Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego jak odpalam każdego metina i shivamt2 też to wyskakuje mi 

Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

mam win 7 uruchamianie za zgodnością nie działa ;/ 

imetin_logo.png

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego jak odpalam każdego metina i shivamt2 też to wyskakuje mi 

Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

mam win 7 uruchamianie za zgodnością nie działa ;/ 

Uruchom jako administrator, zgodność winxp najlepiej

sygna.jpg

Opublikowano

Jakaś beta teraz jest jeszcze? I o której start w końcu?

Jak wejść na tą bete?

Opublikowano

nie pomogło ;/ dalej ten sam błąd ;/ 

Spróbuj ppm>rozwiąż problemy ze zgodnością i użyj zalecanych ustawień, na win8 tak się robi ale na win7 powinno być podobnie...

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

I jak z metalami? Może dodajcie drop z każdego metka 1 metal. Albo specjalną misje np na 20/30 metali czy cokolwiek, zeby dropiły dobrze.

Mogę się załozyc ze ludziom się nie spodoba robienie eq bodziakami ;x 

Bo tak ubijam metki w m1 m2 i indziej to nie ma fajnego dropu, to niech chociaz ten 1 metal leci 

I niech moze kd +6 wchodzi 100 %? 

wolf.gif

Opublikowano

2 up gdy zrobie tak jak mówisz wyskakuje FATAL ERROR!! Python Library file not exist ;p

To jeszcze zajrzyj tu;p

http://www.mpcforum.pl/topic/497726-problemfatal-error-python-library-file-not-exist/

A jak nie pomoże to paczuj albo pobierz klienta jeszcze raz.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Też uważam że metale powinny być u npc , nikomu się nie uśmiecha ulepszać jeden item 100 razy ... A jak nie to dodajcie drop z metków 

Chętnie zawitam na serwie :)

Opublikowano

Widać że prawie wszyscy chcą aby dodać metale do npc lub dropu bo naprawdę ciężko będzie z tym ulepszaniem eq <_<

A jak wygląda sprawa z marmurkami,bo ani w dropie ani u npc nie ma z tego co widziałem na becie.

Może dodacie do npc który będzie nam losować przypadkowy marmur za jakąś tam cenę,ale nie za dużą. ;)

No i oczywiście czekam na start :D

Edit@

Down

No oczywiście że nie za duży % dropu z metków i bossów żeby można było na czymś zarobić :D

Opublikowano

I jak z metalami? Może dodajcie drop z każdego metka 1 metal. Albo specjalną misje np na 20/30 metali czy cokolwiek, zeby dropiły dobrze.

Mogę się załozyc ze ludziom się nie spodoba robienie eq bodziakami ;x 

Bo tak ubijam metki w m1 m2 i indziej to nie ma fajnego dropu, to niech chociaz ten 1 metal leci 

I niech moze kd +6 wchodzi 100 %? 

Pomysł może dobry, ale ja bym sugerował aby, po prostu dano np 30% szans na wydropienie z metka 85+ tego metalu i nie bedzie problemu. Jak bedzie dropic z każdego to wtedy każd bedzie tego mial pod dostatkiem i praktycznie nie zarobisz sobie na nich.

Opublikowano

o ktorej start ?

Jeszcze nie wiadomo o której,tylko że wieczorem.

Trzeba czekać na info lub śledzić fanpage.

@Edit.

Konta będzie trzeba zakładać od nowa czy tylko zostały usunięte postacie?

Opublikowano

A co z kd ?

KD+5 lecą ze szkat blasku, na becie w IS były KD+6 - nie wiem czy będą na oficjalu, oby nie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

KD+5 lecą ze szkat blasku, na becie w IS były KD+6 - nie wiem czy będą na oficjalu, oby nie.

Szkaty blasuku leca normalnie czy tylko podczas eventu? Nie lepiej zrobic nastepne zrodlo zarobku, polegajace na dropieniu kd z metkow i ulepszanie ich pozniej np z +3 do +5?

Bo teraz ten serwer podchodzi pod juz totalny easy, wiec nie wiem kto wpadl na pomysl dodanie to tytulu tematu "medium"

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Uwaga! GILDIA AlKaida to nie moja gildia !!!! TO NIE InvearS!!!! 2 lider InvearS ukradł kanał itp i przywłaszczył sobie członków oraz gildię pod inną nazwą !!!

NIE POLECAM NIE DOCHODZIC!!!!!

Na serwer nie wbije właśnie przez kolege oraz 2 lidera ''Mateusz'' ;)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Uwaga! GILDIA AlKaida to nie moja gildia !!!! TO NIE InvearS!!!! 2 lider InvearS ukradł kanał itp i przywłaszczył sobie członków oraz gildię pod inną nazwą !!!

NIE POLECAM NIE DOCHODZIC!!!!!

Na serwer nie wbije właśnie przez kolege oraz 2 lidera ''Mateusz'' ;)

NIE POLECAM NIE DOCHODZIC!!!!! wat? xD 

O ktorej dokladnie start?

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...