Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ilość graczy zniechęca, bywało po ponad 1000, teraz chodzi po 500... (wdg waszego licznika, który chyba jest podkręcony.)

Nabiłem 101 lvl, gra się spoko ale nie ma z kim pohandlować, pobrać PvP... :/

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

500osob to i tak dobrze jest ;) jak by 200-400 bylo to wtedy slabo

Od wtorku DariuszIII (DIIII) zacznie nagrywać prawdopodobnie bo się z nim dogadałem, także liczba wzrośnie. I musze diablo bujnąć by zaczał konkretnie nagrywać i media team rozruszać, na chwile obecną nie mam na to nerwów i samopoczucia bo sie skurwysynsko czuje, ale obiecuje Wam ze liczba graczy bedzie siegać powyzej tysiaca.

Opublikowano

Od wtorku DariuszIII (DIIII) zacznie nagrywać prawdopodobnie bo się z nim dogadałem, także liczba wzrośnie. I musze diablo bujnąć by zaczał konkretnie nagrywać i media team rozruszać, na chwile obecną nie mam na to nerwów i samopoczucia bo sie skurwysynsko czuje, ale obiecuje Wam ze liczba graczy bedzie siegać powyzej tysiaca.

Obietnica powiadasz? To się wkopałeś po uszy :D

@av

Zwiększycie drop grzybków? Niby nie miały być problemem, ale jednak są.

@piss

Czemu po ubiciu dwóch pajęczych jaj nie dostałem bonusów, a po otworzeniu misji pisze, że pozostało 0?

@piss2

Jak zbrojka bonuje się od 9 rano, to ile jeszcze bd stała?

Opublikowano

Obietnica powiadasz? To się wkopałeś po uszy :D

@av

Zwiększycie drop grzybków? Niby nie miały być problemem, ale jednak są.

@piss

Czemu po ubiciu dwóch pajęczych jaj nie dostałem bonusów, a po otworzeniu misji pisze, że pozostało 0?

Obietnica to obietnica, stane na głowie ale tego dokonamy.

questy zostana poprawione .

Opublikowano

pisze ,że 600 graczy a tu pustki exp jest dobry wpadłem do groty i w 10 min z pd wbiłem od 59 do 70

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ja pierdole ile rzeczy do pvp w is rozumiem serwer sie musi z czegoś rozumiem ale kurwa tyle rzeczy w is do pvp do przesada 

@Up pewnie zobaczyli do is i uciekli ;x 

Opublikowano

Kiedy dodacie te dungeony? Poje*** was miały być chwilę po starcie. Ile można czekać?

Mam tylko stać i spacje trzymać na spocie?

Dajcie z dungeonów jakiś pokaźny drop ulepek, kostiumy, fryzy, pety, wierzchy z bossów jakiś mały %

Poprawcie tego Healera, co Wy w ogóle robicie?

1 Questa naprawić nie potraficie to usunęliście całkowicie. GRATULUJĘ KURWA. THE BEST TEAM METIN2.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Skoro Aslan to nie serwer easy jak pisze w temacie, to zmieńcie na początku prezentacji wstęp, gdzie pisze easy na Medium.

Obiecujesz reklamę, OK - ale czy będzie aż 1k graczy? Czytając komentarze to jakoś nie bardzo dodajecie/naprawiacie na bieżąco problemy, albo się mylę.

Zadam jedno konkretne pytanie do graczy - Warto grać na Aslanie?

Nie mam co robić w nocy, to bym gdzieś postukał noobków.

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Skoro Aslan to nie serwer easy jak pisze w temacie, to zmieńcie na początku prezentacji wstęp, gdzie pisze easy na Medium.

Obiecujesz reklamę, OK - ale czy będzie aż 1k graczy? Czytając komentarze to jakoś nie bardzo dodajecie/naprawiacie na bieżąco problemy, albo się mylę.

Zadam jedno konkretne pytanie do graczy - Warto grać na Aslanie?

Nie mam co robić w nocy, to bym gdzieś postukał noobków.

Pozdrawiam.

Moim zdanie to warto fakt ,że bez is'u będziesz nikim na pvp ale zawsze coś osiągniesz

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

To powiedz jaki jest sens podejdzie full is padasz na skila i jaki sens ? 

