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Mam nadzieje, że ten 6/7 nie będzie leciał z każdego metka na wyższy lvl itp i po paru dniach każdy będzie miał full absy..

Opublikowano

Hmm ciekawi mnie jak będzie to wyglądać robić 4x eq żeby w 6.7 bonie wsadzić 5/10 przeje**** i jak szybko zrobi się 4 komplety eq.

Startujcie szybko najlepiej na weekend majowy to wbije i ocenie co i jak.

Na razie polecam i zagram.

Opublikowano

Mam nadzieje, że ten 6/7 nie będzie leciał z każdego metka na wyższy lvl itp i po paru dniach każdy będzie miał full absy..

6-7 głównie dostaniecie z questów, dropić będą naprawdę rzadko więc na pewno po kilku dniach nikt nie będzie miał full abs

Harion, będzie jeszcze otrwarta beta?

I ten ten filmik będzie dzisiaj?

Co do bety jeszcze musimy się zastanowić, filmik z pvp będzie za 30 minut.

sygna.jpg

Opublikowano

Harion filmik spoko ;), może byś tak zrobił osobna łatke dla tych którzy nie chcą takich świeceń koleś mial dobry pomysł ponieważ może nie każdy ma kompa dobrego i jak wejdzie do m1 może go lagować od tego..

Pomyśl o tym :)  Pozdrawiam.

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Proponuję dać nieskończone potki na start, zaoszczędzi miejsca w eq.

Serwer fajnie się zapowiada, nie przepadam za serwerami z 6-7 bonem na klasy, które na dodatek dropią z metinów bo klasy typu wp/body zawsze mają łatwiej w takim przypadku.

Co mnie cieszy to to, że pomyśleliście i daliście wachlarze jako wachlarze, a nie jako jakieś laski/dzwonki ^^.

Polecam.

Opublikowano

Proponuję dać nieskończone potki na start, zaoszczędzi miejsca w eq.

Serwer fajnie się zapowiada, nie przepadam za serwerami z 6-7 bonem na klasy, które na dodatek dropią z metinów bo klasy typu wp/body zawsze mają łatwiej w takim przypadku.

Co mnie cieszy to to, że pomyśleliście i daliście wachlarze jako wachlarze, a nie jako jakieś laski/dzwonki ^^.

Polecam.

Nie wspominaliśmy o dropie z metinów, mówiłem, że bony można pozyskać za questy min. biolog oraz polowania.

Co do potków, ze szkat blasku, które będą dropić cały czas podczas gry będziecie dostawać te największe autopoty :)

Harion filmik spoko ;), może byś tak zrobił osobna łatke dla tych którzy nie chcą takich świeceń koleś mial dobry pomysł ponieważ może nie każdy ma kompa dobrego i jak wejdzie do m1 może go lagować od tego..

Pomyśl o tym :)  Pozdrawiam.

Zobaczymy jak to będzie wyglądać w m1, jeśli rzeczywiście będzie bardzo lagować, może pomyślimy o tym jednak narazie nie ma takiej potrzeby.

sygna.jpg

Opublikowano

Nie wspominaliśmy o dropie z metinów, mówiłem, że bony można pozyskać za questy min. biolog oraz polowania.

Co do potków, ze szkat blasku, które będą dropić cały czas podczas gry będziecie dostawać te największe autopoty :)

Zobaczymy jak to będzie wyglądać w m1, jeśli rzeczywiście będzie bardzo lagować, może pomyślimy o tym jednak narazie nie ma takiej potrzeby.

Skończą się questy to trzeba robić nową postać, żeby zdobyć 6-7?

@edit: Żeby zrobić 5x eq 6-7 to jednak trzeba trochę tych misji :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Skończą się questy to trzeba robić nową postać, żeby zdobyć 6-7?

@edit: Żeby zrobić 5x eq 6-7 to jednak trzeba trochę tych misji :D

Nie pomyślałeś o tym ze dużo ludzi będzie je sprzedawać?

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Podejrzewam, że z metinów będą dropić bo z czego innego, może jeszcze z bossów, a za same questy to może sobie zrobię 1 perfect itemek, a reszta skąd? Z IS'u?

Opublikowano

Podejrzewam, że z metinów będą dropić bo z czego innego, może jeszcze z bossów, a za same questy to może sobie zrobię 1 perfect itemek, a reszta skąd? Z IS'u?

W isie tez bedzie :D  Jakoś na iMetinie nitk nie narzekał jak tylko zmianki i dodania w is były ..:)

Zreszta zobaczycie jak bedzie na starcie ;] Nie spamujcie już o te 6/7.. gdybym był adminem to bym juz warny wam dawał bo juz odpowiadał Harion na wasze pytania o 6/7..

Pozdrawiam.

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Pytanie, królestwa są nowe ta mapa z filmiku gdzie 3 królestwa są na 1 mapie czy zmieniliście na standardowe?

