Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bata on??

wchodzisz na tsa - tspl.eu i klikasz na kanal nad poczekalnia "Beta Co I Jak" i tam w opisie kanalu masz wszystko jak dolaczyc do bety

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

internal protection error please contact to author

Mam nadzieje,że administracja poprawi ten problem przy officjalu:)

Opublikowano

Wszystko pięknie fajnie i rodzi się pytanie z czego lecą metale ? Bo palenie bodziem po xxx razy eq  na 54 traci sens na starcie.

Nie wiem czy ja tak mam czy inni również, ale jak mnie wywali to mam ,,błąd połączenia z serwerem'' dopiero po 1/2 min mogę zalogować się.

Trochę za dużo tej roślinności w m1.

Są tu w ogóle takie mapy jak świątynia? DT ?  pustynia ? itp.

Na obecną chwile tyle pozdrawiam :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Raczej nie. To jest od Enigmy i tego nie naprawisz ;) pisałem do supportu enigmy więc wiem w czym rzecz. 

masz ten problem od czego? jaki system ile bitowy? 

Opublikowano

Raczej nie. To jest od Enigmy i tego nie naprawisz ;) pisałem do supportu enigmy więc wiem w czym rzecz. 

masz ten problem od czego? jaki system ile bitowy? 

Trolololo srututu.

Jakoś imetin miał ten sam problem i to naprawili:). A zdarzyło mnie się tylko na tym serwerze coś takiego. Na innych serwerach czegoś takiego nie mam.

Od czego?;o skad ja to mam wiedzieć?. Windows 8.1 64 bit.

Opublikowano

Skąd magiczny metal?

Questy, eventy, is

Pety dostaje się na strat, a jak nie to jak je zdobyć ?

Podobnie jak wyżej, na start ich nie dostaniemy (za questy nie ma peta)

Będę się tym jutro zajmował

Kiedy naprawicie wywalanie channeli ?

Właśnie rozwiązaliśmy ten problem

Wszystko pięknie fajnie i rodzi się pytanie z czego lecą metale ? Bo palenie bodziem po xxx razy eq  na 54 traci sens na starcie.

Nie wiem czy ja tak mam czy inni również, ale jak mnie wywali to mam ,,błąd połączenia z serwerem'' dopiero po 1/2 min mogę zalogować się.

Trochę za dużo tej roślinności w m1.

Są tu w ogóle takie mapy jak świątynia? DT ?  pustynia ? itp.

Na obecną chwile tyle pozdrawiam :)

Metale masz opis wyżej, co do wywalania to już raczej powinno być OK.

Roślinki nie przeszkadzają, DT nie ma, pustyni też, są inne mapy :)

Ponawiam pytanie.

Kiedy zaczniecie ruszać z reklamą ?

Reklama już jest, chyba widzisz po naszym fanpage i samej zapowiedzi ile mamy wyświetleń.

Lecz spokojnie, to jeszcze nie wszystko.

Pozdrawiamy i zapraszamy na nasz fanpage by otrzymać więcej informacji :)

sygna.jpg

Opublikowano

nie wiem czy pytanie bylo juz, ale zastanawiam sie czy sa tu bronie do expa bo jak jest mowa o broniach to tylko do pvp. jest jakis set broni do pvm?

JurexGCW

Opublikowano

Jeżeli jest to Easy/Medium to metale powinny być u NPC, albo dropić z każdego metka + każdego bossa. 

Jeżeli Peta dostajemy z questów, to na jaki lvl jest quest o peta? 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Według mnie metale powinny być u NPC lub bardzo łatwe do zdobycia np. duża szansa na drop z metków/ bossów (każdych) nie pojednym tylko po parę sztuk.

Wlaśne na który lvl misja z petem?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Według mnie metale powinny być u NPC lub bardzo łatwe do zdobycia np. duża szansa na drop z metków/ bossów (każdych) nie pojednym tylko po parę sztuk.

Wlaśne na który lvl misja z petem?

Źle mnie zrozumieliście, na peta nie ma misji.

Miałem na myśli eventy typu OX czy szukanie gm'a

sygna.jpg

Opublikowano

Źle mnie zrozumieliście, na peta nie ma misji.

Miałem na myśli eventy typu OX czy szukanie gm'a

Co post to piszesz co innego.

Kilka stron wcześniej, z początkiem zapowiedzi, pisałeś, że będzie możliwość zdobycia petów/wierzchowców z bossów/questów.. etc

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Questy, eventy, is

hmm na 80 lv dostaje się pierwszy metal szt.1

Wczoraj eq na 54 paliło mi po 10x razy metalem z IS...

Czyli wychodzi, że będzie trzeba ładować dużo kasy w IS-a albo głupią maske na 41 robić bodziem przez tydzień.

Z tego Medium/Easy to macie chyba bony i exp... Ulepszanie to jest wielka porażka według mnie.

