Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i będą klasowce jak na pandorze co będą mieli po 888 par eq na każdą klasę a jak ktoś będzie się męczył żeby zrobić wojenne perfekt to i tak nie ma szans przeciwko klasowcowi. Jaki to ma sens? Harion wytłumacz mi :)

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ci którzy nie rozumieją tych 6/7 bonusów, ah szkoda o was gadać ;_; .. Będziecie robic questy, ubijać bossy/metiny będziecie mieli 6/7 i eq.. to już wasz problem jakie eq bedziecie mieli a tym bardziej z tym 6/7.. Im wiecej poświecisz czasu na grę tym bardziej bedziesz miał pro eq.. Wszystko jest wybalansowane z tym 6/7 i nie ma o co się bać.. Wszyscy przyzwyczajeni do pand***.. jeb** tą pand***  tu nie bedzie tak w pvp jak na pand****.. -.-  -.-  -.-  -.-  -.-  -.-  -.-  -.-  -.-  -.-

Opublikowano

Będzie jakaś lista eventów dajmy na to na miesiąc.Czy będziecie je robić sporadycznie ? :(

Będziemy informować kilka dni przed danym eventem, że taki nastąpi :)

sygna.jpg

Opublikowano

No nareszcie jakiś serwer na którym myślę że będzie warto zagrać :D

Co do startu to proponowałbym w weekend najlepiej 9 maja gdyż w tygodniu to raczej mało kto ma czas ^_^

A teraz kilka pytań:

-co ile biolog? co 1sek?

-czy wszystkie dungeony trzeba robić w grupie czy jakieś można solo?

-pety w tylko w IS czy można zdobyć w grze?

To na tyle ^_^

Opublikowano

No nareszcie jakiś serwer na którym myślę że będzie warto zagrać :D

Co do startu to proponowałbym w weekend najlepiej 9 maja gdyż w tygodniu to raczej mało kto ma czas ^_^

A teraz kilka pytań:

-co ile biolog? co 1sek?

-czy wszystkie dungeony trzeba robić w grupie czy jakieś można solo?

-pety w tylko w IS czy można zdobyć w grze?

To na tyle ^_^

- Czas biologa wzrasta wraz z kolejnymi misjami

- dungeony polecam robić w grupie, wymagane są 3 osoby w pt aby wejść

- pety będzie można zdobyć min. na ox'ach

sygna.jpg

Opublikowano

Nie możecie zrobić dungeonów od dwóch osób a nie trzech?

Już tłumaczę dlaczego, nie każdy gra w gildii, niektórzy grają solo ewentualnie duet główna+buff i to chyba byłaby odpowiednia szansa dla tych osób. Myślę, że sporo ludzi będzie Wam za to wdzięcznych.

who cares?

Opublikowano

Już tłumaczę dlaczego, nie każdy gra w gildii, niektórzy grają solo ewentualnie duet główna+buff i to chyba byłaby odpowiednia szansa dla tych osób. Myślę, że sporo ludzi będzie Wam za to wdzięcznych.

Dokładnie, popieram kolegę.

Opublikowano

Samemu będzie ci ciężko ubić te bossy, metin to gra MMO tutaj trzeba grać zespołowo, a do tego wystarczy ze nawet jedną osobe z miasta weźmiesz i swojego buffa i już możesz lecieć ;p

sygna.jpg

Opublikowano

Ciekawy serwer, ładna prezka ;)

Lecz rzeczywiście te 6/7 na klasy psują troche klimat.

Chyba nikomu nie chce sie robic 4x setów na 1 postać :)

Powodzenia, MOŻE zagram :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Ciekawy serwer, ładna prezka ;)

Lecz rzeczywiście te 6/7 na klasy psują troche klimat.

Chyba nikomu nie chce sie robic 4x setów na 1 postać :)

Powodzenia, MOŻE zagram :)

In3st wbijamy z cała moją ekipa co :3 ?

Wejdz na gg :)

@ Planujecie jakieś eventy w dzień startu bądź dzien po starcie ?

