Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisaliscie wyzej o jajakach wielkanocncyh - na jakich mapach sie respia ? Respia sie z zabitych mobow czy same z siebie ?  Jaki drop z nich jest ? Jesli cos o tym wspominaliscie to przepraszam,nie chce mi sie przegladac 28 stron 

Spotkasz je w V2, lecą z nich stalki, bronie na 75, grzyby oraz bizuteria.

@up

Prosze Cie... który ty masz level, by takie wnioski teraz wyciągać?

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po ubiciu 2 jajek z misji metinologia gdzie mam się zgłosić po odbiór nagrody?;d

Powinno Ci samo wyskoczyć okienko z nagrodą.

Tam jest napisane, że ubiłeś 0, ale musisz ubić jeszcze jedno (bo zaczynasz z "Musisz ubić: 1").

Opublikowano

harnaś nie wmawiaj, że licznik nie był podkręcany nie całą godzinkę temu było 1200 online, a teraz jest 600 więc coś na rzeczy tu jest

Opublikowano

Bedzie poprawione lepsze wchodzenie bonow po 15?

MEDIUM.

Bonowanie i tak jest tyle ułatwione, ze macie bs, bo i go chcieliśmy blokować dla urozmaicenia. Bonusy zostają.

Opublikowano

MEDIUM.

Bonowanie i tak jest tyle ułatwione, ze macie bs, bo i go chcieliśmy blokować dla urozmaicenia. Bonusy zostają.

Mi osobiscie to pasuje , ale wolalem sie spytac bo sie mecze a potem bym sie dowiedzial ze to zmieniliscie , Is juz z przelewami poprawnie dziala ?

Opublikowano

Dodacie drop grzybów do metinów w grocie i wyżej?

Ubiłem z 20 tych w grocie i żadnego grzyba nie miałem, jak narazie to tylko z baronównej i pajęczych jaj mi one leciały, a troszkę jednak ich potrzeba.

Opublikowano

Dodacie drop grzybów do metinów w grocie i wyżej?

Ubiłem z 20 tych w grocie i żadnego grzyba nie miałem, jak narazie to tylko z baronównej i pajęczych jaj mi one leciały, a troszkę jednak ich potrzeba.

Poprawimy drop z metinów, również tych niższych(85/90) i beda grzybki.

@up

IS jeszcze off.

Arcymistrz
Opublikowano

Jeśli już udostępniacie BS'a, to przydałby się poprawnie działający. 

Po ustawieniu bonusów i np. zmianie priorytetu aktualnego okna przeglądania z metina na przeglądarkę BS nagle przestaje mieszać, bezsensowne działanie wymagające poprawy. 

Opublikowano

Jeśli już udostępniacie BS'a, to przydałby się poprawnie działający. 

Po ustawieniu bonusów i np. zmianie priorytetu aktualnego okna przeglądania z metina na przeglądarkę BS nagle przestaje mieszać, bezsensowne działanie wymagające poprawy. 

Zgadzam sie w 100% I chcialbym zgosić jedna rzecz v2 mam zbugowanie czarny ekran bez snian same moby i zlagowany ekran...

Opublikowano

Zgadzam sie w 100% I chcialbym zgosić jedna rzecz v2 mam zbugowanie czarny ekran bez snian same moby i zlagowany ekran...

ściągnij łatke  z aslanmt2.pl na naprawe v2

Opublikowano

Jedyny plus tego BS'a jest taki, że item może być gdziekolwiek, ale tak poza tym to lekka lipa, wolę swojego BS'a na 5 slotów.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

I tak powinno być przynajmniej do tego 90 dropnie się po 20+ pereł i będzie można coś ulepszyć, a nie 120 w 2h i pvp w eq z łez.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ogólnie od wczoraj dużo się pozmieniało. Administracja w końcu wzieła się w garść i ponaprawiali. Świetnie się teraz gra, na 75 levelu już bardzo słabo leci exp. Serwer polecam ;-)

Wszystko dla Was.

Szczerze mówiac, exp nie jest najgorszy, bo sprawdzałem na testowej postaci (Ninja, aktualnie 75) i jest akurat. Zawsze możecie zainwestować lub dropnąć pierscien expa, który pomoże Wam w expie, oraz dodać bonusy na % expa :)

Zapominacie o standardowych rzeczach, przez co później takie wnioski wychodzą.

Opublikowano

A gdzie exp za lajki na FB?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Spot na mapie 120 jeden porządny na cała mapę , na samym poczatku tp , a dalej pusta mapa..

Co do metkow wielkanocnych lepszy drop jest z tych zwyklych , nawet nie warto tego bic , dla ozdoby chyba..

Zapomniałem dodać ze wielu graczy nie mając lv np na mapce 120 wchodzi lv 90...

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wszystko dla Was.

Szczerze mówiac, exp nie jest najgorszy, bo sprawdzałem na testowej postaci (Ninja, aktualnie 75) i jest akurat. Zawsze możecie zainwestować lub dropnąć pierscien expa, który pomoże Wam w expie, oraz dodać bonusy na % expa :)

Zapominacie o standardowych rzeczach, przez co później takie wnioski wychodzą.

Mam nadzieję, że to postoi więcej niż miesiąc. Skąd dropią PD'ki?

Opublikowano

Wszystko fajnie exp przyjemny ale bd ciężko ten 90 wbić ;p , bony moglibyście poprawić bo kiepsko :P

Leciutko się wbija i przyjemnie, spot jest taki, że nie zdążysz wybić, a już się respi. Ja tam sobie naciskam tylko pelerynkę i oglądam yt. :D

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...