Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tez się dołączę do skarg i zażaleń i tez stanowczo nie polecam zapowiadało sie pięknie ale administracja sie postarała o utratę graczy jedynie to co umie prem na ts 

Opublikowano

Serverek wyszedl naprawde miodzio, zapowiadalo sie zajebiscie ale niestety.. ;p

Największą wada tego servera jest administracja i bugi, mozemy odliczyc dni do konca :D

1. Misje, dzialaja 3/4 misje na 10 + te ktore zrobisz i tak ci cofnie

2. system ulepszen jest popsuty, niektore ulepszacze nie sa do niczego potrzebne, na niektore ulepszenia nie potrzeba ulepszaczy a na to samo ulepszenie innego itema juz trzeba

3. dungeonu nie ma zadnego poza dt, i pewnie nawet nie macie ich zrobionych zeby je dodac

4. lagi sa tak ogromne jak przy 10 clientach odpalonych na innym serverze

5. do tej pory nie naprawiliscie isa na stronie i jest ciagle bledny kod na sms 30 zl, coraz wiecej ludzi wysyla smsy i nie dostaje smow, a wy macie na to wyjebane

Pisac dalej?

Asek ile razy byles na forum zlodzieju? Raz? albo wcale, pewnie nawet postu napisanego nie masz

harnasiek wszydl pare razy na forum na 5 minut i tyle

nie wiem jak z tsem bo mam perma, tez za nic.

Do gry wchodzicie tylko pospamowac ze jest idol na tsie, zero pomocy, eventow, czegokolwiek od was.

Święta swietami ale skoro siedzicie na mpc i napierdalacie teraz w inne gry to wartoby bylo zajac sie i serverem.

Ale wazne ze hajs sie zgadza

"Hajs sie zgadza"

200zł, a do spłacenia ok 1k... heh.

Do mnie pretensji nie miejcie, nie moja w tym głowa.  Pomagam na skale swoich możliwości, a mam ich nie wiele. Swoją robote co miałem zrobić zrobiłem.

@up

Chuja, wbiłem 3lvl i stwierdziłem ze to pierdole. :v

Opublikowano

Serwer zapowiadał się super, ale dzisiaj próbowałem prawie cały dzień zalogować się na serwer, ale bez żadnych skutków.

Licznik podkręcany, logowanie padło i nic sobie z tym nie zrobili, niestety administracja w ich wydaniu jest na żenującym poziomie.

Opublikowano

Serwer zapowiadał się super, ale dzisiaj próbowałem prawie cały dzień zalogować się na serwer, ale bez żadnych skutków.

Licznik podkręcany, logowanie padło i nic sobie z tym nie zrobili, niestety administracja w ich wydaniu jest na żenującym poziomie.

Przecież serwer działa cały czas, czasami go wywali, ale po minucie od razu da się zalogowac.

Opublikowano

a może administracja wypowie się na temat licznika na stronie?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

"Hajs sie zgadza"

200zł, a do spłacenia ok 1k... heh.

Do mnie pretensji nie miejcie, nie moja w tym głowa.  Pomagam na skale swoich możliwości, a mam ich nie wiele. Swoją robote co miałem zrobić zrobiłem.

@up

Chuja, wbiłem 3lvl i stwierdziłem ze to pierdole. :v

Dobra decyzja, pl to syf.

Hmm asek to frajer i zlodziej,  co do Ciebie sie nie wypowiadam  bo nie mam podstaw na bazie ktorych moglbym Cie ocenic.

Ale skoro uwazasz ze jestes wporzadku to w jakim celu wspolpracujesz ze zlodziejem i jebanym frajerem ktory ma wszystko w dupie?

Zeby sobie opinie popsuc?

No stary :P

PS : Zmien sygnature, serio.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dobra decyzja, pl to syf.

Hmm asek to frajer i zlodziej,  co do Ciebie sie nie wypowiadam  bo nie mam podstaw na bazie ktorych moglbym Cie ocenic.