Jak zrobić militara skoro nie ma stajennego ?

Od kiedy na tarcze 61 trzeba perły na +7/8/9 ?

W jaki sposób mamy zrobić biologa z gliną skoro mobów ''pająk żołnierz'' nie ma na mapie 30.

Misja z zabiciem 3x metin Twardości hmm gdzie on jest ? skoro nie ma pustyni i DT ? bo na mapie 30/60 na pewno nie ma.

Baronowa dun 80 lv zbugowana.

Jeżeli chcecie  zrobić coś dla graczy dodajcie metale do npc bo na tym możecie najwięcej stracić. No chyba że zależy wam na kasie z IS bo jeśli do 80 lv dostaje się tylko jeden metal a trzeba wbić 9 itemów do +9 to nie wiem czy komuś pomoże ten jeden metal. I jak wiadomo bodzie palą i cofają ludzi to wkurw i odchodzą jak nie mogą na stracie zrobić podstawowego eq na 9...  

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Pograłem troszkę na becie serwera, i powiem serwer dosyć ciekawy. Lecz irytuje mnie jedna rzecz, nie lepiej dać drop 6/7 do metinów i bossów (mała szansa) ? bo jednak troszkę ich potrzebnych bd, a teraz są tylko dostępne w is, no i za parę questów się dostaje. A co do magicznych metali, jest to serwer Easy/medium i uważam, że powinny być u npc ;) 

xD 

Opublikowano

hmm na 80 lv dostaje się pierwszy metal szt.1

Wczoraj eq na 54 paliło mi po 10x razy metalem z IS...

Czyli wychodzi, że będzie trzeba ładować dużo kasy w IS-a albo głupią maske na 41 robić bodziem przez tydzień.

Z tego Medium/Easy to macie chyba bony i exp... Ulepszanie to jest wielka porażka według mnie.

Jak zrobić militara skoro nie ma stajennego ?

Od kiedy na tarcze 61 trzeba perły na +7/8/9 ?

W jaki sposób mamy zrobić biologa z gliną skoro mobów ''pająk żołnierz'' nie ma na mapie 30.

Misja z zabiciem 3x metin Twardości hmm gdzie on jest ? skoro nie ma pustyni i DT ? bo na mapie 30/60 na pewno nie ma.

Baronowa dun 80 lv zbugowana.

Jeżeli chcecie  zrobić coś dla graczy dodajcie metale do npc bo na tym możecie najwięcej stracić. No chyba że zależy wam na kasie z IS bo jeśli do 80 lv dostaje się tylko jeden metal a trzeba wbić 9 itemów do +9 to nie wiem czy komuś pomoże ten jeden metal. I jak wiadomo bodzie palą i cofają ludzi to wkurw i odchodzą jak nie mogą na stracie zrobić podstawowego eq na 9...  

Medium mówi samo za siebie, jak chcecie po 2 dniach gry mieć wszystko to nie jest to serwer dla was i nie grajcie tutaj bo szkoda waszych nerwów.

Ulepszacze różnią się od tych na pl, to chyba normalne?

Wycinek misji biolog z gliną:

when 2005.kill begin

Wycinek z respu grup na mapie 30lvl:

Group mapa30pajaki
{
	Vnum	109
	Leader	sasa1	2004
	1	sasa2	2005
	2	sasa3	2004
	3	sasa4	2005
}

A i nie zapomnijcie ze glina wpada prosto do eq po aktywacji misji, więc nie szukajcie jej na ziemi bo drop wygląda inaczej niż na innych serwerach.

Metin twardości, analogicznie jeśli metin ma 50 lvl to chyba logiczne, że będzie się znajdował na mapie od 30lvl skoro kolejna jest od 60?

Baronowa zostanie dziś poprawiona ponieważ wgrałem złą paczke do waszego betowego clienta, a medale konne do robienia militara również zostaną dodane do handlarza.

Na późniejsze misje dostajemy nawet po 4 metale, np biolog na końcowych misjach, serwer ma być na dłużej więc nie powinno być dla was dziwne, że tak właśnie ulepszanie wygląda :)

sygna.jpg

Opublikowano

Też uważam że metale powinny być u npc.Po co utrudniać grę w ten sposób?Rozumiem serwer nie na chwile itp.Ale to zadziała tylko na waszą nie korzyść. 

Opublikowano

jesli chodzi o metale to moze juz nie NPC  a drop z poszczegolnych  bosow, metkow misji.  zeby jednak istnial  i byl cos wart.

JurexGCW

Opublikowano

Tak, ulepszanie różnie się, ale po co utrudniać dodając perły do tarczy ?

Skąd można zdobyć bronie 75 ? 

PS. Zobaczysz, że teraz to co ja pisze na forum ludzie będą pisać po oficjalnym starcie <metale,ulepszanie> :)

Jak na razie tyle z mojej strony.

Pozdrawiam :)

1699886561.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...