Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl [Dedyk] [Easy] - Serwer z Pazurem ! [Start - Piątek]

Nexoria

Zagrasz na Starcie?  

318 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Starcie?

• Tak.
      272
    • Nie.
      46
  2. 2. Checeie dziś OX po starcie Nexoria.pl?

• Tak o godzinie 21:00
      35
    • Tak o godzinie 22:00
      30
    • Nie chcę dziś OX.
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że na plikach nieśmiałego, ale to dobrze. ;)

Zagram.

Serwer nie jest na plikach nieśmiałego, ale spoko możliwe że są podobne.

w6qirs.jpg

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z berkiem u bodziaka na m1?

Dostajesz skille P, potem jest zwój u handlarza który cofa ci Berka lub Silne do G1.

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Dodane do prezki łuki. Jeszcze dziś postaramy się dodać bronie dla szamana oraz sury.

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

w6qirs.jpg

Opublikowano

Aż zapytam.. ;]

Co z reklamą na yt i innymi ? :]

Miała byc zrobiona do piątku 

Reklama na YouTube już zakupiona, pojawi się jutro przed startem myślę że z rana.

Dziś pokażemy wam 3 nagrody które przygotowaliśmy dla pierwszych 3 osób, które osiągną na serwerze Nexoria.pl maksymalny poziom.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Normalnie Jaram sie jak żyd w piecu serwer zapowiada sie *******  nie ma innego słowa widzicie te bronie na 1 lvl te kostiumy wszystko perfect no juz chce miec go na kompie unikalne bronie nowe mounty pety all zapowiada sie naj serwer zaloze sie ze bedzie wiecej osób niz na pl !!!!!!!!

POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM

Opublikowano

Normalnie Jaram sie jak żyd w piecu serwer zapowiada sie *******  nie ma innego słowa widzicie te bronie na 1 lvl te kostiumy wszystko perfect no juz chce miec go na kompie unikalne bronie nowe mounty pety all zapowiada sie naj serwer zaloze sie ze bedzie wiecej osób niz na pl !!!!!!!!

Tylko nie zachlap moniora.. :)

Na serverze myśle ze maxymalnie bedzie 300 osób, 

Gdyby nie te wirusy , bede powtarzał caly czas, to bym zagrał.

Chyba ze mi wrzucisz skan ;)

Dodacie dzisiaj te bronie i zbr dla szamana?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Jestem mile zaskoczony takim komentarzem z twojej strony dzięki ci bardzo.

Tylko nie zachlap moniora.. :)

Na serverze myśle ze maxymalnie bedzie 300 osób, 

Gdyby nie te wirusy , bede powtarzał caly czas, to bym zagrał.

Chyba ze mi wrzucisz skan ;)

Dodacie dzisiaj te bronie i zbr dla szamana?

Tak do 21:00 będzie cały system ulepszeń.

Zapraszamy was na TeamSpeaka3: 185.25.151.219

w6qirs.jpg

Opublikowano

Layuot strony od RevenaMT2 Pozdro :D

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Layuot strony od RevenaMT2 Pozdro :D

o.O strona serwera jest od sponsora i to jest w 100% jego. :)

Dzisiaj dodamy Kalendarz eventów na tydzień z serwerem, oraz nagrody za 3 pierwsze osoby które wbiją maksymalny poziom. :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Bardzo chętnie wbije, ładna, czytelna prezentacja. Wszystkiego można się dowiedzieć. Mam nadzieję, że exp nie będzie za trudny, czyli % za spota na 100 lvl :D

@Polecam i wbijam do Shinsoo :3

@Jedyne co mi się nie podoba to, to, że admini udzielają się w tematach innych serwerów, zajmijcie się swoim i nie patrzcie na inne :>

1377531174-U173186.png
Opublikowano

a co z nagrodami dla innych graczy ????????????????????? np za polecanie serwera robienie reklam??

No to zależy od was, robicie to dla serwera oraz dla samych siebie aby było więcej osób, jedynie będą drobne smki za kręcenie filmików serwera oraz GP.

w6qirs.jpg

Opublikowano

a za reklame na forach i po wyslaniu linku z reklamą bedzie nagroda

Kolego nie tak nachalnie, zareklamuj pierw daj linki do tego i się zastanowimy za twoje starania.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Niestety nie polecam, serwer gotowiec z plików przygotowanych przez Sasori, a właściwie plików stworzonych pod klienta gry z Theris.pl - bo client w całości jest przywłaszczony od nas.

Warto zapoznać się z moją wypowiedzą, kiedy Sasori prezentował swój serwer na naszym cliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1137616-dedykbeta-testywarumpl/?p=9821195

Link do prezentacji serwera Theris:

http://www.mpcforum.pl/topic/972999-therispl-dedyk-medium/

Umiejętności Berserker, Defender i Magic?

Taka jest ich pierwotna funkcja:

534d9480c4c3b.png

Wiele ikonek, skryptów, WSZYSTKIE nazwy nowych potworów oraz multum implementacji broni wymagających poprawnego działania item1 jest mojego autorstwa i nie życzę sobie przywłaszczania mojej pracy.

Nie rozchodzi mi się o jakieś prawa autorskie, wiadomo jak to jest na scenie prywatnych serwerów, jedynie o rzetelność i samodzielność w tym co robimy, a jeśli właściciele serwera przywłaszczają sobie czyjąś pracę,

stawiając serwer na gotowcu, to oznacza że nie włożyli własnego wkładu w to, na czym chcą zarabiać, a to oznacza mniej więcej tyle, że za miesiąc postawią kolejny serwer, bo im nie zależy, skoro nie musieli się napracować..  :)

Opublikowano

A pamietacie kto zgłaszał bugi ? i robił cos na serverze?

Nie zdziwie sie jak 2x UP , zacznie spamować na forach innych serverów ,co zniszczy reputację tego.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano
5n26qe.jpg

30ieu6h.jpg

mu7710.jpg

Wyżej są 3 nagrody dla pierwszych trzech osób które, wbiją maksymalny poziom na serwerze Nexoria.pl, myślę że będzie walka o topkę serwera.

@Dodany kalendarz eventów

e9j1wi.jpg
w6qirs.jpg

Opublikowano

Niestety Nie Zgodzę się z kolegą Boxxy co w tym złego ze ma cos z innego serwera jak mogło mu sie to spodobac to nie jest na zasadzie kto pierwszy ten lepszy  na 30 serwerach jakich gralem byly takie same bronie czyli tryton śmiercio itp. to oznacza ze serwer jest do dupy otóż nie Autorowi Nexori sie cos spodobało to wgrał do swojego serwera i to nie tworzy go chujowym ..

Opublikowano

Podoba mi się "oldschoolowy" system ulepszeń (mimo, że całości jeszcze nie ma). Wiele z tych broni było jeszcze przed Mojżeszem co - przynajmniej u mnie - wywołuje uśmiech i miłe wspomnienia.

Mam nadzieje, że nie padnie za szybko, gdyż za każdą klęską stoją Ci co liczyli na sukces.

Czy przewidujecie jakieś itemki do expa? Czy podkręcicie tego expa? - ktoś wspominał o tym, że po 90 woooooolno idzie (nie wiem ile w tym prawdy).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...