Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl [Dedyk] [Easy] - Serwer z Pazurem ! [Start - Piątek]

Nexoria

Zagrasz na Starcie?  

318 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Starcie?

• Tak.
      272
    • Nie.
      46
  2. 2. Checeie dziś OX po starcie Nexoria.pl?

• Tak o godzinie 21:00
      35
    • Tak o godzinie 22:00
      30
    • Nie chcę dziś OX.
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy z rud będzie się wytwarzać ulepszacze tak jak na wcześniejszej wersji, do chodzi do tego misja z kilofem?

Nie nie ma tego.

Podoba mi się "oldschoolowy" system ulepszeń (mimo, że całości jeszcze nie ma). Wiele z tych broni było jeszcze przed Mojżeszem co - przynajmniej u mnie - wywołuje uśmiech i miłe wspomnienia.

Mam nadzieje, że nie padnie za szybko, gdyż za każdą klęską stoją Ci co liczyli na sukces.

Czy przewidujecie jakieś itemki do expa? Czy podkręcicie tego expa? - ktoś wspominał o tym, że po 90 woooooolno idzie (nie wiem ile w tym prawdy).

Exp leci przyzwoicie jak na serwer Easy. :)

w6qirs.jpg

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli ulepszanie całkowicie uległo zmianie? Ulepki będą potrzebne tylko z dropu czy będzie trzeba jakoś kombinować?

Będą z dropu tak samo ulepki, jak i będzie je można wytwarzać za pomocą przepisów. ;)

w6qirs.jpg

Opublikowano

No właśnie na Therisie też tak było, były te przepisy, a do wytworzenia ich potrzebne były właśnie rudy. Rudy zastąpiliście czymś czy jak?

Tak wszystko zobaczysz już w grze. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

ja sie 4h temu zalogowalem to bedzie jutro dzialac??

Trzeba robić na nowo konta, od teraz można już zakładać na oficjalny start.

ZAPRASZAMY WAS RÓWNIEŻ NA TEAMSPEAK3:

185.25.151.219

w6qirs.jpg

Opublikowano

ZAPRASZAMY WAS RÓWNIEŻ NA TEAMSPEAK3 ORAZ DO REJESTRACJI:

http://nexoria.pl/index.php?page=account&subpage=register

TeamSpeak:

185.25.151.219

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Dodane bronie dla szamana(dzwony). Jeszcze dziś postaramy się dodać wachlarze oraz bronie dla sury. 
~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

w6qirs.jpg

Opublikowano

Serwer pompa. zajebisty beta była zajebista jak i administracja jest pomocna i często dostępna.

Rejestrować się na stronie bo już można, a jutro o 18 lecimy z koxem z startem serwera.

Tutaj Reje zapraszam: http://nexoria.pl/index.php?page=account&subpage=register

Dziękujemy.

Zapraszamy was również na TeamSpeak3, oraz jutrzejszy start serwera.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Rejestracja oraz Klient serwera będą dostępne już o godzinie 10:00 jutro czyli w Piątek, start standardowo jutro o 18:00.

185.25.151.219

Oto kalendarz Eventów na ten miesiąc z serwerem Nexoria.pl:

Zapraszamy już jutro o godzinie 18:00 na start serwera.

e9j1wi.jpg

w6qirs.jpg

Opublikowano

Rejestracja oraz Klient serwera będą dostępne już o godzinie 10:00 jutro czyli w Piątek, start standardowo jutro o 18:00.

185.25.151.219

No to gitarka, widzimy się jutro na starcie czekamy z niecierpliwością na start z ekipą.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Dostajesz skille P, potem jest zwój u handlarza który cofa ci Berka lub Silne do G1.

Dodane do prezki łuki. Jeszcze dziś postaramy się dodać bronie dla szamana oraz sury.

Poco mi berek na G1... mówie o m1. Ale jak widać najlepiej powielić poprzednią swoją odpowiedź...

Opublikowano

Już niemoge sie doczekać server gorąco polecam :) Czyli server będzie bez opóźnień ?

Tak jest.

Ja nadal pozostaje przy swoim zdaniu, ukradliscie pliki, nic się nie napracowaliście kilka zmian to wszystko. Nie polecam.

Rozumiem, trzeba było grać na becie byś wiedział.

Poco mi berek na G1... mówie o m1. Ale jak widać najlepiej powielić poprzednią swoją odpowiedź...

Nie będzie zwoju do M1.

w6qirs.jpg

Opublikowano

na becie u handlarza bronią nie było broni dla sury 65 z którego się robi epiki. Przekazałem to adminowi , mam nadzieje ,że to zmieniliście:P Może będą jakieś nagrody dla tych co uczestniczyli w becie? Jeśli tak to proponuje pd 1h:)

Opublikowano

na becie u handlarza bronią nie było broni dla sury 65 z którego się robi epiki. Przekazałem to adminowi , mam nadzieje ,że to zmieniliście:P Może będą jakieś nagrody dla tych co uczestniczyli w becie? Jeśli tak to proponuje pd 1h:)

Tak już to zrobiliśmy, jutro przed startem coś damy tym co testowali serwer.

w6qirs.jpg

Opublikowano

A sie upomnę , również zglosiłem kilka bugów ;]

~ Delicion

Powodzenia na starcie.

Tak mamy zapisanych ludzi z bety.

w6qirs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...