Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie dziala?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Da się tutaj coś ugrać bez wydawania hajsu ?

Ile jest graczy średnio online ?

W ile zrobię dobre eq bez wydawnia hajsu ?

Tak da się bez wydawania hajsu :-)

- Został zoptymalizowany drop Pereł

- Został zoptymalizowany drop Rad Pustelnika

- Został zoptymalizowany drop Zwojów Egzorcyzmów

- Został zoptymalizowany drop Pierścieni Doświadczenia

- Został zoptymalizowany drop Rękawic Złodzieja

- Został zoptymalizowany drop Kamieni Duchowych

- Zostały usunięte Wzmocnienia i Zaczarowania Przedmiotu

- Zostało dodane wymiana Wzmocnień na Zaczarowanie i odrotnie

- Zostało dodane wymiana Wzmocnień i Zaczarowań na 5 Bon

- Zostało zwiększone DMG potworów na serwerze o 2x (Od 35 Poz.)

- Zostały usunięte Kamienie Duchowe z każdej postaci

- Zostały usunięte Perły z każdej postaci

- Została dodana Wróżka do respa

- Została usunięta misja na 68 poziom (Nawet z postaci graczy)

- Została zmieniona ilość wymaganych Krwistych Kamieni aby wejść do Av2 (Z 5 na 1)

- Została naprawiona możliwość łączenia i sprzedawania, wyrzucania PD, Eliksirów

- Naprawione ulepszanie zbroi od 46 do 61 od +6 do +9

Powód usunięcia Pereł i Kamoli był prosty: Po 500 pereł, po 200 kamoli.

Byliśmy zmuszeni posunąć się do tego kroku, aby serwer się utrzymał, aby była gospodarka, abyście mieli co robić.

Co do hejtu "Bo oni mają eq +9" z tego co widziałem maksymalnie 3 osoby mają bojowego +9, nikt nie ma stalki +9 i może z dwie osoby mają coś z biżu na 54 +9.

Opublikowano

Nie po to kurwa mać zatrzymałem się na 30 lvl w m2, żeby ponabijać kamole (miałem ich ponad 200) żeby teraz tak ot je tracić.. Tak samo perły od tego królika, kilka dostałem, również straciłem..

Powodzenia z serwerem.. Lecz pamiętajcie, z takim czymś jak usuwanie przedmiotów, bo wam się tak podoba, długo serwera nie pociągniecie !

Pozdro jeszcze raz i dzięki za te 3 dni gry ! 

Opublikowano

Serwer był super niestety był a teraz po tych aktualizacjach zrobiła sie straszna lipa. Aktualnie nie polecam chyba że administracja sie opamięta i przestanie utrudniać grę 

Opublikowano

1. Nikt z serwera nie odszedł a przybywa coraz więcej graczy

2.

- Doświadczenie +25% na czas 12 godzin
- Przedmioty +50% na czas 8 godzin
- Event OX 21:10 - 4 rundy
- Event Zuo około 21:30
- Jajka wielkanocne na Zuo
*Z magicznych jajek mamy szansę na Kamyki oraz Perły

3. Proszę nie pisać że odszedł ktoś z serwera jak nawet nie wiecie ile osób było a ile jest, licznik się zwiększa, nawet wzrosło i wzrasta o kilka osób na 1-2 min a nie się zmniejszyło.

Opublikowano

Czyli dobrze rozumiem, że kamole dropione od początku serwa poszły sie y3bac? Pozdro 600.. inni wbili skille na P, a Ci co nie to teraz muszą spedzic kolejne 3 dni na drop kamoli... Może zrobicie od razu reset?! Po to robiliscie bete, żeby potem usunąć coś na co ludzie sie meczyli po kilka h dziennie siedząc na metkach?

Gdyby Diablo nie nagrał reklamy to teraz na tym serwie byłoby ze 100 osób...

Skoro WSZYSTKIM usunęliście kamole to teraz powinniście cofnąć WSZYSTKIM skille do G1, żeby było sprawiedliwie...

Jeszcze exp, drop, OX i ZUO w nocy.. Ile wam zapłacili? I zmiencie drop z tych skrzynek z ulepszaczami, bo branie gotowca z MPC to porażka. Na uj mi fasola, dzwon czy stek z tofu?!

I co z petami za 550SM? Bo słyszałem, że nie działały i mają być usunięte, więc chce zwrotu SM ;x

tenor.gif

Opublikowano

Czyli dobrze rozumiem, że kamole dropione od początku serwa poszły sie y3bac? Pozdro 600.. inni wbili skille na P, a Ci co nie to teraz muszą spedzic kolejne 3 dni na drop kamoli... Może zrobicie od razu reset?! Po to robiliscie bete, żeby potem usunąć coś na co ludzie sie meczyli po kilka h dziennie siedząc na metkach?

