Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslan [Dedyk] [Medium]

Facture

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 977
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaś, kolejny niedopracowany serwer. Serio, ja jestem akurat cierpliwy, ale żeby mi dwa razy całe EQ znikało? serio? W dodatku wydaję mi się, że licznik jest podkręcony o paru graczy, no nic.

Serwer polecam, ale ja już nie zagram, nie mam zamiaru co 15min robić nowego eq.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer stoi stabilnie, czasem pojawi sie jakis lag ale to kwestia czasu.

Jezeli ktos ma problem ze zrobieniem konta to polecam poczte GMAIl (chodzi o aktywacje)

Zapraszamy do gry! :)

Opublikowano

Fajny serwer ,ale

1 - Lagi !!! Nie mogę nawet potować i używać skilli

2 - Dużo błędów

3 - Za duże spoty

Na razie będę grał ,bo mam nadzieję ,że poprawicie błędy .

Ps. 50 lvl up :D

giphy.gif ­

Opublikowano

Fajny serwer ,ale

1 - Lagi !!! Nie mogę nawet potować i używać skilli

2 - Dużo błędów

3 - Za duże spoty

Na razie będę grał ,bo mam nadzieję ,że poprawicie błędy .

Ps. 50 lvl up :D

błędów, tzn?

Spoty sa zmniejszone o 0.5, ja na kompie 1gb ramu, zintegrowanej karcie nie mam lagów takich dużych, a wy macie? 

Mimo wszystko spoty beda zmniejszone, tak byc nie moze.

Opublikowano

A moze ktos by dal linka do latki a nie porazka administracja .

na stronie głównej podali wszystko, łatkę i nowego całego klienta

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Dobra jednak też rezygnuje z gry. Czekałem na serwer około miesiąca, i co zastałem? Serwer który jest w 30% nie skończony. No przepraszam, ale żeby odkładać start od miesiąca i nawet v2 nie odbugować? Po wejściu na jeden z największych spotów w av2 muszę wyłączyć metina bo mi ścina (2gb mam, nie za dużo ale powinno śmigać) rozwaliłem jeden metek w Red Lesie - Brak dropu. Od czasu do czasu wywali jakiś channel (aktualnie był wywalony ch2 i ch3 gdy wychodziłem) na szczęście nic nie wydałem na ten serwer :)

Jeśli chcecie zachować graczy, proponuje wam zamknąć ten serwer, naprawić bugi i wtedy znów go postawić, bo to patologia, co Wy robiliście przez ten cały czas czyli około miesiąca z samym odkładaniem, to na pierwszy start to ciekawe co mieliście skończone skoro teraz serwer konkretnie do naprawy.

Opublikowano

Kiedy dodacie licznik na stronie też każdy chce wiedzieć ile osób gra + ranking ... Straszne lagi w av2 co uniemożliwia expienie ;c

Opublikowano

Kiedy dodacie licznik na stronie też każdy chce wiedzieć ile osób gra + ranking ... Straszne lagi w av2 co uniemożliwia expienie ;c

Przecież obie rzeczy są o.O

Serwer działa?

Od 30 minut nie mogę wejść, a widzę, że levele w rankingu rosną.

Opublikowano

Mnie teraz wyjebao i juz nie chce wejsc , lagi itp spowodowane big spotami wszedzie + szybkie respy, jedynie co mnie wkurwia to to iż było w preżce easy a teraz widnieje samo medium:>

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Drop z metków jest tyle ze trzeba miec odpowiedni lv 15lv roznicy w dol i w gore.. swoją drogą co jest z tym serwerem inni grają a kika stopniowo ludzi i nie idzie zalogować , czyżby maszyna z nasa nie wytrzymała 2h?

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Witam czy na serwerze są wyrównane klasy? Jeśli nie to kim najlepiej do pvp?

kazdy expi a nie bawi sie w pvp na 70lv pomysl nim cos napiszesz to nie boli w dodatku poczytaj posty ze maszyna z nasa nie wyrabia i serwer off

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Czego wy się się spodziewacie kiedy w teamie są idioci typu harnaś .... 

Nazywasz go idiotą, bo jest dobrze znany w świecie metina?

Ogarnia chłopak i tyle :)

Przecież topka, licznik online na stronie nie działa. Tak samo jak serwer. 

Nie aktualizuje się, dlatego nie pokazuje lvli i ile graczy online.

Opublikowano

Co do serwera to pare rzeczy jest do poprawy, np exp  jest dziwny bo na 58 lvl w av2 ze spota po 40 % czyz nie jest to troche dziwne ? -.-.Tak jak pisalem wczesniej o tym serwie mowilo sie od tygodni w sumie to od razu po upadku Averii jak powiedzieliscie ze postawicie nowy serwer to wszyscy juz czekali z niecierpliwoscia.Osobiscie jak gralem na Averi to tam az mi sie chcialo grac, a tu...nie wiem co na mnie tak dziala ale do serwera nic mnie nie przyciaga i grac mi sie nie chce :mellow: i z tego powodu koncze gre bo na sile nie mam zamiaru grac, lecz zycze powodzenia ;).Naprawde myslalem ze skoro tak dlugi czas to wszystko robliscie to ze wyjdzie cos zajebistego a niestety sie zawiodlem.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Przecież topka, licznik online na stronie nie działa. Tak samo jak serwer. 

Wszystko działa tylko się wolno aktualizuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...