Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bony wchodzą tak, że bonuję 5 wachlarzy od 3 godzin (i od ~pol h 10 wachlarzy) i nie chcą wbić, nawet w bambusie mi weszły 3x średnie powyżej 50, a do pvp jednego itemka nie mogę wybonować.

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IS przeraża w 2 itemkach wiecej % na ludzi niz w calym eq na 100lv... o hp nie wspomnę , widzę jakieś kupony sm są ale co z tego skoro w grze nie ma waluty.. bo ze tak to ujmę wszystko za łatwo leci , a przynajmniej na tyle by samemu dropnąć. Może GM się wypowie co z tych dungów ciekawego można zgarnąć?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Bug z misją 100 lvl:

fdnF6f4.png

Oprócz tego zwiększcie spoty na mapie 120 bo w tej chwili jest jeden na początku, a dalej się nie opłaca jeździć ani expić.

Opublikowano

Wyłącz firewalla.

Na serwerze coś pustki świecą ;(

Jak na tą godzine jest okej wg mnie, 400 online

Ogólnie dzięki wszystkim za udział w idolu, liczebność była spora. Również towarzyszyła nam kupa smiechu :-)

A aktualnie zapraszam Was na konkurs OX, który odbędzie się jutro ok. godziny 15:00, także serdecznie zapraszamy! :)

Opublikowano

Straszne lagi na mapie 90 itp nie idzie sie ruszac na innych serwerach na tej mapie nie miałem problemu.

Opublikowano

Dobra teraz trochę z mojej strony wbilem 157lv, jak widać na obecną chwile top 1 w ranku, i exp na tym lv wynosi 0,00%-0,01% za moba, admin na tsie twierdzi że w 2 tyg. powinnem wbić ten 160 "serwer nie jest na 2 dni", dla mnie jest to śmieszny exp jak na pd + raty 35%, na innych mapach (120lv, a'v2 itp.) exp calkowicie sie zeruje, nawet bez % dos. w eq czy tez po zdjeciu pd. NPC aby wejść na dungeon jaki kolwiek nie dzialają, nie ma waluty w grze, za yang gówno kupisz, nie ogarnięty ts, o range gildyjną nie wyprosiliśmy się od 2 dni. Kolega testował* podobno marmury też nie działają. Lagi na każdej mapie zaczynające się od A'v2, v2 do końca gry expiąc. Team mało doświadczony, pustki (niby wszyscy na spotach), zbugowany quest na metiny.

I co najważniejsze team nie potrafi usunąć (lub im się nie chce) swoich postaci GM'owskich z rankingu :) Strój w is dajacy 55% ludzi za 32zl, szkoda ze nie padliscie jak nex...pl bo stracilem tylko 2 dni na Was.

Serwera nie polecam na dłuższą metę, perfekty wchodzą ciężko. Chociaz poznalem spoko ludzi z VCF, polecam gildie.

Opublikowano

Dobra teraz trochę z mojej strony wbilem 157lv, jak widać na obecną chwile top 1 w ranku, i exp na tym lv wynosi 0,00%-0,01% za moba, admin na tsie twierdzi że w 2 tyg. powinnem wbić ten 160 "serwer nie jest na 2 dni", dla mnie jest to śmieszny exp jak na pd + raty 35%, na innych mapach (120lv, a'v2 itp.) exp calkowicie sie zeruje, nawet bez % dos. w eq czy tez po zdjeciu pd. NPC aby wejść na dungeon jaki kolwiek nie dzialają, nie ma waluty w grze, za yang gówno kupisz, nie ogarnięty ts, o range gildyjną nie wyprosiliśmy się od 2 dni. Kolega testował* podobno marmury też nie działają. Lagi na każdej mapie zaczynające się od A'v2, v2 do końca gry expiąc. Team mało doświadczony, pustki (niby wszyscy na spotach), zbugowany quest na metiny.

I co najważniejsze team nie potrafi usunąć (lub im się nie chce) swoich postaci GM'owskich z rankingu :) Strój w is dajacy 55% ludzi za 32zl, szkoda ze nie padliscie jak nex...pl bo stracilem tylko 2 dni na Was.

Serwera nie polecam na dłuższą metę, perfekty wchodzą ciężko. Chociaz poznalem spoko ludzi z VCF, polecam gildie.

To już było wiadome od beta testów. Nic z tym nie robili i nie zrobią bo serwer pod hajs zrobiony a np. taki szhowmustgoon woli sobie w innych tematach się dla beki pośmiać jak to serwery komuś nie wypalają, zamiast zająć się swoim.

Administracja na poziomie -.-.

Opublikowano

Jest na ten serwer jakis bs 5 slotowy ??

To już było wiadome od beta testów. Nic z tym nie robili i nie zrobią bo serwer pod hajs zrobiony a np. taki szhowmustgoon woli sobie w innych tematach się dla beki pośmiać jak to serwery komuś nie wypalają, zamiast zająć się swoim.

Administracja na poziomie -.-.

A co mają płakać, że komuś nie wypali serw?? pomyśl troche

Opublikowano

Jest na ten serwer jakis bs 5 slotowy ??

