Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powinni banowac za to a nie pozwalac

Zapomniałem dodać ze wielu graczy nie mając lv np na mapce 120 wchodzi lv 90...

Asek wróci to to zablokuje.

Opublikowano

Kurwa w chuja lecicie Harpoon 131lv na wh expil dostal bana i po jakims czasie ub , bo co powiedzial ze juz nie bedzie? A ja expiłem noc uczciwie i jak ja mam na to patrzec ?!

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wyslalem smsa z 30 zl , przepisalem kod dobrze, numer tez i odeslali mi ze kod jest bledny.

Harnaś?

Pisz do homepay o reklamacje.

Opublikowano

Kurwa w chuja lecicie Harpoon 131lv na wh expil dostal bana i po jakims czasie ub , bo co powiedzial ze juz nie bedzie? A ja expiłem noc uczciwie i jak ja mam na to patrzec ?!

Nie dostał Ub. Jest Zbanowany.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Mam pytanie, wczoraj grając na serwerze miałem na koncie postać 56 level.
Wchodzę jakieś 10min. temu patrzę, puste konto ? Można wiedzieć o co chodzi ? Był reset postaci ?

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Wchodzę jakieś 10min. temu patrzę, puste konto ? Można wiedzieć o co chodzi ? Był reset postaci ?

Tak, był reset.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

I jeszcze jedna sprawa, dostalem perma na tsie, za ,... hmm nie wiem za co.
Przez co mam utrudniony kontakt z wami itp

Mozecie ruszyc tego waszego admina od tsa zeby mnie odbanowal?

Jako powod dostalem "Nerd"
To chyba cos nie tak.

@up tak byl reset

rYD9JSA.png

Opublikowano

reset postaci byl

Opublikowano

Tak, był reset.

reset postaci byl

Okej dzięki za pomoc, bo szczerze nic wielkiego nie straciłem, ale trochę się zdziwiłem.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

opswim.jpg

I jeszcze o co chodzi z tym? :D

Nie ammy nic wspolnego z dreikonem jezeli o to ci chodzi. Strona jest bombworka, sa tam jego skrypty i nie edytowal ich dlatego jest jak jest, to samo w regulaminie bylo itp

Opublikowano

Hmmm na forum chyba nie ma sensu poruszac tego tematu bo tam nie wchodzicie wiec napisze tu.

Normalny grac bez isa wyciaga jakies 20% na potwory, bo kd + pewnie jakis biolog czy cos podobnego.

W itemshopie sa itemki po 150% na potwory.

Normalny gracz przykladowo w eq z lez full na ludzi ma te 50 czy ilestam procent, jest kilka itemow ktore ma po 50% na ludzi w itemshopie i mozna je zalozyc naraz.

Czyli przecietny kowalski bez korzystania is moze byc na tym serverze tylko pacynką do napier**lania mam rozumiec?

Troche to chore.

Nie macie nic wspolnego z dreikonem ale oni maja w miare normalny itemshop i chociaz dreikon jest pod is to jest to jakos logiczniej zrobiony takze moglibyscie wziac z nich przyklad.

Taka mala sugestia.

No owszem powiesz ze moge to kupic od ludzi w grze ale kto normalny sprzeda takie itemy z isu, do tego za co, skoro na serverze nie istnieje handel bo yangi nie sa nic warte a ulepszacze dropi sie samemu?

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dokładność zrobienia serwera mnie zaskakuje pozytywnie...

Widać estetyka pod względem graficznym także nie najgorsza , oceniam rolę serwera w śród branży prywatnych na wysoką skalę.

Osobiście na pewno zawitam na serwerze , polecam :)

Opublikowano

Hmmm na forum chyba nie ma sensu poruszac tego tematu bo tam nie wchodzicie wiec napisze tu.

Normalny grac bez isa wyciaga jakies 20% na potwory, bo kd + pewnie jakis biolog czy cos podobnego.

W itemshopie sa itemki po 150% na potwory.

Normalny gracz przykladowo w eq z lez full na ludzi ma te 50 czy ilestam procent, jest kilka itemow ktore ma po 50% na ludzi w itemshopie i mozna je zalozyc naraz.

Czyli przecietny kowalski bez korzystania is moze byc na tym serverze tylko pacynką do napier**lania mam rozumiec?

Troche to chore.

Nie macie nic wspolnego z dreikonem ale oni maja w miare normalny itemshop i chociaz dreikon jest pod is to jest to jakos logiczniej zrobiony takze moglibyscie wziac z nich przyklad.

Taka mala sugestia.

No owszem powiesz ze moge to kupic od ludzi w grze ale kto normalny sprzeda takie itemy z isu, do tego za co, skoro na serverze nie istnieje handel bo yangi nie sa nic warte a ulepszacze dropi sie samemu?

Masz rację , bez is'u taki Kowalski będzie zwykłym botem na skilla z perfect eq, mam nadzieję że to co jest w is a chociaż część bedzie można zdobyć z dungeonów.

Co do kolesia który niby nie dostał UB mam wrzucic ssy tu aby udowodnić iż miał ub ? bana dostał na 131lv ssy mam sprzed okolo godziny gdzie owy gracz tłumaczy mi się ze juz nie gra na expbocie i gdzie dokladnie widnieje lv 138.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

"Jest to serwer Easy, maksymalny poziom - 160." W temacie jest medium, na samym serwie exp wskazuje na medium, to wkońcu jak jest?

Jak na serw easy łamany na medium exp jest bardzo słaby.W v2 exp na początku nie różnicy się od expa na szponach.Przykładowo: na ~60lvl exp w na 2 duzych spotach szponów leci jak na ~79/80 na Invorii, która jest też easy/medium.

IS powala.Ktoś kto kupi sobie tego fryza i kostium zgniecie kogoś kto nie wydał nic na IS.Za moich czasów, to od ludzi kupowało się bojowe, stalki, bodzie i ulepszacze a nie itemy z IS'a.

Opublikowano

Tak czytam i czytam i mam mieszane uczucia czy poberać serwer czy :D Prezentacja mnie zachęciła no ale komentarze są mieszane eh ..no i wszyscy mówią o tym is'ie a jestem typem gracza co nie lubi wydawac kasy na grę ... 

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć coś z Is na chwilę obecną musisz kupić za swoje bo obecnie by kupić coś od kogos nie ma waluty w grze , yangi nic nie warte ulepy to samo...

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...