Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież obie rzeczy są o.O

Serwer działa?

Od 30 minut nie mogę wejść, a widzę, że levele w rankingu rosną.

chyba ci sie serwery pomyliły jak ciągle jest 51lv ...on początku serwa

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba ci sie serwery pomyliły jak ciągle jest 51lv ...on początku serwa

Nie wiem czego się naćpałeś, ale wszystko działa, przynajmniej mi.

Teraz w topce mam kolejno: 160, 99, 86, 85, 84 lvl i zanim wyłączyli serwer zmieniał się co około 5 minut.

To samo z licznikiem.

Opublikowano

Nie wiem czego się naćpałeś, ale wszystko działa, przynajmniej mi.

Teraz w topce mam kolejno: 160, 99, 86, 85, 84 lvl i zanim wyłączyli serwer zmieniał się co około 5 minut.

To samo z licznikiem.

Fakt rank dziala , tyle ze co mi po nim skoro serwer padl a nie go wyłaczyli , nie przeinaczaj faktów

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Fakt rank dziala , tyle ze co mi po nim skoro serwer padl a nie go wyłaczyli , nie przeinaczaj faktów

Skąd mam wiedzieć czy padł czy go wyłączyli, powiedziałem wyłączyli bo widziałem 3 osoby na liczniku, także myślałem, że to administracja coś testuje.

Tak samo Ty nie możesz powiedzieć, że padł bo nie masz na to argumentów :)

Opublikowano

Skąd mam wiedzieć czy padł czy go wyłączyli, powiedziałem wyłączyli bo widziałem 3 osoby na liczniku, także myślałem, że to administracja coś testuje.

Tak samo Ty nie możesz powiedzieć, że padł bo nie masz na to argumentów :)

Mam argumenty. takie że napisali by ze wyłączają na chwile aby coś poprawić/dodac/zmienic nie wyłaczali by bez uprzedzenia na samym starcie serwera , bo mogą na takim czymś dużo stracic chyba wiesz o czym mowa. Znów padł...

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Mam argumenty. takie że napisali by ze wyłączają na chwile aby coś poprawić/dodac/zmienic nie wyłaczali by bez uprzedzenia na samym starcie serwera , bo mogą na takim czymś dużo stracic chyba wiesz o czym mowa. Znów padł...

Tak samo nie masz na to dowodów jak i ja na swoją teorię, w ogóle to o co my się kłócimy..

@top

Widzę, że postacie znikły z rankingu i licznika, czyżby reset postaci?

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja wbijam tu

Odpowiesz mi na jedno pytanie? co nas to obchodzi? Administracja tego serwera też Ci pisała na GG, jak to oni nie dbają o serwer, ale i tak mają wielki syf, nie serwer? Gratulacje mądrości, którą posiadasz, a raczej nie posiadasz. 

Dobra, to teraz o tym serwerze. Jak wszystkie serwery w 2k14, podziałają parę godzin i zaczyna się sypać, tak samo jest w tym przypadku. Zbugowany, powywalało kanały i upadł. Nie nowość, maszyna z nasa, a może taka jak była podana? ''intel core duło'' No tak. Tutaj też nikt nie grzeszy inteligętnością, bo nawet nie mogą pogadać parametrów swojej maszyny, obstawiam, że to nie jest jakaś dobra maszyna, że serwer wywala co chwilę. Masa pobugowanych rzeczy, itemy z każdym restartem znikają. Technikuuuuu, co się dzieję? mogę Cię nazwać technikiem? bo chyba coś tam potrafisz? :> Może jednak nie. Nic nie wiadomo. Podstawowych rzeczy nie umiecie zrobić, takich jak v2, v1? Trochę to smutne, robicie serwer, a z niego nic nie ma. Trudno, takie wasze umiejętności stawiania serwerów. Serwera nie polecam, wszystko znika, buguję się itp. 

Może zawitam na serwer, jak ktoś w tym teamie to ogarnie, jeśli tam ktoś coś ogarnia (nie, nie obrażam administracji tego serwera)

Pozdrawiam, Rzary :-)

Oooo, a gdzie postacie?

Opublikowano

Odpowiesz mi na jedno pytanie? co nas to obchodzi? Administracja tego serwera też Ci pisała na GG, jak to oni nie dbają o serwer, ale i tak mają wielki syf, nie serwer? Gratulacje mądrości, którą posiadasz, a raczej nie posiadasz. 

