Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl [Dedyk] [Easy] - Serwer z Pazurem ! [Start - Piątek]

Nexoria

Zagrasz na Starcie?  

318 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Starcie?

• Tak.
      272
    • Nie.
      46
  2. 2. Checeie dziś OX po starcie Nexoria.pl?

• Tak o godzinie 21:00
      35
    • Tak o godzinie 22:00
      30
    • Nie chcę dziś OX.
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba lepiej bedzie przelozyc start, moim zdaniem. Wszystko na spokojnie dopracowac

Startu już nie będę przekładać.

Start jest dziś o godzinie 18:00.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Chyba lepiej bedzie przelozyc start, moim zdaniem. Wszystko na spokojnie dopracowac

Jezeli przełoży start to każdy zwinie na As*** :P

A tak nie zagra dzisiaj tylko polowa ludzi xD

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

a ja mam pytanie serwer mi przypomina jeden(nie powiem jaki) i mam pytanie czy na eq będzie też kopać rudy ? czy dropić ulepy (moby,boss,metin)?

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

a ja mam pytanie serwer mi przypomina jeden(nie powiem jaki) i mam pytanie czy na eq będzie też kopać rudy ? czy dropić ulepy (moby,boss,metin)?

Tak nie trzeba będzie kopać żadnych rud.

Ulepy dropia metki, bossy, i wytwarzasz je.

Wiec po co pytasz czy przelozyc ?

Proszę cię tak nie spamuj już w prezentacji, pisz PW.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Matthew, jak przełoży start to pójdą na inny, jak nie zrobi czegoś by wszystkim działał to tym co nie działa też pójdą na inny więc nie wiem jak wygląda twoja logika ale tak i tak będzie źle -.-

55jk0m.jpg

Opublikowano

Matthew, jak przełoży start to pójdą na inny, jak nie zrobi czegoś by wszystkim działał to tym co nie działa też pójdą na inny więc nie wiem jak wygląda twoja logika ale tak i tak będzie źle -.-

Działa każdemu,

Poza tym przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem ;)

// Jak z reklamA?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Nie pobierajcie tego komputer mi się od tego wyłącza I zapewne formata bd musiał jeszcze dziś robić bo tak mi laguje że japier**le nowy komputer!!!

To jakiś niedojeb wrzucił tego Clienta 

Cie spotam to cię kutasie przejade samochodem Amen 

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Zapraszamy do Rejestracji, oraz pobierania klienta:

http://nexoria.pl/index.php?page=account&subpage=register

Start godzina 18:00

Nie pobierajcie tego komputer mi się od tego wyłącza I zapewne formata bd musiał jeszcze dziś robić bo tak mi laguje że japier**le nowy komputer!!!

Koleszko co ty pierdolisz powiedz za przeproszeniem, jak ci może wyłączać komputer proszę cię, hejter z serwera konkurencyjnego Asl**, proszę cię myślisz że mi tym postem coś zrobisz zastanów się co piszesz.

w6qirs.jpg

Opublikowano

mi pasi mi all dziala nie przekladaj bo mniej ludzi puzniej wbije może wykrywa wam jakis wirus ale ga sie stara go zlikwidowac wiec niema co sie bac ja pobralem i mam all ok :) pisalem z ga i nie wydaje mi sie zeby chcial wyslac nam jakiegos wirusa ;/

Opublikowano

omg zesrasz sie...Nikt ci nie uwierzy:) Hmmm, konkurencja?

Opublikowano

hejty ida na ha a on nic nie winien sami to pobieracie na wlasna otpowiedzialnosc mi jest ok  a ha przygotuj sie zawsze sa tacy którzy zazdroszcza i beda cie hejtowac

Opublikowano

dorośnij do pedałów to pogadamy :}

Opublikowano

Tak Matthew napisałeś tak:

"Jezeli przełoży start to każdy zwinie na As*** :P

A tak nie zagra dzisiaj tylko polowa ludzi"

To teraz powiedz  mi po co ta "połowa" ma czekać aż ktoś łaskawie wrzuci czystego clienta skoro może iść na inny gdzie wszystko jest w porządku?

Na dzisiaj są zaplanowane eventy i skoro wejdą tylko ci co im działa to tylko oni się załapią a ci poszkodowani będą w tyle o 1 dzień -.-

Teraz TY przeczytaj to sobie jeszcze z 10 razy bo chyba nie rozumiesz przekazu.

55jk0m.jpg

Opublikowano

To teraz powiedz  mi po co ta "połowa" ma czekać aż ktoś łaskawie wrzuci czystego clienta skoro może iść na inny gdzie wszystko jest w porządku?

Na dzisiaj są zaplanowane eventy i skoro wejdą tylko ci co im działa to tylko oni się załapią a ci poszkodowani będą w tyle o 1 dzień -.-

A czy ktoś im każe czekać? mogą zaryzykować i wbic ,wiec weź to na logike ;)

Połowa zaryzykuje i "nagrodą" za to bedzie event ;)

//Co z tą reklamą?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Witam ponownie. Ogarnąłem sb te pliki i one są wirusami, ale nic nie robią, nie mieszaja w rejestrach i nie rozprzestrzeniaja sie. Więc nie mówcie ze wam klientem zaraża inne pliki ja z chęcią zawitam. Nie chce nie z nikim sprzeczac ale ja na tym komputerze mam te wirki ale na laptopie juz nie więc zeczywiscie moze to być wina sprzętu. Zawitam :)) Na Aslani* jest pan per aka......  złodziej i klamca, rozdawacz Eq 

Opublikowano

ale po co ma przekladac bylo juz planowane nie nasza wina ze wam niedziala jak przesunie start to wiecej osub nie zagra  bo skad wiadomo ze jak wżuci nowego to niebedzie ktos mial zadnego problemu 

Opublikowano

A czy ktoś im każe czekać? mogą zaryzykować i wbic ,wiec weź to na logike ;)

Połowa zaryzykuje i "nagrodą" za to bedzie event ;)

//Co z tą reklamą?

Reklama będzie u YouTuberów, oraz FanPage po starcie serwera.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Bym ci koło dupy na darmo nie robił i tego syfu nie pobierał wystarczy kliknąć w tym cliencie ikone » Konfiguracja Nexoria.pl i już się komputer pier**li więc pomyść co robisz

Bo nawet nie potrafisz czystego cienta gry udostępnić

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Witam ponownie. Ogarnąłem sb te pliki i one są wirusami, ale nic nie robią, nie mieszaja w rejestrach i nie rozprzestrzeniaja sie. Więc nie mówcie ze wam klientem zaraża inne pliki ja z chęcią zawitam. Nie chce nie z nikim sprzeczac ale ja na tym komputerze mam te wirki ale na laptopie juz nie więc zeczywiscie moze to być wina sprzętu. Zawitam :)) Na Aslani* jest pan per aka......  złodziej i klamca, rozdawacz Eq 

ja mam lapka i tez 0 wirus :P

Bym ci koło dupy na darmo nie robił i tego syfu nie pobierał wystarczy kliknąć w tym cliencie ikone » Konfiguracja Nexoria.pl i już się komputer pier**li więc pomyść co robisz

Bo nawet nie potrafisz czystego cienta gry udostępnić

hejcie w dupe se to wsadz mi sie nic nie pierdoli to ty masz nie tak z głową jak ci sie nie podoba to wypierdalaj droga wolna nikt cie tu nie chcę jak chcesz po hejtowac to zapraszam na fejsa po hejtuj swoje zdj =.= nie ogarniam takich jak ty jak sie niepodoba wypad 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...