Jak zmieniliście to dlaczego. Dzięki () :)

Opublikowano

Pytanie, królestwa są nowe ta mapa z filmiku gdzie 3 królestwa są na 1 mapie czy zmieniliście na standardowe?

Jak zmieniliście to dlaczego. Dzięki () :)

Królestwa standrdowe zostają, Jinno i Shinsoo.

Zmieniliśmy na zwykłe ponieważ uznaliśmy, że wszystkie na jednym to zły pomysł.

sygna.jpg

Opublikowano

Kurde czy tylko ja nie rozumiem płaczu 90% piszacych posty w tym temacie na temat 6/7 klasowych jezeli pvp jest wyrownane z nimintonw czym problem ? Gimbusy sobie zrobily opinie o 6/7 przez 1000chujowych serwerow gdzie administracja nie potrafila prawidlowo dopasowac //zrozum 6/7 klasowe troche wnosi oczywiscie żeby pvp nie trwalo po 5-10minut serwery typu VirtualMT2 ma boony do expa i pvp i ludzia się podoba wiec nie wiem co za problem ? Pewnie chodzi ci o to że nie kazdy bedzie mial na dropienie tego faktycznie, ale jak by nie patrzac masz is'a dla osob ktorzy malo co moga siedziec // Ci ktorzy napierdzielaja po 10-20h nie beda mieli problemu ; )

Takie jest zdanie moje o tym całym 6/7
6/7 dobra rzecz ludzie szukają takiego serwera bo jest ich naprawdę nie wiele

Pozdrawiam i polecam

Pomyślałem napiszę to jeszcze raz, bo nie zrozumiały gimby // Wybaczam wam testy macie jesteście rozkojarzeni 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Pracując przy prezentacji miałam kilka napadów śmiechu, oczywiście w dobrym kontekście. Ten latający dywan wgniótł mnie w fotel, a pet w postaci białego kota zawładnął moim sercem :) Bronie i zbroje mi się bardzo podobają. Zostały fajnie zaplanowane względem lvl. Jedyne co mi się nie podoba to poświata itemów, wydaje mi się zbyt przesadzona. Ale oczywiście jest to atrybut, do którego jak najbardziej można się przyzwyczaić oraz polubić.

6/7 bon na klasy. Tutaj tak naprawdę nie ma ani mocnych minusów, ani mocnych plusów. To wszystko zależy od dokładnego rozdysponowania innymi bonami/statystykami. Jeżeli są tak zrobione, że nie nie stawiają żadnej profesji nad innymi, to myślę że mogą spokojnie zostać. Na pewno również administracja, po starcie, dowiedziawszy się, że jednak nie sprawdzają się one na serwerze, pomyśli nad ich usunięciem. Mimo wszystko to taki typ serwera, więc wszystko zostało tak rozplanowane, by w trafić gusta graczy "miłujących" się w tego typu rozgrywce.

Pozdrawiam i życzę Wam powodzonka :)

Opublikowano

Jedyne co nie przypadło mi do gustu to 6/7 na klasy oraz beznadziejnie prezentujące się świecenie zbroi. Najlepiej zróbcie ankietę odnośnie tych dwóch rzeczy, ponieważ z tego co widzę to nie tylko ja jestem im przeciw. Reszta jest w jak najlepszym porządku.

Opublikowano

Dlaczego nie ma magicznego metalu u npc ? podobno sie dostaje czy tam dropi, ale moim zdaniem na tego typu serwerze powinien byc u npc.Co prawda sa bodzie ale z nimi jest takie jeban** sie i niepotrzebne tracenie czasu ^_^.Co do serwera kilka rzeczy mi sie podoba, kilka nie... lecz czekam na start.Kilku rzeczy tez jestem ciekawy jak beda one funkcjonowaly na serwie, ale to juz start i czas po starcie wszystko zweryfikuje :P.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Wszystko fajnie i cacy, ale te świecenie zbroi jest obleśne.  Znaczna większość ludzi szybko dobije lvle do tych eq, a przy tym całe miasta będą tym zarąbane, bo 
te "poświaty" nie są małe, + do tego dojdą lagi co niektórym. 

Jestem za zmienieniem tego na coś normalnego... 

Wejdę i zagram.

Opublikowano

Darujcie sobie płacz, że 6/7 jak rzal i buj zaras was srubu i srajsamu bendom dosować i nie rószycie.

Serwer konkretny z 6/7 i mam nadzieję, że będzie DMG postaci idealnie dopasowane w związku z tym, że są te szóste i siódme bony. Mam prośbę-> zbroje mogą być, ale wywalcie to denne świecenie bo jak na serwie bd 1k+ graczy w dodatku jest to serwer easy/medium więc wbicie max lvla nie zajmie strasznie dużo czasu i bd całe jinno/shinnso w takich zbrojach to lagi gwarantowane. (darujcie sobie teksty typu: kup lepszego neta/kompa bo nie wiecie co mam).

Jak ruszycie bez faila i będziecie ładnie radzić sobie z atakami to zagram dłużej. :)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...