Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wszystko czytam i wyciągam wnioski i wiem co mamy zrobić, a czego nie.

Kasa za dedyka? My za niego nic nie zapłaciliśmy, a cała kasa będzie inwestowana w reklame jezeli spłacimy bomba i reszte osób które nam pomagały.

Napiszcie mi tylko, co chcecie by znikło z IS albo czego zmienić cene lub wartność bonusów, to zobacze co da się zrobic.

Teraz to nawet nie ruszaj bonów bo wjade wam na chatę. Już zrobiłem 3 itemy, jak wczoraj pisałem, że nie wchodzą, to nie było mowy o zmienianiu.

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz to nawet nie ruszaj bonów bo wjade wam na chatę. Już zrobiłem 3 itemy, jak wczoraj pisałem, że nie wchodzą, to nie było mowy o zmienianiu.

Bonusy i exp zostaje na pewno, o to sie nie martw ;)

Opublikowano

Serwer to totalne dno, dlaczego?

1.Exp to straszna udręka ( w V2 max do 40lev)

2.w V2 nie ma tekstury (wszystko czarne)

3.Administracja to nieogarnięte dzieci

4.mało ludu :)

Wolę iść na AresMT2 niż na te gówno

Yo nigga :D

Opublikowano

bony wchodzą dobrze ale exp to dno w v2 na 40 lvl leciały 3 kulki w av2 nie  ma wolnego spota

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Uposledzony jestes?

Pierw piszesz, ze w v2 max do 40lvla, a punkt nizej ze wszystko czarne, to jak ty tam kurwa expiles? Idz pisać bzdury gdzie indziej, bo wszystko działa.

Sam na testowej postaci w V2 wbiłem 60lvl bez problemu, pozniej spokojnie mozna w grocie expić. Skończ

Graczy jest sporo, a jeszcze z reklamą nie ruszyliśmy dobrą.

Opublikowano

Niektórzy ludzie którzy tu grają to pajace nie umiejące expić wbiłem 100lvl w 369 minut + eq do expa więc nie pieprzcie, że exp w grocie czy v2 jest ciężki. Na serwerze trzeba kilka rzeczy ogarnąć i zmienić, ale nie ruszać expa i bonusów bo jest ciężko, ale jest dobrze.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Uposledzony jestes?

Pierw piszesz, ze w v2 max do 40lvla, a punkt nizej ze wszystko czarne, to jak ty tam kurwa expiles? Idz pisać bzdury gdzie indziej, bo wszystko działa.

Sam na testowej postaci w V2 wbiłem 60lvl bez problemu, pozniej spokojnie mozna w grocie expić. Skończ

Graczy jest sporo, a jeszcze z reklamą nie ruszyliśmy dobrą.

haha 90 w av2 to męka ... człowieku ... na max lvlu bez ISU jesteś nikim taka prawda , wypierdalaj z tym ścierwem 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

haha 90 w av2 to męka ... człowieku ... na max lvlu bez ISU jesteś nikim taka prawda , wypierdalaj z tym ścierwem 

To wytłumacz mi to, jakim cudem gracze 1 dzien po starcie serwera mieli 100+, skoro IS był off?

Nie nasza wina, że wasza wiedza i umiejetnosc grania opiera sie na zrobieniu bonusów na hp i nakurwianiu mobow oraz padaniu co sekunde.

Opublikowano

bony wchodzą dobrze ale exp to dno w v2 na 40 lvl leciały 3 kulki w av2 nie  ma wolnego spota

Exp jest dobry, wyexpienie od 75 do 90 to ~1 góra 2 godziny jeżeli masz słabego spota lub bijesz metiny.

Bony wchodzą ciężko, z jednej strony to dobrze, ale z drugiej to lipa.

Opublikowano

Od wczoraj czekam na odpowiedź administracji dotyczącej szamana hellera, oraz kostiumu w item shopie.. Do teraz nie doczekałem się odpowiedzi :c.. 

Zarówno ja jak i kilku znajomych czekamy do jutra na odpowiedź administracji, jeżeli nie zostanie to zrobione, poprawione etc dziękujemy za serwer :)

Pozdrawiam, GreeR.

