Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rezygnuje z serwera całkowicie wiedziałem, że  WeeZy przyliże dupeczke ma vROOT'a i za pewnie  VIP0 dla swojej ch****** gildii

<20:41:22> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "WeeZyHakeRR" (DICKHEAD)

WeeZy kompleksy wiem więcej o tobie niż ty sam ;) Sprzedawaj sie dalej lamusku

P.S Dzięki za bana chciałem już wychodzić, bo to wiadome już jak ktoś ciebie wyprzedzi w rankingu co często się zdarza, bo nie potrafisz nawet grać z IS ;(   

Nie masz bana.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rezygnuje z serwera całkowicie wiedziałem, że  WeeZy przyliże dupeczke ma vROOT'a i za pewnie  VIP0 dla swojej ch****** gildii

<20:41:22> Zostałeś zbanowany na stałe na serwerze przez "WeeZyHakeRR" (DICKHEAD)

WeeZy kompleksy wiem więcej o tobie niż ty sam ;) Sprzedawaj sie dalej lamusku

P.S Dzięki za bana chciałem już wychodzić, bo to wiadome już jak ktoś ciebie wyprzedzi w rankingu co często się zdarza, bo nie potrafisz nawet grać z IS ;(   

Teraz Ci coś OriginMen9 x MadaFacker wyjasnię.

vROOT'a mam bo jestesm współwłaściciel wraz z Gymato serwera TeamSpeak.

Hauriona czyli ogólnie serwer ShivaMT2 wyjebali z innego TeamSpeaka ponieważ ine chcieli dać mu odpowiednich praw - na poziomie.

Udostępniliśmy mu teamspeak wraz z wszelkimi prawami jakimi chciał.

Żal Ci dupkę ściska że dostaje SM za nagrywanie , twoje ciągłe pierdolenie że jestem AntyReklamą staje się powoli nudne bo niestety liczby łapek jak i wyświetleń stale rosną.

Poza tym twoj ciągły flame na MPC = ban na TS :)

Ciao bambino.

Opublikowano

Hauriona czyli ogólnie serwer ShivaMT2 wyjebali z innego TeamSpeaka ponieważ ine chcieli dać mu odpowiednich praw - na poziomie.

Żal Ci dupkę ściska że dostaje SM za nagrywanie , twoje ciągłe pierdolenie że jestem AntyReklamą staje się powoli nudne bo niestety liczby łapek jak i wyświetleń stale rosną.

Ciao bambino.

Nic dziwnego, że rośnie jak wrzucasz to w zapowiedzi serwerów co 5/10 minut 

Dobra antyreklama zawsze będzie anty reklamą na tym zostaniemy do końca 

A i co MPCForum ma do TS3 ? Jeba**** się w łepetynkę 

Administracja 100% oprócz kilku wyjątków odpisuje na każdą wiadomość // Polecam 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ciao bambino.

Bana nie ma i jak na razie nie bd miał na ts'ie bo nic nie zrobił. Gówno mnie obchodzi jakie mieliście spiny lub nadal macie. Jeżeli nie działo się to na ts , to mam w to wyj....

MadaFaker nie ma bana.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Weezy, rozumiem Twój ts, ale dodales go Harionowi, więc banowanie za spiny z forum, są nie na miejscu. Takie jest moje zdanie.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Widzę na forum jak i na YT masa ludzi piszę aby wyje**** 6-7 bon i te badziewne neony stalek to nie nfs :D

PS. A co Wy zrobicie to Wasza sprawa najwyżej Ci co nie lubią bawić się w 6-7bony nie będą grać mnie osobiscie to srednio na jeża przeszkadza ale jednak przeszkadza , jedno mogę dodać te neony nad postacią całkowicie do kasacji moim zdaniem , aż w oczach się mieni od tego i ogólnie tęczowato, nie to że mam coś do tęczy ale to wygląda co najmniej srednio jak nie gorzej.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Co do 6-7 decyzja już została podjęta i po prostu zostają.

