Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

V2 nie jest zbugowane, owszem bylo zbugowane na cliencie z bety, lecz Asek mowil, ze nie uzywamy clienta z bety, po to byly wrzucane akutalne clienty, a, ze Ty nie pobrales nowego clienta tylko uzywasz starego to juz nikgo problem i nie mow, ze nie dziala bo mi normalnie dziala :). Tyle w temacie bugow ....

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

No jak na złość mi wszystko działało.

Spoty zostaną zmniejszone, troche przesadzone jednak, aczkolwiek sami chcieliście zwiekszane... 

@up

nie, temat słuzy do informowania o stanie serwera i dyskusji z graczami, nie bd go zamykac,.

Zmniejszcie spoty i zwiększcie expa bo nawet z PD z isu i innymi bajerami na start nie był oszałamiający, a teraz jeszcze jak spoty zmniejszycie ( i pewnie usuniecie te bonusy na start, a zostawicie tylko łapkę i magazyn) to exp będzie na serio żałosny jak na serwer easy czy tam medium.

Co do tych bugów v1/v2, mi one normalnie działały, może macie jakieś stare clienty z bety czy coś w ten deseń.

Opublikowano

jak wszystko bedzie stabilne.

Ludzie się pytają kiedy , bo ciągle czekamy , a Ty odpisujesz pytaniem na pytanie... Sprecyzuj czy warto siedzieć bo póki co to zero ifnormacji na ten temat.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Ludzie się pytają kiedy , bo ciągle czekamy , a Ty odpisujesz pytaniem na pytanie... Sprecyzuj czy warto siedzieć bo póki co to zero ifnormacji na ten temat.

Ja jestem tu od papierkowej roboty, serwerem zajmuje sie asek i fg, na razie nie mam zadnego info ale wiem ze cos tam robia. Bd dobrze to Wam pewnie napisza co i jak.

Opublikowano

Takie same pytania miałem na Aurionie od True -czekałem all noc niepotrzebne. Mimo, że są święta ja proponuję żeby się przespać, wstać z rana a następnie nap*** z pompą. 

Co do serwera na Averi to chociaż nie było takiego bigosu(chociaż potem wyszedł większy bigos), tutaj nie da się grać przez to co się wyprawia. Pograłem chwilkę jednak mam dość.

Serwer polecam dla znudzonych, ale sam odchodzę.Powodzenia.

Opublikowano

Proszę mi pokazać, gdzie złamałem jakiś regulamin.

Zmiencie administracje TS'a.

<00:27:22> You were banned for 1 hour from the server by "Iinegala" (Nerd)
<00:27:22> Disconnected from server

Za co? Nie wiem. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

<00:27:06> You were banned permanently from the server by "Iinegala" (Nerd)
<00:27:06> Disconnected from server
<00:46:06> Trying to resolve hostname envits.net
<00:46:07> Trying to connect to server on envits.net
<00:46:09> You are banned permanently. Reason: "Nerd"

Pozdrawiam administracje tsa.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dropu z metków na mapce od 90lv nie ma , nazwa metka "Metin zbawienia" coś słabo testerzy to posprawdzali..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Wszystkich zapraszam na serwer :)

Już raczej wszystko się ustabilizowało.

Na stronie głównej macie kolejne downloady pełnego clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...