Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie warto graćz 1 powodu. By coś zdziałać w pvp należy wydać około 50 zł przelewem na is, dowóód? Za te 50 zł macie 100 na luda 50k hp i 30 na kryta.

Rownie dobrze mozesz to kupic od kogos.

Szkoda czasu na ten śmieszny serwer. Kręćcie korbką szybciej to lagów nie będzie na serwerze.

To nie jest akurat ich wina :)

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podkręcajcie licznika, podajcie prawdziwą ilość graczy. ;)

900 nie ma na pewno, jest z 400-500. Ale gra się kozacko.

Tylko ja nie mam misji do biologa? xD

Opublikowano

exp leci jak krew z nosa... trzeba miec sporo cierpliwosci zeby nabic chociazby 60 :/ polecal bym zwiekszenie expa bo odechciewa sie po chwili grac

Opublikowano

exp leci jak krew z nosa... trzeba miec sporo cierpliwosci zeby nabic chociazby 60 :/ polecal bym zwiekszenie expa bo odechciewa sie po chwili grac

O czym ty mowisz ? 60lvl to z 30min max  , exp jest dobry , Jak na medium idealnie to nie easy

Opublikowano

Nie grma juz tu ale na 30 lv ogarniałem spota wp z buffem w AV2 :D

I z 30 w 5 min na 55 wbiłem

Opublikowano

Nie jest pod kręcony. Kazde spotowisko zajęte jest w av2

Biolog od 100lvl jest

Nie podkręcajcie licznika, podajcie prawdziwą ilość graczy. ;)

900 nie ma na pewno, jest z 400-500. Ale gra się kozacko.

Tylko ja nie mam misji do biologa? xD

Opublikowano

Exp jest okropny.Żeby ze spota w v2 na 46 lv kulka leciała to naprawdę jest śmieszne.

Poza tym serwik spoko ale licznik podkręcony :P

Opublikowano

Exp jest okropny.Żeby ze spota w v2 na 46 lv kulka leciała to naprawdę jest śmieszne.

Poza tym serwik spoko ale licznik podkręcony :P

To jest server medium to po 1 ... A po 2 mam pytanie gdzie ty expissz w v2? mi leci prawie 2 kulki..

Opublikowano

Serwer stoi stabilnie. Reset byl spowodowany utrata eq przez graczy. Zapraszam do gry

Zrobicie jakas promocje moze w is z okazji swiat ? @Facture

Bo strasznie drogo jest a jakas promocja by sie przydala

Opublikowano

Zrobicie jakas promocje moze w is z okazji swiat ? @Facture

Bo strasznie drogo jest a jakas promocja by sie przydala

Polać mu :) Zgadzam sie ceny są troszke za duze 

Opublikowano

Licznik nie jest podkrecony. Zlicza on logowania z ostatnich 10minut.

Na serwerze jest bardzo dużo osób, mimo, że w m1 pustki to walka o jajka wielkanocne zawzięta. 

Co do expa, jest okej. Na swojej testowej postaci wbiłem 75lvl w półtorej godziny, także nie jest najgorzej. (Bez IS, pd itp i wliczajac bonowanie eq)

Nie chcemy Wam tego ułatwiać, wolimy jak zostaniecie na dłużej :P

Opublikowano

Licznik nie jest podkrecony. Zlicza on logowania z ostatnich 10minut.

Na serwerze jest bardzo dużo osób, mimo, że w m1 pustki to walka o jajka wielkanocne zawzięta. 

Co do expa, jest okej. Na swojej testowej postaci wbiłem 75lvl w półtorej godziny, także nie jest najgorzej. (Bez IS, pd itp i wliczajac bonowanie eq)

Nie chcemy Wam tego ułatwiać, wolimy jak zostaniecie na dłużej :P

A co z is ?

Opublikowano

To jest server medium to po 1 ... A po 2 mam pytanie gdzie ty expissz w v2? mi leci prawie 2 kulki..

Tak to poczytaj w prezce co pisze.Zobaczysz jaki to serwer.

Opublikowano

Fajnie się gra przyjemnie :D dopiero weszłam po resecie ;p miałam 75 lv grr :P ale podoba mi się i dlatego daje wam drugą szanse :) , a tak na marginesie to lepiej by było gdybyście zmniejszyli spoty na normalne a troszkę zwiększyli expa przynajmniej by lagów nie było , znaczy tak ogólnie to ja lagów nie mam ale przy expie jak biorę dużego spota to laguje trochę :P

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Na poczatku bylem do Was negatywnie nastawiony - wszystko podpierd***ja (smoki Naida) i to bedzie ich wielkie server. Przegladac jednak prezentacje,film z nowosciami przekonuje sie do Was i nawet zawitam na serverze. Liczba ludzi zacheca hehe :) Powodzenia w rozwoju servera !  

Edit: PO kliknieciu na ikonke [A]slan badz druga Aslan nic sie nie odpala -,- Jakas pomoc ? 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Na poczatku bylem do Was negatywnie nastawiony - wszystko podpierd***ja (smoki Naida) i to bedzie ich wielkie server. Przegladac jednak prezentacje,film z nowosciami przekonuje sie do Was i nawet zawitam na serverze. Liczba ludzi zacheca hehe :) Powodzenia w rozwoju servera !  

Edit: PO kliknieciu na ikonke [A]slan badz druga Aslan nic sie nie odpala -,- Jakas pomoc ? 

Masz łatke?

Przypominam, ze o 15 odbedzie sie konserwacja w której dodamy pare rzeczy, oraz wgramy pytania na OX (oczekujcie może dzis go nawet).

Także radze się wylogować na wszelki wypadek z 10minut przed by uniknąć negatywnych skutków.

Opublikowano

Masz łatke?

Przypominam, ze o 15 odbedzie sie konserwacja w której dodamy pare rzeczy, oraz wgramy pytania na OX (oczekujcie może dzis go nawet).

Także radze się wylogować na wszelki wypadek z 10minut przed by uniknąć negatywnych skutków.

Clienta pobralem z 10minut temu tego z dzialu download,w dziale nei bylo nic o zadnej latce to myslalem iz jest aktualny. Jak mam pobrac jeszcze latke to biore sie do roboty 

Opublikowano

Pisaliscie wyzej o jajakach wielkanocncyh - na jakich mapach sie respia ? Respia sie z zabitych mobow czy same z siebie ?  Jaki drop z nich jest ? Jesli cos o tym wspominaliscie to przepraszam,nie chce mi sie przegladac 28 stron 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...