Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa w chuja lecicie Harpoon 131lv na wh expil dostal bana i po jakims czasie ub , bo co powiedzial ze juz nie bedzie? A ja expiłem noc uczciwie i jak ja mam na to patrzec ?!

Powies sie. A tak na serio to jezeli tak bylo to miej to w dupie i sobie graj. Co ci tam jeden jakis noobek w ta czy w ta. Hmm ?

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Powies sie. A tak na serio to jezeli tak bylo to miej to w dupie i sobie graj. Co ci tam jeden jakis noobek w ta czy w ta. Hmm ?

Jak to co tam 1 botek, jeden drugiemu powie i się rozniesie plaga , dość ze i tak w chu... tych botów lata , ja expie uczciwie i zgłaszam te botki , i gdy widzę ze ktoś kto dostał bana ma ub to mnie szlag trafia , jest naszczescie wielu expiących samodzielnie i tego samego oczekują po swoich rywalach, Tobie to pasuje ok , ale mi nie.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wszystko spoko, ale te bony, za chuja nie idzie wybonować nic dobrego.

Nie gram na serwerze ale zgaduje że to jest jeden z lepszych pomysłow administracji z tymi bonami, full bonusy to  najgorsze co może być w tej grze

aFMA3pg.png

Opublikowano

@up

w 30 minut zrobilem zbroje buty branse i kolce.

Na jednym cliencie.

Trzeba tylko ruszyc głową.

Ja na 4 kontach w 3h nic. Ciekawe coś ty wybonował :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Serio, itemshopem zepsuliscie server.

Zobaczcie jak szybko lvlupuje top 1.

Raty 50% od was, pd z is 75%, pd z is 50%.
Do tego dokupi sobie taki wierzchowca 150% potwory zeby ubijac spota na kilka strzalow i exp leci.

Ehhh szkoda.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Serio, itemshopem zepsuliscie server.

Zobaczcie jak szybko lvlupuje top 1.

Raty 50% od was, pd z is 75%, pd z is 50%.

Do tego dokupi sobie taki wierzchowca 150% potwory zeby ubijac spota na kilka strzalow i exp leci.

Ehhh szkoda.

Dowiem sie czy serwer on jest ? 

No z is to jest porazka, Top 1 ma w dzien dzien max lvl dzieki is , a mowiliscie ze max lvl sie w 1 dzien nie wbije .  

Opublikowano

Tak jest on normalnie, od wczoraj, bez zadnej przerwy.

Jedynie resety w celu poprawek

Od 15min mam kazde ch na dwoch kompach blad polaczenia

Popraw te bony ziom, bo chce zacząć ulepszać eq...

Bony sa dobre , I co ktos robil od rana bony i teraz ktos ma w 5min wybonowac?

Opublikowano

Od 15min mam kazde ch na dwoch kompach blad polaczenia

Bony sa dobre , I co ktos robil od rana bony i teraz ktos ma w 5min wybonowac?

Dokładnie. Już nawet nie ustawiam perf, a i tak nie wchodzi to pozdro

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Dowiem sie czy serwer on jest ? 

No z is to jest porazka, Top 1 ma w dzien dzien max lvl dzieki is , a mowiliscie ze max lvl sie w 1 dzien nie wbije .  

ja bez isu mam 145 juz. tamten 150 wie gdzie bic , ja już bym miał ten 160 jakbym nie stał rano z 4h z tym bs..

a tak ogolnie to nie bijcie w v2 groty tylko w v1 na golemach yeti itp lepiej exp leci o niebo, troche ogarniecia i się napiernicza lv..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Serwer wydaje się okej ,ale te bony aż odstraszają i nie jestem jedynym który się na to skarży.

Rozumiem ,że serwer Medium ..no ale bez przesady. Exp jest jak na Medium to chociaż bony mogą być na Max.

Pozdrawiam.

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...