Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darujcie sobie płacz, że 6/7 jak rzal i buj zaras was srubu i srajsamu bendom dosować i nie rószycie.

Serwer konkretny z 6/7 i mam nadzieję, że będzie DMG postaci idealnie dopasowane w związku z tym, że są te szóste i siódme bony. Mam prośbę-> zbroje mogą być, ale wywalcie to denne świecenie bo jak na serwie bd 1k+ graczy w dodatku jest to serwer easy/medium więc wbicie max lvla nie zajmie strasznie dużo czasu i bd całe jinno/shinnso w takich zbrojach to lagi gwarantowane. (darujcie sobie teksty typu: kup lepszego neta/kompa bo nie wiecie co mam).

Jak ruszycie bez faila i będziecie ładnie radzić sobie z atakami to zagram dłużej. :)

Ze swieceniem sie zgodze. Nie dosc ze przeszkadza to jeszcze lagi beda i nie beda wcale takich zbrojek mialy 10 osob na servie.

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To już nie jest Metin2.

A co wg Ciebie? To jest serwer Easy/ Medium jak chcesz HARD to masz inne privy lub PL z yangami do kupienia od cudownego GF. :)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Serwer jak po prezentacji wygląda na bardzo dopracowany ! Widać, że Administracja włożyła dużo pracy w ten serwer.

W sumie fajnie z tymi 6/7 bonami, ponieważ długo na takim serwerze nie grałem.

Wbijam na 100%. Zacznę grać w Shinsoo. ;)

Polecam. !

1EPZ6G.gif

Opublikowano

No prezentacja bardzo ładna.

Serwer wydaje się na bardzo dopracowany.

Client będzie mniej-więcej w jakim czasie?

Moglibyście wypuścić clienta o jakieś 5 dni wcześniej xD

Na pewno zawitam żeby przetestować czy wszystko wyszło jak w prezentacji :)

Opublikowano

Zagram pod warunkiem że admini nie będą mieli wyjebane na serwer po dwóch dniach jak 95 % adminów serwerów które wychodzą teraz..

Opublikowano

Boże DLACZEGO? Patrze ss'y i już myślę, że nareszcie jakiś normalny serwer, ale taki chuj... bony na klasy -,- nie wiem co ludzie w tym widzą... to tylko grę psuje

Opublikowano

Zmieńcie tą ścieżke w tym m1 bo bardzo zielono, lubie zielone ale myśle że to przesada.

Oczopląsu idzie dostać xD

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

✭ Zapraszam do oglądania zapowiedzi serwera Shivamt2

✭ Doradź mi w komantarzu - kim grać !

✭ W filmie kilka informacji na temat gildii RetributioN która zawita na serwerze w królestwie ShINSOO.

✭ Zapraszam na serwer POMPA W **** :_;

https://www.youtube.com/watch?v=mZuiyi_XJNo&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Opublikowano

Jedyne co nie przypadło mi do gustu to 6/7 na klasy oraz beznadziejnie prezentujące się świecenie zbroi. Najlepiej zróbcie ankietę odnośnie tych dwóch rzeczy, ponieważ z tego co widzę to nie tylko ja jestem im przeciw. Reszta jest w jak najlepszym porządku.

Jak by nie patrzeć nie macie nic do gadania na temat bonów 6/7 gdyż serwer chce trochę odbiegać od innych gdy w ostatnich czasach wszystko jest robione na tych samych plikach //Bony 6/7 nie są wcale złe gdy są odpowiednio dopasowane DmG postaci oczywiście wiadomo taki nina archer lub suma bm będą ciut więcej biły , bo nie zawsze gra się nimi latwo // Bo na przykład mnie denerwuje ostatnimiczasy zmiana skilli np. Gramy sobie Sura WP która kupienie to pestka mijamy max poziom i zmieniamy na suma bm i jesteśmy nie do zatarcia chociaż lepszym przykładem była by nina jak by nie patrząc bm traci wszystko przez rozproszenie magii

P.S Powodzenia w dalszym spamowaniu żeby usunęli 6/7 NO-KOMENT

PARAPET ZAWSZE BĘDZIE PARAPETEM // PRAWDZIWY GIMBUSY ZAWSZE BĘDZIE GIMBUSEM

CZYTAJCIE KOMENTARZE MADAFACKERA / WREDNEJ / LUKI I KILKU INNYCH CO PISZĄ DOBRZE NA TEMAT 6/7 BO WIEDZĄ O CO Z TYM OGÓLNIE CHODZI