Ale skoro uwazasz ze jestes wporzadku to w jakim celu wspolpracujesz ze zlodziejem i jebanym frajerem ktory ma wszystko w dupie?

Zeby sobie opinie popsuc?

No stary :P

PS : Zmien sygnature, serio.

Obrażasz mnie bezpodstawnie.

Człowieku czy ty jesteś <Pojebany> ? ? ?

Czytam to i jestem zdziwiony trochę wkurwiony.

-Ja gram w cs zamiast pomagać graczom. Wejdz na ts. i się popytaj graczy ile czasu im poświęcam.

-Harnaś jest odpowiedzialny tylko za Forum. Więc to gry go nie mieszać

-Chyba w Prezentacji jest Napisane że dungeony zostaną wprowadzone.

-Lagi to wina Ddos

-Misje Wszystkie Działają tylko trzeba je bić bez Is pd i rękawic.

-To że jesteś takim kretynem (bo inaczej tego nazwać nie potrafię) co robi anty reklamę nie mając żadnego pojęcia co ja robię dla serwera to nie moja wina.

-Wszystkie problemy z www/Is zostaną naprawione jak BombWork wróci.

! Zabij żeby się nie rozmnażał.

54010287442563618639.png

Opublikowano

No dobra ale asek jak pisałem do Ciebie ,że misje się "zjebały" to nawet nie odpisałeś tylko się koniami chwaliłeś

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

No dobra ale asek jak pisałem do Ciebie ,że misje się "zjebały" to nawet nie odpisałeś tylko się koniami chwaliłeś

Zauważ ze nie odpisuje na grze. Dlaczego? bo mam za dużo spamu. to normalne.

Na ts3. jesteś cały czas. więc tam problemy. Jak mam czas to zawsze schodzę i się pytam graczy jak tam.

@Jakie konie?

54010287442563618639.png

Opublikowano

Na ts3. jesteś cały czas. więc tam problemy. Jak mam czas to zawsze schodzę i się pytam graczy jak tam.

@Jakie konie?

te ognieste i inne pisałem ci na czacie stałeś obok mnie w v2 lochu a ty nwm

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

@Jakie konie?

A w smoki tez wierzysz? Czy tylko robisz z siebie debila?

Co do bezpodstawnego obrazania, dracos, pamiec wrocila co?

Malysz i laminero to frajerzy, tak jak ty ale bez wzgledu na to w jakich okolcznosciach, sfrajerzyles sie to sie sfrajrzyles i bedziesz frajerem.

I zlodziejem.

Przez 3 dni stania servera, jedyne co zrobiles to zmeniles bony, zmieniles 1 misje i to tyle.

Dungeonow jak nie bylo tak nie ma...

Zreszta kurwa co ja bede wypisywal, zrobilem to juz, ty dobrze wiesz po co postawiles ten server i co masz zamiar zrobic, po co ja mam ci cokolwiek mowic. To i tak nic nie zmieni,

@harnasiek, na tsie nadal mam bana.

rYD9JSA.png

Opublikowano

A w smoki tez wierzysz? Czy tylko robisz z siebie debila?

Co do bezpodstawnego obrazania, dracos, pamiec wrocila co?

Malysz i laminero to frajerzy, tak jak ty ale bez wzgledu na to w jakich okolcznosciach, sfrajerzyles sie to sie sfrajrzyles i bedziesz frajerem.

I zlodziejem.

Przez 3 dni stania servera, jedyne co zrobiles to zmeniles bony, zmieniles 1 misje i to tyle.

Dungeonow jak nie bylo tak nie ma...

Zreszta kurwa co ja bede wypisywal, zrobilem to juz, ty dobrze wiesz po co postawiles ten server i co masz zamiar zrobic, po co ja mam ci cokolwiek mowic. To i tak nic nie zmieni,

@harnasiek, na tsie nadal mam bana.

Nie masz kontaktu z Graczami i Administracją na ts3.

Więc zamknij (morde. za przeproszeniem)

i nie wymyślaj jakiś historii z Dracos.pl i nie wprowadzaj swoich przypuszczeń.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Mental nie jest tutaj ani troche zbalansowany, latwiej powiedziane poprostu 0 dmg.