Ale można handlować itemami z IS?

Bo jak tak, to aż tak katastrofalnie nie jest, zawsze można uzbierać $$ i kupić od kogoś.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Przecież bodajże wczoraj było 1200 online :) czyli liczniczek był podkręcany :)

Opublikowano

Ale można handlować itemami z IS?

Bo jak tak, to aż tak katastrofalnie nie jest, zawsze można uzbierać $$ i kupić od kogoś.

Tak ale widziałeś ile tego jest ? i kto ci to sprzeda jak nie ma czym handlować bo ulepki każdy ma itp 

Opublikowano

Tak ale widziałeś ile tego jest ? i kto ci to sprzeda jak nie ma czym handlować bo ulepki każdy ma itp 

Albo jestem ślepy, albo widzę w IS tylko dwa itemy do pvp: Kostiumy i Fryzy, także nie rozumiem " Tak ale widziałeś ile tego jest? " .

Oświeć mnie :D

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Albo jestem ślepy, albo widzę w IS tylko dwa itemy do pvp: Kostiumy i Fryzy, także nie rozumiem " Tak ale widziałeś ile tego jest? " .

Oświeć mnie :D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9890f9ed870cde36.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f015663befd43ba5.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4c84befc514059b.html

I teraz powiedz kto mi to sprzeda ? jak ulepki każdy ma nie da się na czym zarobić 

a na co komu yang jak sobie pójdzie po expic i ulepki ma już 

TO TY MNIE OŚWIEĆ KTO MI TO SPRZEDA ?!!?!?!?!?!?!? 

Opublikowano

To powiedz jaki jest sens podejdzie full is padasz na skila i jaki sens ? 

W takim razie jaki jest sens w ogóle granie jak podejdzie gracz na WH i leżysz. Kto bogatemu zabroni niech ładuje w serwer ( czym szybciej uzbierają kasę tym szybciej się zwiną ) pisze oczywiście ogólnie.

Sam w sobie serwer oceniam na + . Zobaczymy co będzie dalej jak z ulepszaniem już widzę schodki, ale kto powiedział ze ma być łatwo :) 

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Nie polecam,administracja nie ogarnia wg.Bugow wiecej jak graczy.Reklamujcie sie dalej na lepszych serwerach a dalego

Ciekawe jakich bugów.

Reklamować ? o co Chodzi?

54010287442563618639.png

Opublikowano

Serverek wyszedl naprawde miodzio, zapowiadalo sie zajebiscie ale niestety.. ;p

Największą wada tego servera jest administracja i bugi, mozemy odliczyc dni do konca :D

1. Misje, dzialaja 3/4 misje na 10 + te ktore zrobisz i tak ci cofnie
2. system ulepszen jest popsuty, niektore ulepszacze nie sa do niczego potrzebne, na niektore ulepszenia nie potrzeba ulepszaczy a na to samo ulepszenie innego itema juz trzeba
3. dungeonu nie ma zadnego poza dt, i pewnie nawet nie macie ich zrobionych zeby je dodac
4. lagi sa tak ogromne jak przy 10 clientach odpalonych na innym serverze
5. do tej pory nie naprawiliscie isa na stronie i jest ciagle bledny kod na sms 30 zl, coraz wiecej ludzi wysyla smsy i nie dostaje smow, a wy macie na to wyjebane

Pisac dalej?

Asek ile razy byles na forum zlodzieju? Raz? albo wcale, pewnie nawet postu napisanego nie masz

harnasiek wszydl pare razy na forum na 5 minut i tyle

nie wiem jak z tsem bo mam perma, tez za nic.

Do gry wchodzicie tylko pospamowac ze jest idol na tsie, zero pomocy, eventow, czegokolwiek od was.

Święta swietami ale skoro siedzicie na mpc i napierdalacie teraz w inne gry to wartoby bylo zajac sie i serverem.

Ale wazne ze hajs sie zgadza

rYD9JSA.png

Opublikowano

600 online to bedziecie mieli gdy pomnozycie liczbe graczy x6

Serwer zlagowany,wiecej fpsow mam na globalu na kanale handlowym

Odradzam tutaj gry sa duzo lepsze serwery

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...