Opublikowano

Widać nie potrafisz grać skoro dla Ciebie wbicie 40lv to męka na serwerze medium xD smiechłem

2. wystarczy że troche poczytasz i na stronie głównej masz łatke na V2

3. podejrzewam, że nawet ich nie znasz. a skoro uważasz ze to dzieci to postaw swój serwer i zobaczymy co z niego wyjdzie..

4. serwer ma 2 dni co Ty chcesz;/ nad reklamą właśnie pracują i z czasem ludzi przybędzie :)

Tak wolisz iść na are*MT2 gdzie gra 200 osób a narzekasz ze tu mało gdzie w godzinach popołudniowych wieczornych gra 700+ 

<3

Opublikowano

@UP: Wyłącz nazwy, czat i pokazywanie DMG może trochę pomóc.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ludzie bo zaraz nie wytrzymam.

Kto wam powiedział że serwer easy.. Zobaczcie na TemaT!

37142911475229101153.png

Teraz trochę wam odpowiem.

Siedzę cały czas na ts. tylko wstanę to jestem z wami (Graczami)

Jak ktoś ma problem to niech zapyta. Wczoraj pomagaliśmy graczom z IS / Questy.

Teraz parę odpowiedzi.

-Serwer IS. Człowieku każdy serwer jest pod IS bo go posiada. serwer sam się nie utrzyma nie kupisz Dedyka za Yangi czy eq.

-Kostium samuraja został wycofany.

-po 24h stania serwera już gracze maja 150lv+ max 157 Czy exp jest ciężki ? NIE. Ludzie wbili bez is ty też możesz.

-Misja 100 Polowania jest naprawiona.

-JAK KTOŚ MA POWAŻNY PROBLEM TO ZAPRASZAM NA TS.  ENVITS.NET  , PONIEWAŻ JA NIE PRZESIADUJĘ NA MPC 24H TYLKO STARAM SIĘ POMAGAĆ GRACZOM

54010287442563618639.png

Opublikowano

Dziwne, komputer mam dobry, ale jak wezme full spota w av2 to ledwo działa...Ma ktoś takie same problemy? nie idzie grać na tym serwerze, to jest koszmar jaka tu optymalizacja jest. 

Mam dobry komputer (16 gb ramu) i nie mam żadnych lagów. Poszukaj po temacie była gdzieś łatka na wszystkie moby, że będą psami.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Ludzie bo zaraz nie wytrzymam.

Kto wam powiedział że serwer easy.. Zobaczcie na TemaT!

37142911475229101153.png

Teraz trochę wam odpowiem.

Siedzę cały czas na ts. tylko wstanę to jestem z wami (Graczami)

Jak ktoś ma problem to niech zapyta. Wczoraj pomagaliśmy graczom z IS / Questy.

Teraz parę odpowiedzi.

-Serwer IS. Człowieku każdy serwer jest pod IS bo go posiada. serwer sam się nie utrzyma nie kupisz Dedyka za Yangi czy eq.

-Kostium samuraja został wycofany.

-po 24h stania serwera już gracze maja 150lv+ max 157 Czy exp jest ciężki ? NIE. Ludzie wbili bez is ty też możesz.

-Misja 100 Polowania jest naprawiona.

-JAK KTOŚ MA POWAŻNY PROBLEM TO ZAPRASZAM NA TS.  ENVITS.NET  , PONIEWAŻ JA NIE PRZESIADUJĘ NA MPC 24H TYLKO STARAM SIĘ POMAGAĆ GRACZOM

Misja nadal zbugowana. Co prawda dodaliście nową na 99lv ale tamta zbugowana ciągle istnieje i to właśnie do niej zalicza mi bossy, już -21 do zabicia.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Misja nadal zbugowana. Co prawda dodaliście nową na 99lv ale tamta zbugowana ciągle istnieje i to właśnie do niej zalicza mi bossy, już -21 do zabicia.

Zaraz zostanie usunięta.  99 - Działa.

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...