A co mają płakać, że komuś nie wypali serw?? pomyśl troche

Ja gdybym miał własny serwer to nie pisałbym zbędnych komentarzy pod czyjąś prezentacją/zapowiedzą na MPC forum tylko zająłbym się własnym serwerem. Bo jakoś np. Aska nie widzę żeby tak spamował na mpc forum jak show, także tyle o de mnie. A płakać to trzeba nad jego zachowaniem także tyle w temacie, bo ja już się wypowiedziałem.

P.S

Wolałbym na Aresie zagrać 3 raz niż tutaj, pomimo że show uważa Aresa za niewypał.

Opublikowano

Ja gdybym miał własny serwer to nie pisałbym zbędnych komentarzy pod czyjąś prezentacją/zapowiedzą na MPC forum tylko zająłbym się własnym serwerem. Bo jakoś np. Aska nie widzę żeby tak spamował na mpc forum jak show, także tyle o de mnie. A płakać to trzeba nad jego zachowaniem także tyle w temacie, bo ja już się wypowiedziałem.

P.S

Wolałbym na Aresie zagrać 3 raz niż tutaj, pomimo że show uważa Aresa za niewypał.

S*am na to za przeproszeniem, ale zeby o byle gow.o się przyczepiać, teraz to nikomu sie nie dogodzi.. Jak Ci to tak bardzo przeszkadza to zwroc mu uwage, a zapewne zacznie sie modlić o te serwery, które upadają, aby zmartwychwstały.

Dodajcie maksymalne bonusy i zwiekszcie cene zmianek u npc, bez sensu jest bonowanie 10h jak i tak nic nie wbija..

Dobranoc.

Opublikowano

Serwer jest naprawdę dobry. Exp, yang, drop ogarnięty, questy mało, ale są.

Jedynie co bym zmienił to te bony, które nie chcą wchodzić.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serwer jest naprawdę dobry. Exp, yang, drop ogarnięty, questy mało, ale są.

Jedynie co bym zmienił to te bony, które nie chcą wchodzić.

Co ja pacze ?  o.O

Moim zdaniem serwer to totalny niewypał. Dlaczego ?

-wszystko pod is (pay to win)

-żle ustawione bony

-zbugowane questy

-źle ustawiony exp

-brak konkretnej waluty

-pustki na serwerze

-złe itemy u npc

-nieogarnięty, dziecinny, mało doświadczony team

Ten serwer to kompletne dno, można powiedzieć, że to Easy/Medium/Hard w jednym...

Oczywiście jest to jedynie moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać. (chociaż większość i tak będzie  -.- )

Nie mówię tego bezpodstawnie gdyż po tym jak Nex**** nie wypaliła miałem okazję zagrać.

Jeśli kogoś rajcuje wydawanie kasy na is i gnębienie innych to jak najbardziej polecam.

Oczywiście tych zbroi nie da się zdobyć nie kupując ich w is, żeby było zabawniej.

Dno dna. Możemy tylko obstawiać za ile padnie.

Dobranoc :)

OYViJFL.png

Opublikowano

Co ja pacze ?  o.O

Moim zdaniem serwer to totalny niewypał. Dlaczego ?

-wszystko pod is (pay to win)

-żle ustawione bony

-zbugowane questy

-źle ustawiony exp

-brak konkretnej waluty

-pustki na serwerze

-złe itemy u npc

-nieogarnięty, dziecinny, mało doświadczony team

Ten serwer to kompletne dno, można powiedzieć, że to Easy/Medium/Hard w jednym...

Oczywiście jest to jedynie moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać. (chociaż większość i tak będzie  -.- )

Nie mówię tego bezpodstawnie gdyż po tym jak Nex**** nie wypaliła miałem okazję zagrać.

Jeśli kogoś rajcuje wydawanie kasy na is i gnębienie innych to jak najbardziej polecam.

Oczywiście tych zbroi nie da się zdobyć nie kupując ich w is, żeby było zabawniej.

Dno dna. Możemy tylko obstawiać za ile padnie.

Dobranoc :)

Zgadzam się z przedmówcą , ktoś kto zainwestuje w isa bedzie na rowni z osobami 160lv samemu majac 61lv , bezsens , zero waluty w grze. Jezeli to się nie zmieni to wątpie że serwer postoi dłużej niż został opłacony.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wrzuci mi ktos clienta na inny hosting.?

Na mega zattrzymuje sie na 99%, bylbym wdzieczny

Na samej gorze tematu masz kilka reupów.

Opublikowano

Dziwi mnie tylko jedno, czemu administracja nie reaguje to co piszą inni na temat serwera i nic z tym nie robi? Czyżby znów serwer dla kasy żeby tylko dedyk się zwrócił i nara?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dziwi mnie tylko jedno, czemu administracja nie reaguje to co piszą inni na temat serwera i nic z tym nie robi? Czyżby znów serwer dla kasy żeby tylko dedyk się zwrócił i nara?

Ja wszystko czytam i wyciągam wnioski i wiem co mamy zrobić, a czego nie.

Kasa za dedyka? My za niego nic nie zapłaciliśmy, a cała kasa będzie inwestowana w reklame jezeli spłacimy bomba i reszte osób które nam pomagały.

Napiszcie mi tylko, co chcecie by znikło z IS albo czego zmienić cene lub wartność bonusów, to zobacze co da się zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...