Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl [Dedyk] [Easy] - Serwer z Pazurem ! [Start - Piątek]

Nexoria

Zagrasz na Starcie?  

318 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Starcie?

• Tak.
      272
    • Nie.
      46
  2. 2. Checeie dziś OX po starcie Nexoria.pl?

• Tak o godzinie 21:00
      35
    • Tak o godzinie 22:00
      30
    • Nie chcę dziś OX.
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja cie nie strasze , pozdrowie cie tylko po 18:00 zobaczymy czy nadal bedziesz taki happy. Madry bo jeszcze 6h do startu? Spokojnie doczekasz sie .

I co znowu przyliżesz dupsko do Flourine? Gimbusa, który płakał jak prosiak na Averii? 

Taki niesamowity ścisk pośladów miał, że "kupił" "maszynę". 

Postaw serwer, który wytrzyma dłużej niż 3dni.

Czekamy i gramy. ;)

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed startem o 17:40, będzie jeszcze mała łatka z Rootami do klienta do pobrania, bez niej nie wejdziesz na serwer.

w6qirs.jpg

Opublikowano

nie chce mi się załadować to kółeczko z Mega to mam zrobić 

Spróbuj inna przeglądarka.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Macie jakąś reklamę? Cokolwiek?

* Ładna konkurencja dla As*ana, zobaczymy co z tego wyniknie i na którym serwerze bardziej się będzie opłacało grać.

Powodzenia!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam usunąc pliki cookies. :)

@Edit A mozna wiedzic  ile bedzie miala ta  łatka o 1740 ?

To tylko Rooty są.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Pobiore , jezeli nie bedzie wirusów to jednak zagram :)

Ale jezeli bd choćby 1 wirus to podziękuję .

// Co z SM - BUGi ?

Wszystko będzie po starcie. Jest tam 6 wirusów z klasycznego Metina są one łagodne, które nic nie robią są to wiry zależne od plików .dll oraz .exe których nie da rady usunąć, Avast to wykrywa lecz inne płatne AntyWirusy tego nie wykrywają także proszę być spokojnym o to.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Pobiore , jezeli nie bedzie wirusów to jednak zagram :)

Ale jezeli bd choćby 1 wirus to podziękuję .

// Co z SM - BUGi ?

Kobieta zmienna jest :D  Umiesz czytac pisze ze jest 6 wirków niegroznych :)

Opublikowano

Nie podoba mi się  system przepustek na nowe mapki drop z Bossów i metinów , lepiej zrobić tak aby teleporty na nowe mapki były płatne a nie z przepustkami (z doświadczenia wiem żę to lepiej funkcjonuje) Do tego uważajcie na nowe "umiejętności" Berserker , defender i magic ponieważ lubią one sporo namieszać Bugi, a nawet problemy spore w grze, niektóre serwery rezygnowały z tych funkcji ponieważ sporo przyprawiały trudności. Jeszcze jedno pytanie w sparwie biologa jak wyglądają nagrody i misje na większe lvl , oraz ogólnie questy czy będą autorskie?

Opublikowano

Kobieta zmienna jest :D  Umiesz czytac pisze ze jest 6 wirków niegroznych :)

Dokładnie są one nie groźne, w PL też są 4 wirusy z .dll oraz .exe tego nie da rady usunąć, taki jest metin lecz proszę byś spokojnym o komputer. :)

Dodano ankietę czy chcecie dziś o 21:00 OX na serwerze.

Nie podoba mi się  system przepustek na nowe mapki drop z Bossów i metinów , lepiej zrobić tak aby teleporty na nowe mapki były płatne a nie z przepustkami (z doświadczenia wiem żę to lepiej funkcjonuje) Do tego uważajcie na nowe "umiejętności" Berserker , defender i magic ponieważ lubią one sporo namieszać Bugi, a nawet problemy spore w grze, niektóre serwery rezygnowały z tych funkcji ponieważ sporo przyprawiały trudności. Jeszcze jedno pytanie w sparwie biologa jak wyglądają nagrody i misje na większe lvl , oraz ogólnie questy czy będą autorskie?

Questy oraz Biolog są autorskie sam pisałem, biolog od 80 poziomu do 250, nagrody ciekawe typu: PD, ulepki, Stałe bonusy.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Jezeli wykryje mi to inny antywirus to nie zagram.. 

Wczesniej mi zasyfiło kazdy plik .exe ..

//Start równo 18?

Tak start równo 18, pliki .exe oraz .dll są nie groźne nic nie robią powtarzałem, gdyby były konie trojańskie lub simnity to już jest zagrożenie lecz tego nie ma.

Zapraszamy do rejestracji kont : http://nexoria.pl/?page=account&subpage=register

w6qirs.jpg

Opublikowano

W wypadku Avasta proszę zrobić tak :

1.Tworzymy jakikolwiek folder, a nast. wypakowujemy tam spakowanego clienta

2.Wchodzimy w Avasta

3.Wchodzimy w ustawienia, a nast. w zakładkę Antywirus

4. Znajdują się tam wykluczenia. Dodajemy tam stworzony przez nas wcześniej folder

5.Wypakowujemy clienta.

OYViJFL.png

Opublikowano

Hmm z tymi wirusami to ja wierze, że są niegroźne bo po co swój serwer narażać na upadek. Jednak dziwi mnie, że na PL mi nie wykrywa Avast żadnych wirusów i na żadnym innym serwerze.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Hmm z tymi wirusami to ja wierze, że są niegroźne bo po co swój serwer narażać na upadek. Jednak dziwi mnie, że na PL mi nie wykrywa Avast żadnych wirusów i na żadnym innym serwerze.

Z tym się zgodzę. Też mnie to zawsze zastanawia :)

OYViJFL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...