Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro mowisz ze podniesli cene zmianek do 2kk to musze powiedziec ze maja u mnie ogromnego plusa.

I nie wiem z czym robisz problem ziom, server ma 2 dni dopiero, lepiej zrobic to teraz niz po tygodniu.

Wiec mowisz ze to sprawiedliwe ze inni maja eq perfekt a Ty sie bedziesz yebal z tym wszystkim dluzej ? heh tak napewno lubisz sie bardziej trudzic niz inni :) 

Serwera nie polecam

AW : Skąd perły?

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże co za gówno :v 

Spoty w av2 są tak małe że ich kurwa nie ma :x 

http://prntscr.com/3bwl98

jak już się znajdzie jakiegoś spota zinów to ma on max 3-4 grupki

exp leci tak jakby chciał a nie mógł. 5% ze spota na 83 lvlu to jest max. (z pd ofc.)

serwer gówno, powodzenia w zamknięciu tego syfu

a i zapomniałbym o zmiankach, no kurwa.. 2kk za 200 szt? gdzie bony nie wchodzą? prawie godzinę mixowalem bambusa po to aby wbić 52 śr ;x

Opublikowano

tam gdzie stoisz to są to pierwsze spoty. jedyne spoty na których da się "expić". a ja pisałem o spotach zinów których kurwa nie macie :>

btw. kontakt z administracją jest świetny :v pytać się przez 10 min gm'a  w grze czy będzie jakiś event wielkanocny to nie odpowie bo woli zapierdalać po m1 i się opierdalać. 

Opublikowano

tam gdzie stoisz to są to pierwsze spoty. jedyne spoty na których da się "expić". a ja pisałem o spotach zinów których kurwa nie macie :>

btw. kontakt z administracją jest świetny :v pytać się przez 10 min gm'a  w grze czy będzie jakiś event wielkanocny to nie odpowie bo woli zapierdalać po m1 i się opierdalać. 

Do pytań najlepszy jest ts3.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Byłeś kiedyś GM? Wątpię czytając tą wypowiedź. Czasami jest taki spam, że zanim GM dokopie się do którejś z wiadomości, to mija trochę czasu. Nie jesteś jedyny, który prawdopodobnie ma sprawę do gm.

Serwer wygląda po zapowiedzi super, ale... kurcze. Zaczyna mnie denerwować to "kopiuj z innej gry-wklej do mt2". Na tych ss'ach rozpoznałam elementy aż z 4 gier, w które grałam dłuższy czas i aż tak mi nieswojo się zrobiło. Nie pasują mi do metina (pewnie dlatego, że przyzwyczaiłam się je widywać gdzie indziej). Jakoś dlatego też nie mogę się zebrać by tutaj zagrać.

Cóż wbije, zobacze. Może elementy mt2 przeważają w tym serwerze. Na prezentacji niestety tego nie widzę. Zamiast to mam wrażenie, jakbym widziała mieszankę Jade Dynasty, Aiona, Wowa i Shayi.

Opublikowano

ile osob online?

http://prntscr.com/3bxmee

50% to bs'y 50% to gracze :v

Byłeś kiedyś GM? Wątpię czytając tą wypowiedź. Czasami jest taki spam, że zanim GM dokopie się do którejś z wiadomości, to mija trochę czasu. Nie jesteś jedyny, który prawdopodobnie ma sprawę do gm.

rozumiem jakby robił coś ważnego, jakby odpowiadał na każde pw, ale on wolał biegać sobie po m1 i nic nie robić. wolał udawać że nie widzi wiadomości których wysyłałem na czacie. 

Nie polecam, serwer padnie za max miesiąc :v

przekonasz się. na starcie było z 1,5k osób teraz jest max 500 :v

Opublikowano
http://prntscr.com/3bxmee

50% to bs'y 50% to gracze :v

rozumiem jakby robił coś ważnego, jakby odpowiadał na każde pw, ale on wolał biegać sobie po m1 i nic nie robić. wolał udawać że nie widzi wiadomości których wysyłałem na czacie. 

Nie polecam, serwer padnie za max miesiąc :v

Sam padniesz za miesiąc.

topic.

