Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znana dokładna data startu? Nie zwlekajcie, teraz długi weekend będzie, więc na pewno ujrzycie więcej graczy na starcie. :)

Opublikowano

1.Mam pytanie odnośnie petów czy będą one w formie ducha tzn. czy będzie dało się przez nie przechodzić ? 

2. Jaki jest % na drop 6/7. I czy drop jest uzależniony od jakiegoś przedziału lv  np. +/- 15 lv moba.

Będzie można przez nie przechodzić by nie przeszkadzały.

6-7 dostaniecie z questów, oxów i różnych eventów

Znana dokładna data startu? Nie zwlekajcie, teraz długi weekend będzie, więc na pewno ujrzycie więcej graczy na starcie. :)

Wiemy o tym, jednak musimy poczekać aż wszystko będzie dokładnie tak jak powinno byc.

Jak będziemy wiedzieć kiedy startujemy na pewno wam o tym powiemy.

sygna.jpg

Opublikowano

6/7b tylko za questy i za konkursy? ;o I pewnie Is, co? ;-;

Ja byłym za tym żeby dodać drop 6/7b do metków,bossów. 

Biolog dorpi na każdym lvl? 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

A ja byłbym za tym żeby nie było 6/7 na klasy bo nie dość że będzie trudno dostępne to rób 4 klasówy + wojenne ;/

Opublikowano

A ja byłbym za tym żeby nie było 6/7 na klasy bo nie dość że będzie trudno dostępne to rób 4 klasówy + wojenne ;/

Nikt ci nie każe robic eq klasowe... A poza tym troszkę czasu minie nim ktoś będzie miał eq klasowe..

Opublikowano
Nikt ci nie każe robic eq klasowe... A poza tym troszkę czasu minie nim ktoś będzie miał eq klasowe..

Nikt ci nie każe... jezu beka ... nikt mi nie każe ale na takich serwerach na których są 6/7 klasowe trzeba mieć klasówki... Lepiej sobie sygnaturkę odśwież i wstaw na lepszy hosting...

Opublikowano

Beta serwera dla osób które siedzą na TS jest ON.

Tam macie link do patchera którym pobierzecie clienta.

Konta na stronie głównej i wbijacie na serwer testować czy coś zostało do poprawienia :)

Zapraszam na TSPL EU

Opublikowano

Mam problem !

Jak chcę uruchomić clienta to wychodzi mi błąd "Internal Protection Error, please contact to author!"

Mam Windows 8.1. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu ?

Opublikowano

No właśnie lepiej żeby nic w praniu nie wyszło.. od tego jest beta. Chcecie grać na becie? Na TS'ie wszystko wyjaśnione. Jak mają być jakieś bugi i potem cofki, resetowania to ja dziękuję..

Opublikowano

Nikt ci nie każe... jezu beka ... nikt mi nie każe ale na takich serwerach na których są 6/7 klasowe trzeba mieć klasówki... Lepiej sobie sygnaturkę odśwież i wstaw na lepszy hosting...

Co ma sygnatura do serwera i eq klasowego ;_; ? Chciałeś sie popisać ;_; ? I tak minie dużo czasu aż ktoś będzie miał to eq.. chyba że dziennie będzie wydawał na isa po 30 zł ... by mieć te 6/7 i zmianki.

Opublikowano
Co ma sygnatura do serwera i eq klasowego ;_; ? Chciałeś sie popisać ;_; ? I tak minie dużo czasu aż ktoś będzie miał to eq.. chyba że dziennie będzie wydawał na isa po 30 zł ... by mieć te 6/7 i zmianki.

Nic po prostu ci się "przeterminowała" sygnatura i po prostu zwróciłem uwagę abyś sobie odświeżyła/odświeżył. Bez żadnych spin.  ;) Dwuznacznie to mogło zabrzmieć ale okej. Luz.. :> No na pewno będą wydawać na Isa :D

Opublikowano

Harionku? Dacie rade jutro tj 2 maja lub sobota tj 3 maja wystartowac? :)

Przecież masz start bety juz :D

01238193925141654940.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...