Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie za 100 pktów. Czy był reset??

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Czemu jak pobiorę łatkę to wyskakuje mi komunikat "Nie znaleziono punktu wyjścia procedury ... " i tak dalej jakieś znaczki ..
Help -,-

Ps. Server ogarnięty już ? 

Opublikowano

Serwer wrócił już do normy? opłaca się wbijać?

Nie opłaca się .Mi postać usunęło ,szkoda czasu...

A zapowiadało się fajnie.

giphy.gif ­

Opublikowano

Czemu jak pobiorę łatkę to wyskakuje mi komunikat "Nie znaleziono punktu wyjścia procedury ... " i tak dalej jakieś znaczki ..

Help -,-

Ps. Server ogarnięty już ? 

Dzięki za pomoc (y)

Opublikowano

Nie opłaca się .Mi postać usunęło ,szkoda czasu...

A zapowiadało się fajnie.

nie oplaca sie grac bo ci postac usuneli  ? zrobili 1 reset postaci i od tamtej chwili wszystko ladnie smiga

Postac usunieta ehh...

Co wy robicie ?

byl reset kolo 23-00.00 

Opublikowano

Wszystko online. Czasem pojawi się jakiś lag ale to na sekunde - dwie, nic nie zdziałamy z tym, trzeba przeczekać.

Na dniach pojawią się reklamy, więc nie patrzcie na razie na liczbe online które i tak wg mnie jest zadawalajaca, bo to się podwoi ;-)

Dzięki wszystkim tym, którzy wytrwali z nami tyle czasu i nie opuścili nas, na prawdę dla takich osób aż się ma chęci robić serwer! :)

Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Wszystko online. Czasem pojawi się jakiś lag ale to na sekunde - dwie, nic nie zdziałamy z tym, trzeba przeczekać.

Na dniach pojawią się reklamy, więc nie patrzcie na razie na liczbe online które i tak wg mnie jest zadawalajaca, bo to się podwoi ;-)

Dzięki wszystkim tym, którzy wytrwali z nami tyle czasu i nie opuścili nas, na prawdę dla takich osób aż się ma chęci robić serwer! :)

Zapraszamy do gry.

Pierdolamento :D

Hmm moglibyscie cos zrobic z expem od 80 do 90, bo leci wedlug mnie troche za wolno nawet jak na mediuma.

Tzn ja tam sobie wbije na lajcie ale bedziecie mieli o to płacz wiec tak na wstepie juz mowie.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Już się ogarnęło, serwer jest super, miło się gra, ludzi dużo, nic tylko grać.

Polecam i zapraszam.

Opublikowano

Kwestia z zanikającym EQ została zażegnana?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Warto zagrać? bo tak patrze po is i bonusach kostiumów, wierzchowców to nie za ciekawie

Kwestia z zanikającym EQ została zażegnana?

Eq już nie znika, lagów nie ma.

Podejrzewam, że wszystko możesz kupić za yangi, a grać warto.

Opublikowano

Na stronie prawie nic nie działa, poprawcie to, ranking nie działa, pierwsze kroki tak samo.

Zobaczymy co tam na serwerze i ocenimy.

PS Pytanie do grających, nie występują podstawowe bugi ? Wczoraj czytałem i widziałem, że większości znikało eq,

były jakieś bugi z misjami bodajże czy coś, wszystko już działa ?

Licznik troszkę podkręcony chyba :D

Po prezce jednak widać, że serwer ogarnięty i to dość ostro. ;)

Opublikowano

Nie warto graćz 1 powodu. By coś zdziałać w pvp należy wydać około 50 zł przelewem na is, dowóód? Za te 50 zł macie 100 na luda 50k hp i 30 na kryta.

Ktos kupi i sprzedac w grze moze i tym bardziej ty to mozesz kupic za yangi albo perly w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...