Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ci co piszą że ma wyjebane na serwer to pozdro 600

Wiem że do 5'tej siedział na gg i wtedy poszedl razem ze mna bo z nim rozmawialem :)

zapewne wstanie o 20 i odpowie na wassze pytana

Nic dziwnego że do ciebie odpisuje bo w jakimś stopniu dostaje reklamę i antyreklamę 

Pozdro 600 Lizo dupku 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Raczej nie ma serwera w dupie, bo mi wczoraj odpisywał na PW od razu.. :)

A serwer zapowiada się pompastycznie, więc raczej nie oleją takiego projektu.

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Według mnie za dużo ulepszeń zbroi i broni a w dodatku zbroje na wyższe lvl brzydkie jak....

Nwm jak zobaczę waszą reklamę przed startem to może się pojawię :)

55jk0m.jpg

Opublikowano

Według mnie za dużo ulepszeń zbroi i broni a w dodatku zbroje na wyższe lvl brzydkie jak....

Nwm jak zobaczę waszą reklamę przed startem to może się pojawię :)

Przynajmniej będzie co do roboty i będziesz miał motywacje na wbicie każdego lvla.

Opublikowano

No cóż, każdy ma inny gust a specjalnie dla jednej osoby nie zmienią całego systemu :)

W razie czego wezmę głęboki wdech, pobudzę wyobraźnię i zbroje wydadzą mi się piękniejsze xD

55jk0m.jpg

Opublikowano

A jak z pierścieniem anty-exp ? Jest on dodany czy jak z nim ?

Jest w shopie.

Harion strona czy tam forum miało być z rana? jakoś nie ma;/ będzie dzisiaj? ;)

Pozdrawiam ;)

Nic nie miało być z rana, mówimy, że może na początku tyg podamy lecz nic pewnego.

To kiedy forum będzie?

Client będzie na początku maja?

Clienta podamy na pewno kilkanaście godzin przed startem.

Prezentacja jak dla mnie na duży PLUS. Jeśli chodzi o te świecenia zbroi, są ładne tylko ze dla graczy z gorszym komputerem mogą być kłopotliwe.

Czekam z niecierpliwością na serwer!

PS: Gimbusy piszące o 6/7 bonie, idźcie do książek a nie siedzicie na forum i spamujecie bez sensu, nie czytacie wcześniejszych postów, w których użytkownicy mówią że 6/7 bon nie jest taki zły w przypadku gdy jest dobrze zbalansowany względem dmg.

@@edit

Co z forum?

Jest już jakiś TeamSpeak ?

Czekam, aż nasz admin tsa uporządkuje nam działy i rangi by móc przyjąć graczy.

Co do tego, że nie odpisuje.

Wróciłem 20 min temu do domu, nie było mnie od 7 rano.

Wczoraj siedziałem do późna, mam na głowie pliki, fanpage, forum, youtube, strone i wiele, wiele innych rzeczy.

Kosztem pewnej administracji w której jest mało osób, jest to, że niestety trzeba samemu robić za kilku :)

Odpowiadam wszędzie wmiare możliwości, więc pozdrawiam :)

sygna.jpg

Opublikowano

Lepsza zasada "Powoli, ale pewnie" :)

Lepiej zapiąć wszystko na ostatni guzik a potem w spokoju i na luzie zrobić start, a nie na szybkiego, wtedy człowiek się stresuje, połowę zapomni są hejterzy są wszędzie!

55jk0m.jpg

Opublikowano

Ogólne info co do teamspeaka:

Jeszcze nie wiemy kiedy go podamy gdyż ludzie z którymi mieliśmy współpracować co do ts, nie chcieli nam przyznać odpowiednich rang. Chcieli to zrobić dopiero po starcie serwera, a na coś takiego nie mogłem przystać, będziemy starać się ogarnąć go jak najszybciej, miejmy nadzieje, że uda się to załatwić na dniach. Pozdrawiamy.

Forum będzie już niebawem.

sygna.jpg

Opublikowano

Ale tą packę do przewracania kotletów mogliście sobie darować ;D. Mam nadzieje że na starcie będzie dużo ludzi bo serwer spoko i że dalej będziecie rozwijać reklamę. 

Opublikowano

2 zmiany :

1. KLASA W 6/7 TO JEST SYF, NAPRAWDE ZASTANWCIE SIĘ NAD TYM

2. ZMIANA W TYM ŚWIECENIU DWÓCH OSTATNICH ZBROI!.

1. Virtu**mt2 tam też są 6/7 i zobacz 2k osób online w godzinach szczytu ! Nawet żaden priv bez 6/7 nie może pochwalić się taką ilością graczy....

2. imet** tam też są świecące zbroje i 6/7. Za czasów świetności grało tam po 3k ludzi i nikt nie narzekał !

Narzekasz a prawda taka, że i tak będziesz grał ; )

Pozdrawiam i czekam na start z niecierpliwością !!

91.jpg

Opublikowano

moim zdaniem 6-7 powinno dropi z każdego metina 95+ oraz każdego bossa zaczynając może już na ripperze, oczywiście z małym % ale żeby leciało :)

ktoś za? łapka w góre! :D

Opublikowano

Hmm, jeżeli tak sporo osób chce ten 6/7 bon, to może administracja zechce dodać dodania do dropu z bossów / metków od 85 lvl + (żeby w lesie również była rywalizacja) ..

A zmianki, jeżeli to ma być medium / easy dodać do handlarzy za dość sporą kwote yang, bądź też dać dużą szanse na drop tych zmianek z jakiś metków / bossów dajmy 85 + również... Celem nie jest zrobienie z tego 4FUN'a, lecz nie pozwolenie na to, aby gracze inwestujący w is'a wybili się w chuj szybciej, niż zwykły gracz.. 

Jeżeli nie, no to chociaż usuńcie takie bonusy jak : 50 mana, szybkość ruchu, czy też szybkość ataku, bo te 3 bonusy wg mnie są nie potrzebne, a będą tylko wkurwiały, przy bonowaniu...

Administracjo, dajcie możliwość wybicia się nie tylko osobom ładującym w is'a ale też zwykłym graczom, bo to oni stanowią 80% (jak nie więcej) waszego serwera.

Pozdrawiam i powodzenia życzę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...