Opublikowano

In3st wbijamy z cała moją ekipa co :3 ?

Wejdz na gg :)

@ Planujecie jakieś eventy w dzień startu bądź dzien po starcie ?

Eventy zaraz po starcie są bez sensu, serwer musi się trochę rozwinąć :)

sygna.jpg

Opublikowano

Naprawdę ?
Taki dobry serwer i co widzę ? 6/7 Bonus i to na klasy! :( 

Psujecie sami sobie tym serwer i odstraszacie graczy  tym czymś

6/7 Bony Okej ale only exp nie klasowe.

Proponuję wam dodać ankietę na temat 6/7 Bonusy na klasy :)>. ?

Pomyślicie ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Zgodzę się z up :D
A co do serwera to prezka ładna system ulepszeń broni piękny zbroi totalnie do zmiany takie ładne bronie a wy do takich staroci się ograniczacie jedynie zbrojki z m2m je jakoś ratują ta reszta do wymiany według mnie :D
jak chcecie to zróbcie ankietę 

Serwer polecam xD

Opublikowano

Naprawdę ?

Taki dobry serwer i co widzę ? 6/7 Bonus i to na klasy! :( 

Psujecie sami sobie tym serwer i odstraszacie graczy  tym czymś

6/7 Bony Okej ale only exp nie klasowe.

Proponuję wam dodać ankietę na temat 6/7 Bonusy na klasy :)>. ?

Pomyślicie ?

Kurde czy tylko ja nie rozumiem płaczu 90% piszacych posty w tym temacie na temat 6/7 klasowych jezeli pvp jest wyrownane z nimintonw czym problem ? Gimbusy sobie zrobily opinie o 6/7 przez 1000chujowych serwerow gdzie administracja nie potrafila prawidlowo dopasowac //zrozum 6/7 klasowe troche wnosi oczywiscie żeby pvp nie trwalo po 5-10minut serwery typu VirtualMT2 ma boony do expa i pvp i ludzia się podoba wiec nie wiem co za problem ? Pewnie chodzi ci o to że nie kazdy bedzie mial na dropienie tego faktycznie, ale jak by nie patrzac masz is'a dla osob ktorzy malo co moga siedziec // Ci ktorzy napierdzielaja po 10-20h nie beda mieli problemu ; )

Takie jest zdanie moje o tym całym 6/7

6/7 dobra rzecz ludzie szukają takiego serwera bo jest ich naprawdę nie wiele

Pozdrawiam i polecam

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Kurde czy tylko ja nie rozumiem płaczu 90% piszacych posty w tym temacie na temat 6/7 klasowych jezeli pvp jest wyrownane z nimintonw czym problem ? Gimbusy sobie zrobily opinie o 6/7 przez 1000chujowych serwerow gdzie administracja nie potrafila prawidlowo dopasowac //zrozum 6/7 klasowe troche wnosi oczywiscie żeby pvp nie trwalo po 5-10minut serwery typu VirtualMT2 ma boony do expa i pvp i ludzia się podoba wiec nie wiem co za problem ? Pewnie chodzi ci o to że nie kazdy bedzie mial na dropienie tego faktycznie, ale jak by nie patrzac masz is'a dla osob ktorzy malo co moga siedziec // Ci ktorzy napierdzielaja po 10-20h nie beda mieli problemu ; )

Pozdrawiam i polecam

W końcu ktoś rozsądnie to napisał.. ale co z tego jesli nikt tego nie przeczyta i dalej będzie płacz o 6/7 bony klasowe...

Opublikowano

Pozdrawiam i polecam

W końcu ktoś rozsądnie to napisał.. ale co z tego jesli nikt tego nie przeczyta i dalej będzie płacz o 6/7 bony klasowe...

Usuńcie 6/7 na klasy albo dajcie bon na ludzi tam.Nie będę robił 4x eq do pvp.

:(

Co do serwera to polecam i może zagram, wygląda póki co na jeden z najlepszych projektów, jakie widziałem.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...