Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl [Dedyk] [Easy] - Serwer z Pazurem ! [Start - Piątek]

Nexoria

Zagrasz na Starcie?  

318 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Starcie?

• Tak.
      272
    • Nie.
      46
  2. 2. Checeie dziś OX po starcie Nexoria.pl?

• Tak o godzinie 21:00
      35
    • Tak o godzinie 22:00
      30
    • Nie chcę dziś OX.
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

koi po 1.Zamiast grać w metina weź słownik do ręki bo ortografia wypala mi oczy -.-

po 2.Ja nigdzie nie napisałem że jestem za przesunięciem startu więc kurwa nie nabijaj sobie postów w ten sposób.

po 3.Skoro znacznej liczbie osób wykrywa wirusa to po co mam ryzykować dobrem kompa dla własnego dobra?

Nie jestem jakimś no lifem żeby pobierać zasyfionego clienta tylko po to by pograć tydzień/dwa. Tak więc poczekam na czystego clienta.

PS.Matthew widać że mało wiesz o przedsiębiorstwie, więc postaram się ci to wyjaśnić.

Tak więc powiedzmy że Nexoria to sklep nr.1 a As*** to sklep nr.2, oba stoją na targu i jeden ma wszystko dopracowane i nikt nie ma problemu a drugi ma pewne problemy, a teraz powiedz mi gdzie pójdzie klient do sklepu gdzie wszystko jest cacy czy do drugiego gdzie nie wszystko jest git?

Taki jest biznes gdzie jeden traci drugi korzysta...

55jk0m.jpg

Opublikowano

koi po 1.Zamiast grać w metina weź słownik do ręki bo ortografia wypala mi oczy -.-

po 2.Ja nigdzie nie napisałem że jestem za przesunięciem startu więc kurwa nie nabijaj sobie postów w ten sposób.

po 3.Skoro znacznej liczbie osób wykrywa wirusa to po co mam ryzykować dobrem kompa dla własnego dobra?

Nie jestem jakimś no lifem żeby pobierać zasyfionego clienta tylko po to by pograć tydzień/dwa. Tak więc poczekam na czystego clienta.

PS.Matthew widać że mało wiesz o przedsiębiorstwie, więc postaram się ci to wyjaśnić.

Tak więc powiedzmy że Nexoria to sklep nr.1 a As*** to sklep nr.2, oba stoją na targu i jeden ma wszystko dopracowane i nikt nie ma problemu a drugi ma pewne problemy, a teraz powiedz mi gdzie pójdzie klient do sklepu gdzie wszystko jest cacy czy do drugiego gdzie nie wszystko jest git?

po 1 nikt cie nie prosi o pobieranie

po 2 jak sie nie podoba wypad 

po3 mi sie serwer podoba a takich jak ty sie nazywa frajerami ii to tyle prujesz sie do all no i co ze mam slabe orto moze jestem dyslektykiem i chuj ci do tego  

ludzie najczesciej wzracaja uwagę na orto jak chcom jakos wybrgnac z tematu 

Opublikowano
xx

BS KTO CHCĘ 5 SLOTOWY !

co 5 slotowy?

kto jest za takim startem jaki jest i serwer mu sie podoba i pierdoli hejtow like

Opublikowano

co 5 slotowy?

kto jest za takim startem jaki jest i serwer mu sie podoba i pierdoli hejtow like

Ty jesteś największym problemem i tego nie widzisz.

Zamiast używać kur* i innych tego typu idź się poucz, a jak

będziesz już w miarę wyedukowany by rozmawiać z ludźmi na poziomie

wyższym niż Twój to napisz.

OYViJFL.png

Opublikowano

Ty jesteś największym problemem i tego nie widzisz.

Zamiast używać kur* i innych tego typu idź się poucz, a jak

będziesz już w miarę wyedukowany by rozmawiać z ludźmi na poziomie

wyższym niż Twój to napisz.

widać kto ma jaki poziom pitagoras sie znalazl -.- 

pewnie szukałeś tego w google 30 min?????????

Opublikowano

Zapraszamy do Rejestracji oraz na TeamSpeak3: 185.25.151.219

Łatka będzie dostępna o 17:30.

w6qirs.jpg

Opublikowano

widać kto ma jaki poziom pitagoras sie znalazl -.-

pewnie szukałeś tego w google 30 min?????????

Nie, po prostu odsyfiłem kompa z tych wirusów i chciałem Ci wytłumaczyć jak bardzo żałosny jesteś.

OYViJFL.png

Opublikowano

Tyle ze te dwa servery sie całkowicie różnia wiec, ten kto lubi takie servery jak Nexoria nie pójdzie na tamten , logika.

// Szmaanem, bossy na luzie?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nie, po prostu odsyfiłem kompa z tych wirusów i chciałem Ci wytłumaczyć jak bardzo żałosny jesteś.

Proszę dyskusję zostawić na PW..

Tyle ze te dwa servery sie całkowicie różnia wiec, ten kto lubi takie servery jak Nexoria nie pójdzie na tamten , logika.

// Szmaanem, bossy na luzie?

Tak na luzie.

w6qirs.jpg

Opublikowano

rozumiem cie :P ja tam żadnych wirus niemam i dlamnie jest all ok 

Opublikowano

Nie polecam i nie zagram, prezentacja odstrasza.

Okey, panie "grafiku" :-)

Ty zrobił byś lepszą, bo taki dobry jesteś...  <3

w6qirs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...