Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawiodłam się trochę ;(.

Dodajcie metale do NPC co wam się takiego stanie? A jeżeli już mają dropic to 90/100 % na ulepszenie. Wgl wtf perły do ulepszenia tarczy na 69lvl  na +7/8/9 ;o? 

Na Peta zróbcie jakąś trudniejsza misję.

6/7 dodajcie do dropu.

wolf.gif

Opublikowano

Nie wiem czy administracja czyta i nie ingeruje tylko słucha czy czytacie i olewacie to co pisze wam co 2 użytkowników, który ma zamiar zagrać u was. :)

6/7 Bonus (Misje, Dungeony, Mała szansa z metinów + 110 lvl) [Nawet przy takim dropie będą one miały swoją cenę]

Dodajcie ten cholerny Metal do NPC czy to takie trudne ? Ile osób ma jeszcze pytać i prosić o tę błahostkę ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dodajcie te metale do npc , przecież to Easy / medium a nie jakiś hard / medium ... 

A 6/7 proponuje z silnych bossów i dungeonów 

Opublikowano

Tak jak reszta.

* Metal do NPC

* 6/7 bon i zmianka do dropu z dangów, metków + 110lvl i misji

* I najgorsze co może być.. ulepszacze na biżu 54, nie wiem po co to komu - nad tym również bym pomyślał na waszym miejscu.

Wiadome że chcecie by nie każdy miał eq od razu po starcie, by ludzie jednak posiedzieli na serwerze ale no, bez przesady bo skoro ja mam zarywać nocki dla paru metali to pójdę sobie na serwer HARD. Przemyślcie te kwestie, bo są to naprawdę drobnostki a jednak znaczące.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Tak jak reszta.

* Metal do NPC

* 6/7 bon i zmianka do dropu z dangów, metków + 110lvl i misji

* I najgorsze co może być.. ulepszacze na biżu 54, nie wiem po co to komu - nad tym również bym pomyślał na waszym miejscu.

Wiadome że chcecie by nie każdy miał eq od razu po starcie, by ludzie jednak posiedzieli na serwerze ale no, bez przesady bo skoro ja mam zarywać nocki dla paru metali to pójdę sobie na serwer HARD. Przemyślcie te kwestie, bo są to naprawdę drobnostki a jednak znaczące.

Harion coś pisał ze metale beda dodane -.-

6/7 i tak bedą sprzedawane w m1..

A co do biżu to powinni zmienić;)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Metale i 6-7 mimo, że będą w IS to baaardzo dużo graczy będzie je sprzedawać normalnie na sklepach.

Drop metali zwiększe ze szkat blasku, już jak tak bardzo chcecie :)

Jeszcze pomyśle jak by go tu dodać do dropu z bossów, ale to już jak zakończe wszystko.

Co do startu, za jakieś 1,5h dostaniecie linki do clienta,

aktualnie jest bardzo prawdopodobne, że wystartujemy dziś wieczorem!

Problem z wywalaniem został zażegnany, od 12h nic nie wyrzuciło, więc główny problem zniknął.

Teraz wprowadzam ostatnie poprawki do clienta i szczegóły za godzinke.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Zajebioza, że dzisiaj wieczorem start. ;]

Ale zadam kilka pytań, bo na prawdę już się pogubiłem.

*skąd metale?

*skąd 6/7, zmianki?

*skąd bronie 65, 75, stale?

*na bizu 54, 61 trzeba perły? Jak tak, to skąd je wziąć?

Opublikowano

Zajebioza, że dzisiaj wieczorem start. ;]

Ale zadam kilka pytań, bo na prawdę już się pogubiłem.

*skąd metale?

*skąd 6/7, zmianki?

*skąd bronie 65, 75, stale?

*na bizu 54, 61 trzeba perły? Jak tak, to skąd je wziąć?

Metale napisal wyzej w is,z szkat blasku i cos tam z bossow.

6/7 is,misje..;)

bronie drop red las itp..

Bizu perły chyba trzeba ale i tak dropią w m1,m2 i na kazdej mapie co sa metki :P

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Metale napisal wyzej w is,z szkat blasku i cos tam z bossow.

6/7 is,misje.. ;)

bronie drop red las itp..

Bizu perły chyba trzeba ale i tak dropią w m1,m2 i na kazdej mapie co sa metki :P

Red lasu nie ma ;)

Perły z każdego metina. Metiny z red lasu są na mapie od 80 :). z Nich lecą stalki itd.

Opublikowano

Red lasu nie ma ;)

Perły z każdego metina. Metiny z red lasu są na mapie od 80 :). z Nich lecą stalki itd.

No czy tam na mapie 80 :p sie yebłem :D

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

dobry jest ten klient ? pobierać go czy nie bo już zgupiałem

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Mi tego client pobiera  14h  ;O?

Co ty tak się uparłeś z tym dropem metali. 

I kiedy nowe forum ? 

wolf.gif

Opublikowano

Jak sprawa wygląda z Marmurami?

Nie ma. A założę się że nikomu nie będzie się chciało ich dropić.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo zachęcająca tylko nie wiem czy sa 6/7 na klasy oby nie ;( i czy start na 100% dzisiaj bo nwm czy zakupować browara na nocke xD 

Opublikowano

Prezentacja bardzo zachęcająca tylko nie wiem czy sa 6/7 na klasy oby nie ;( i czy start na 100% dzisiaj bo nwm czy zakupować browara na nocke xD

6/7 są na klasy :) i bardzo dobrze bo nie bedzie tak łatwo z eq ;)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

mi klient pobierał się 10 min nwm co ty masz za internet

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Chcecie startować dzisiaj z tego co wyczytałem na FB wiec jak wygląda sprawa z metalami ?

Dodacie możliwośc handlowania przedmiotami z IS ? 

KD+6 można zdobyć w grze ? Czy gracz zmuszony jest do ładowania w IS żeby mieć takie kd ? Bo jak wiadomo nie da się ulepszać tych +5...

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Jest gdzieś client do pobrania?

masz na poprzedniej stronie

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...