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

już zrąbałeś prezentacje na samym początku po 1 dodałeś łune w zbrojach kture tak  samo jak na xenox wygląda a zbroje to juz wcześniej byłu i są na kazdym serwerze i były 1 na aresti sieroto to zbroi nie nowość

Opublikowano

Boże DLACZEGO? Patrze ss'y i już myślę, że nareszcie jakiś normalny serwer, ale taki chuj... bony na klasy -,- nie wiem co ludzie w tym widzą... to tylko grę psuje

Do gry nie psują 6/7 tylko na odwrót wy jako zawodowe gimbusy / akademii imbycyle podjęcie wszystko pisząc coś z czym miałeś może raz styczność

1. Albo nabijasz post

2. Lub naprawdę jesteś umysłowo ograniczony !

Proszę was nie piszcie już na temat 6/7 bo i tak zostanie na serwerze ci którzy najbardziej narzekają będą pierwsi w rankingu jak nie w top 10

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Będzie roska na magię? Bo jak tak to BM'em nie ma co grać ze względu, że jest 6/7 (nie hejtuje 6/7 wystarczy zobaczyć poprzednia strone).

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

już zrąbałeś prezentacje na samym początku po 1 dodałeś łune w zbrojach kture tak  samo jak na xenox wygląda a zbroje to juz wcześniej byłu i są na kazdym serwerze i były 1 na aresti sieroto to zbroi nie nowość

jak dodałeś bony na klasy to już serwer zrąbany całkiem i tełuny na tym wielkim lvl to powud że serwer podobny do xenoxa potem się zacznie jak na innych serwerach kasa za itemy z navi

Opublikowano

@Wredna Bardzo ładna prezentacja,miła dla oka ;)

Wreszcie jakiś idealny serwer..

Ogromna ilość broni i zbroni..

Tyle hardów w dziale Metin2 a tu taki zajebisty serwer. Myślę że na starcie będzie ogromna ilość graczy ;)

Opublikowano

@Wredna Bardzo ładna prezentacja,miła dla oka ;)

Wreszcie jakiś idealny serwer..

Ogromna ilość broni i zbroni..

Tyle hardów w dziale Metin2 a tu taki zajebisty serwer. Myślę że na starcie będzie ogromna ilość graczy ;)

Te Twoje "hakierowanie" takie jak grafika?

Jak tak, to Ty nawet nie wejdziesz do kolesia który Ci podał passy na konto xD

@Wredna oczywiście perfekto jak zawszę :)

Niedługo się zgadamy z grafiką, stroną itp :D

Oczywiście na starcie będzie z 2000 osób, harion zna sie na rzeczy i na pewno nic nie padnie.

Nic, tylko czekać na start.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Harion strona czy tam forum miało być z rana? jakoś nie ma;/ będzie dzisiaj?;)

Pozdrawiam ;)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Chłopaki spokojnie, nie było go na MPC, pewnie śpi to też jest człowiek :)

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Moglibyście zmienić również te ok. 3 mapy z PLa (te najnowsze 90+ na pl).

One są już na większości serwerów i są lipne, dodajcie jakieś inne, lepsze bo te mapy się już nudzą.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Prezentacja jak dla mnie na duży PLUS. Jeśli chodzi o te świecenia zbroi, są ładne tylko ze dla graczy z gorszym komputerem mogą być kłopotliwe. 

Czekam z niecierpliwością na serwer! 

PS: Gimbusy piszące o 6/7 bonie, idźcie do książek a nie siedzicie na forum i spamujecie bez sensu, nie czytacie wcześniejszych postów, w których użytkownicy mówią że 6/7 bon nie jest taki zły w przypadku gdy jest dobrze zbalansowany względem dmg. 

@@edit 

Co z forum? 

Jest już jakiś TeamSpeak ? 

Opublikowano

Dobrze sie zapowiada lecz wiadomo jak to medium/easy po tyg bedzie z 200 graczy.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Jeżeli będzie to medium, to oczekuje aby był na prawdę medium, a nie easy ani hard.
Serwer prezentuje się znakomicie, lecz mam jedno "ale". Mianowicie 6/7 na klasy. Zróbcie najlepiej vote czy usunąć,czy nie, bo moim zdaniem psuje to wszystko. Może zostać 6/7 lecz pż/potwory/staty.

Opublikowano

Damy rade, grajmy ile w lezie i nie padnie :D Duże zainteresowanie, duże ataki :/

InvearS :3

@Up

To Easy/Medium...

Wchodząc w zapowiedź czytaj ją od deski do deski, wtedy byś wiedział, że do 80 lvl szybko, do 100 też szybko i od 100 robią się schodki i przełączamy się na medium. ;)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...