Sura WP majac 90 luda, bron na 100 bije 7k palcem(full abs), gdy mental majacy 120 luda, bron na 115(podobne bony) bije 5k duchowym(te same abs).

Przy czym bazowy dmg skilla pokazuje 15k u mentala a u sury 8k.

Jezeli to normalne to chyba nigdy w metina wczesniej nie gralem.

Pozdrawiam. ;]

Opublikowano

Nie masz kontaktu z Graczami i Administracją na ts3.

Więc zamknij (morde. za przeproszeniem)

i nie wymyślaj jakiś historii z Dracos.pl i nie wprowadzaj swoich przypuszczeń.

Wiem o wszystkim co sie dzialo na dracosie, od poczatku do konca wiec nie wprowadzam zadnych przypuszczen,

zlodzieju.

Pewnie nawet nie wiedziales o tym ze mielismy dostep do panelu gm przez caly czas istnienia tamtego servera ale mniejsza o to. bylo minelo, jestes zlodziejem i frajerem, taka prawda.

I sory ale cie nie zrozumialem, co do mojej opini o serverze i o tobie ma miec to czy mam kontakt z administracja i graczami na ts3?

Kontaktu na ts3 nie mam bo dostalem perma za nic, jeszcze przed startem.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Właśnie skończyłem gre na tym serwerze, czemu ?? podniesli cene zmianek z 10k do 2kk

Niektorzy gracze maja full eq 5 perfekt, albo brakuje niektorym itemka dwoch.. a ja czy inni gracze nie robilismy jeszcze eq pvp i przy tej cenie zmianek nie wbijemy raczej 5x perfekt w szybkim czasie ;) Pomysl dobry zeby bylo 2kk ale od poczatku serwera a nie po paru dniach serwera zmieniac to...

Serwer nudny 0 nowosci, gralem tylko bo chcialem pvp porobic na max lvlu czy wojny jakies, ale jak podniesli ceny zmianek to ja rezygnuje z serwera tak jak moja ekipa okolo 18 osob :) Narazie

serwera nie polecam

Opublikowano

Właśnie skończyłem gre na tym serwerze, czemu ?? podniesli cene zmianek z 10k do 2kk

Niektorzy gracze maja full eq 5 perfekt, albo brakuje niektorym itemka dwoch.. a ja czy inni gracze nie robilismy jeszcze eq pvp i przy tej cenie zmianek nie wbijemy raczej 5x perfekt w szybkim czasie ;) Pomysl dobry zeby bylo 2kk ale od poczatku serwera a nie po paru dniach serwera zmieniac to...

Serwer nudny 0 nowosci, gralem tylko bo chcialem pvp porobic na max lvlu czy wojny jakies, ale jak podniesli ceny zmianek to ja rezygnuje z serwera tak jak moja ekipa okolo 18 osob :) Narazie

serwera nie polecam

Skoro mowisz ze podniesli cene zmianek do 2kk to musze powiedziec ze maja u mnie ogromnego plusa.

I nie wiem z czym robisz problem ziom, server ma 2 dni dopiero, lepiej zrobic to teraz niz po tygodniu.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Wiem o wszystkim co sie dzialo na dracosie, od poczatku do konca wiec nie wprowadzam zadnych przypuszczen,

zlodzieju.

Pewnie nawet nie wiedziales o tym ze mielismy dostep do panelu gm przez caly czas istnienia tamtego servera ale mniejsza o to. bylo minelo, jestes zlodziejem i frajerem, taka prawda.

I sory ale cie nie zrozumialem, co do mojej opini o serverze i o tobie ma miec to czy mam kontakt z administracja i graczami na ts3?

Kontaktu na ts3 nie mam bo dostalem perma za nic, jeszcze przed startem.

No co takiego wiesz.

Jak chcesz to nagram ci AudioLoga z Prawdą o Dracosie.

jak chcesz dodam Memoriala. + dowody.

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...