Polecam serwer, chłopaki się starają. Do usłyszenia na następnym idolu, tym razem nie będzie o ćpaniu w moim wykonaniu.  :rolleyes:

Opublikowano

W grocie v2 się kurwa nie expi , tylko v1 groty na golemach 90lv wbijasz tam w chwilkę z 70 do 90 jakies 45min , pozniej idziesz na mapke 90 i masz yang pereł w chuj , imbecyle którzy mają po 50lv nie powinny się wypowiadać na temat serwera, co do mojego lv to 160 , bez isu , co do yang mam tego tyle że mogę chodzić jak aka Fóbó i rozdawać , więc nie płaczcie ze zmianki z 10k do 2kk podniesiona cena.. Mnie osobiscie zastanawia czy dostanę jakąś nagrodę za wbicie 1wszego 160lv ^^ i kiedy dungeony jakies ;x

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zapraszam na serwer jest naprawde godny uwagi :D zdarzają się drobne błędy które od razu sa zgłaszane na TS i Asek to od razu naprawia :D gra sporo ludzi początkowe expowiska ciągle pozajmowane;d 

Zapraszam  :D 

<3

Opublikowano

Mam pytanie

Powiększycie moby w av2?Albo dajcie lepszy exp bo masakra mam 80lvl a exp za spota 5% i zbyt małe spoty

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Mam pytanie

Powiększycie moby w av2?Albo dajcie lepszy exp bo masakra mam 80lvl a exp za spota 5% i zbyt małe spoty

Spoty są dobre, szukać nie umiecie. Poza tym macie jeszcze av1.

Opublikowano

Healer nadal leczy po 3k, zwiększenie ataku również nie ruszone. Tak mięliście to zmieniać w nocnej konserwacji :D :D

Owszem, zapowiadam z góry, jeżeli nie zostanie to dzisiaj poprawione, dziękuję za serwer. 

Dzięki.

Opublikowano

licznik na stronie działa poprawnie, tak ?

opłaca się wejść na serwer ?

mam bodziaka 80, opłaca się expić czy dropić ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

licznik na stronie działa poprawnie, tak ?

opłaca się wejść na serwer ?

mam bodziaka 80, opłaca się expić czy dropić ?

Co ty chcesz dropić na ten lvl? xD

Exp ciągle zabijaj metki przy okazji, od 85 ulepszacze lecą z mobów.

Opublikowano

dropiły perełki z metków, nie wiem jak jest teraz :D

ale jeżeli z mobów to spoko :D lece !

wbijam na serwer ! mam nadzieję, że się nie zawiodę :_:

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Po prostu szlag mnie trafia  czekałem tyle na tego serwa , a jak narazie widzę dno . Serwer co chwile lagguje , wywala co jakiś czas , administracja zlewała mnie na ts , pełno osób na wh , kto wpakuje w is ma wierzchowca 150% na moby do tego 30k hp i 25% na kryta  . Co do spotów , a więc w av2 były wyrąbane spoty , dziś wchodzę i co ?? spoty biedne , że szok . Kto wbił wcześniej lvl miał lepiej , bo expił na większych spotach , a Ci co teraz zaczną , muszą się męczyć .... 
Aha cena zmianek teraz 200 2kk , gdzie poszło mi 11 kart na naszyjnik i nic nie wbiło , a wcześniej 200 za 10k ... Pozdro administracjo mieliście czas na zmienianie na becie , a nie teraz ... Żałosne ... 

Opublikowano

Po prostu szlag mnie trafia  czekałem tyle na tego serwa , a jak narazie widzę dno . Serwer co chwile lagguje , wywala co jakiś czas , administracja zlewała mnie na ts , pełno osób na wh , kto wpakuje w is ma wierzchowca 150% na moby do tego 30k hp i 25% na kryta  . Co do spotów , a więc w av2 były wyrąbane spoty , dziś wchodzę i co ?? spoty biedne , że szok . Kto wbił wcześniej lvl miał lepiej , bo expił na większych spotach , a Ci co teraz zaczną , muszą się męczyć .... 

Aha cena zmianek teraz 200 2kk , gdzie poszło mi 11 kart na naszyjnik i nic nie wbiło , a wcześniej 200 za 10k ... Pozdro administracjo mieliście czas na zmienianie na becie , a nie teraz ... Żałosne ... 

Teraz jest wporządku, nie pasuje to siema

rYD9JSA.png

Opublikowano

Serwer fajny, ale jeden -, Lagi co chwilę wywala. I to jest naprawdę denerwujące, i  nie piszcie mi, że mam słaby komputer, internet, bo internet mam 10mb's więc w zupełności wystarczy,a  komputer dobry:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...