Myślę, że niebawem pasowało by wypuścić jakąś bete by jeszcze sprawdzić działanie patchera, lecz nie wiem czy to będzie jeszcze potrzebne.

Strona już prawie gotowa, nadal ją testujemy,

Pozdrawiam :)

sygna.jpg

Opublikowano

Skoro 6-7 zatwierdzony to już nic raczej się nie da zrobić , jednakże nie widziałem żadnej ankiety chociażby na forum , wracając do sprawy z neonów , dodajcie jakąś łatkę bo wielu zniechęca wygląd tych zbroi z tą aureolą.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Mi osobiście nie podoba się ten neon w zbrojach ale pożyjemy zobaczymy. Serwer naprawdę godny uwagi. Na coś takiego właśnie czekałem. Mam cichą nadzieję że wystartuje 2 maja bo już nie mogę się doczekać :) Prace nad nim trwały długo więc spodziewam się naprawdę ZAJE******* serwera.

Dodajcie może: Obrona Boga Smoków, Życie Boga Smoków, Inteligencja Boga Smoków i Atak Boga Smoków do sklepów NPC. Zawsze to jakieś ułatwienie w expieniu :)

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy na wojnach ;-)

No uwierz, z twoją armią to nie dasz rady ^^

Zapraszamy na serwer.

TS Weezy'ego nie dał rady, to nasz da.

Już Kiri robi TS i będzie wszystko oki !!!

PS. 100POST :#

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Harion dobrze że forum jest ;)

Co z ta stronką? i bedzie ta beta otwarta czy od razu official?

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Od dzisiaj można się ze mną oraz teamem skontaktować na tsie:

tspl.eu

Polecam tą formę kontaktu gdyż jest ona najszybsza, jednak nie zawsze mam czas rozmawiać i oczywiście nie zawsze tam jestem.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na forum serwera forum shivamt2 com

Oraz na oficjalny TeamSpeak serwerowy TSPL EU

Tutaj będziecie mogli się skontaktować z administracją :)

Specjalista
Opublikowano

Będzie dostępny zwój powrotu statusu w is czy w grze ??

A ogólnie to serwer się bardzo dobrze prezentuje.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Będzie dostępny zwój powrotu statusu w is czy w grze ??

A ogólnie to serwer się bardzo dobrze prezentuje.

Pozdrawiam.

Statusu czyli ten co cofa int,defa itp  to bedzie napewno w grze a jesli chodzi o ten co cofa skile np na 200 z wp na bm-a to nie wiem :P

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Kiedy oficjalnie start serwera ? :)

Widze że nie czytasz dokładnie zapowiedzi :)  2-10 Maj

Pozdrawiam ;)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Widze że nie czytasz dokładnie zapowiedzi :)  2-10 Maj

Pozdrawiam ;)

a Ty czytac z zrozumieniem umiesz ? :D

napisałem DOKŁADNIE

91.jpg

Opublikowano

a Ty czytac z zrozumieniem umiesz ? :D

napisałem DOKŁADNIE

Niedorobiony jestem :D

Dokładnie to nikt nie wie :D

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

zagrałbym ale na tym serwerze będzie można tylko expić bo pvp w eq klasowym będzie trwało wieki... i wygra ta postać która ma szybsze hity + więcej przeszywy (dagger najlepszy do pvp) no a tak to serwer super... gdyby nie te 6/7 to byście mieli po 2k+ graczy

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

zagrałbym ale na tym serwerze będzie można tylko expić bo pvp w eq klasowym będzie trwało wieki... i wygra ta postać która ma szybsze hity + więcej przeszywy (dagger najlepszy do pvp) no a tak to serwer super... gdyby nie te 6/7 to byście mieli po 2k+ graczy

Co ty mowisz że pvp będzie trwało wieki? weź sie idz walnij w łep.. w czym Ci te 6/7 przeszkadza?

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

hmm 10% abs na wojownika ninje sure szamana | 10% silny na woja sure ninje szamana = klasowe eq 100% abs 80% silny + kd = bicie tylko z hitów

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...