Dobra, to teraz o tym serwerze. Jak wszystkie serwery w 2k14, podziałają parę godzin i zaczyna się sypać, tak samo jest w tym przypadku. Zbugowany, powywalało kanały i upadł. Nie nowość, maszyna z nasa, a może taka jak była podana? ''intel core duło'' No tak. Tutaj też nikt nie grzeszy inteligętnością, bo nawet nie mogą pogadać parametrów swojej maszyny, obstawiam, że to nie jest jakaś dobra maszyna, że serwer wywala co chwilę. Masa pobugowanych rzeczy, itemy z każdym restartem znikają. Technikuuuuu, co się dzieję? mogę Cię nazwać technikiem? bo chyba coś tam potrafisz? :> Może jednak nie. Nic nie wiadomo. Podstawowych rzeczy nie umiecie zrobić, takich jak v2, v1? Trochę to smutne, robicie serwer, a z niego nic nie ma. Trudno, takie wasze umiejętności stawiania serwerów. Serwera nie polecam, wszystko znika, buguję się itp. 

Może zawitam na serwer, jak ktoś w tym teamie to ogarnie, jeśli tam ktoś coś ogarnia (nie, nie obrażam administracji tego serwera)

Pozdrawiam, Rzary :-)

Oooo, a gdzie postacie?

Masz całkowitą rację, ponadto serwer niby tyle robili a co się dzieje na starcie to żenada nic poza tym , podejrzewam ze postacie razem ze sprzętem z nasa wyjebao w kosmos, czarne dziury te sprawy to nie przelewki.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Lagi od 40lv od kiedy pójdziemy na Av1/Av2, kilka offów, teraz straciłem 4 itemy, i reset postaci :)) Świetnie chyba end serwera?

Serwer ogarnia 4 game, info z ts-a ;d

Reset postaci od nowa ;3

cpok.jpg

Opublikowano

Przecież podobno była beta, bo jakieś postacie były już wcześniej. Zrobili oni coś od tej bety?

Wiele serwerów ma niby zamkniętą betę , dopiero na starcie serwera wychodzi wszystko , bo Ci beta testerzy po prostu grają tak aby wiedzieć co i jak a bugi to już inna bajka , nie twierdzę że w tym przypadku było podobnie lecz na większości serwerów tak już jest.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

mogli by tez napisacc cos tutaj bo nie kazdy ma ts...

Serwer ogarnia 4 game, info z ts-a ;d

Reset postaci od nowa ;3

wiadomo kiedy bedzie spowrotem na nogach?

Opublikowano

Najpierw Beta potem Alpha testy ostatnie poprawki przez miesiąc i serwer jeden wielki nie wypał. Szkoda, bo zapowiadal się fantastycznie.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że ktoś w Nas tak pierdolnął, że maszyna wybuchła (ps. to prawda)

Aktualnie trwają prace,  nie odpuścimy.

Co do bugów, jakie? Wszystko na testach wyszło, znikajace eq nie miało miejsca na testach, a wynika to przez silne ataki, nie naszą wine wiec nie oczerniajcie serwera ze jest niedopracowany bo wszystko jest okej.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że ktoś w Nas tak pierdolnął, że maszyna wybuchła (ps. to prawda)

Co do bugów, jakie? Wszystko na testach wyszło, znikajace eq nie miało miejsca na testach, a wynika to przez silne ataki, nie naszą wine wiec nie oczerniajcie serwera ze jest niedopracowany bo wszystko jest okej.

Bugowanie v1, v2 itp. to też przez ataki, co nie? :))

Opublikowano

Lagi nie sa okej, i nie to nie jest wina mojego kompa bo na innych serverach mam odpalone 2 bsy, 2 expboty i expie z buffem, bez lagow.

A tutaj na jednej postaci. z niczym nie wlaczonym w v2 mialem stop klatki.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Proponuję, na czas wyłączenia serwa, zamknąć temat. Bo zbędny spam się robi.
@aw
Skad buty na9lvl

Opublikowano

Bugowanie v1, v2 itp. to też przez ataki, co nie? :))

No jak na złość mi wszystko działało.

Spoty zostaną zmniejszone, troche przesadzone jednak, aczkolwiek sami chcieliście zwiekszane... 

@up

nie, temat słuzy do informowania o stanie serwera i dyskusji z graczami, nie bd go zamykac,.

Opublikowano

Póki co nic nie jest ok, bo nic nie chodzi, drop z metków zerowy na nizszym lv , a mial być drop na kazdym lv , w preżce pisaliscie ze to easy teraz już medium , ja nie oczerniam serwera , stwierdzam fakty.

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...