Gdyby Diablo nie nagrał reklamy to teraz na tym serwie byłoby ze 100 osób...

Skoro WSZYSTKIM usunęliście kamole to teraz powinniście cofnąć WSZYSTKIM skille do G1, żeby było sprawiedliwie...

Jeszcze exp, drop, OX i ZUO w nocy.. Ile wam zapłacili? I zmiencie drop z tych skrzynek z ulepszaczami, bo branie gotowca z MPC to porażka. Na uj mi fasola, dzwon czy stek z tofu?!

I co z petami za 550SM? Bo słyszałem, że nie działały i mają być usunięte, więc chce zwrotu SM ;x

Po 1. Nic z tego dennego forum nie jest wrzucane na serwer a szczególnie questy  bo można się zsikać ze śmiechu jak oni piszą tutaj questy.

Po 2. Nic nam nie zapłacili za to , z własnej woli to zrobiliśmy

Po 3. Pety działają tylko Zł. Azareluś został wycofany

Po 4. Byliśmy do tego zmuszeni ponieważ 10 godzin w lecie = 800 pereł i 200 kamoli ludzie mieli po tyle pereł sorry.

Opublikowano

1.Dropilem caly dzien jajka na psach, przez co mialem po jakies 14 perel kazdej +/- i wszystko mi zniklo

2.Zatrzymalem sie na 35 dropic kamole, wszystkie znikły ( czemu ? jak teraz tez w miare leca ) 

3.Niektórych itemow nie da sie wywalic, polaczyc.. zasmiecaja tylko postac np. atak boga smokow

4.Ości trzeba samemu dropic heh...

5.Szkaty z ulepszaczami, gowniany pomysl, czemu ? bo leca ulepszacze ktore nie sa w sumie do niczego potrzebne takie jak : ogon konia czy cos takiego

6.Na serwerze gra malo osob, teraz w m1 jinno ch1 nie ma zadnej osoby :) tak tak wiem " kazdy " dropi i expi 

7. Bardzo ciezki kontakt z administracja

8.  Eventy OX. ZUO zapowiadane pare godzin przed startem.. powinno byc dzien wczesniej zeby kazdy wiedzial

9.  " Event wielkanocny " wielka niewiadoma, nie jest NIGDZIE nic opisane na ten temat

10. Z tych jajek nie wazne czy oddamy 10 czy 100 drop taki sam :)

11. "Sprawiedliwosc serwera " ktos wbil sobie boja na +9 czy nawet juz trytona.. bo mial w ciul perel, teraz nie ma nikt perel a oni itemy maja. Co z tego ze ma to malo osob ? Ale mają i wedlug mnie oni maja teraz latwiej :)

12. 5 bony sie łączyli, potem cos spierdzielili i znowu sie nie lacza

Także serwera  - NIE POLECAM WIELKI MINUS !! Jeden z gorszych na ktorych gralem

Opublikowano

1.Dropilem caly dzien jajka na psach, przez co mialem po jakies 14 perel kazdej +/- i wszystko mi zniklo

2.Zatrzymalem sie na 35 dropic kamole, wszystkie znikły ( czemu ? jak teraz tez w miare leca ) 

3.Niektórych itemow nie da sie wywalic, polaczyc.. zasmiecaja tylko postac np. atak boga smokow

4.Ości trzeba samemu dropic heh...

5.Szkaty z ulepszaczami, gowniany pomysl, czemu ? bo leca ulepszacze ktore nie sa w sumie do niczego potrzebne takie jak : ogon konia czy cos takiego

6.Na serwerze gra malo osob, teraz w m1 jinno ch1 nie ma zadnej osoby :) tak tak wiem " kazdy " dropi i expi 

7. Bardzo ciezki kontakt z administracja

8.  Eventy OX. ZUO zapowiadane pare godzin przed startem.. powinno byc dzien wczesniej zeby kazdy wiedzial

9.  " Event wielkanocny " wielka niewiadoma, nie jest NIGDZIE nic opisane na ten temat

10. Z tych jajek nie wazne czy oddamy 10 czy 100 drop taki sam :)

11. "Sprawiedliwosc serwera " ktos wbil sobie boja na +9 czy nawet juz trytona.. bo mial w ciul perel, teraz nie ma nikt perel a oni itemy maja. Co z tego ze ma to malo osob ? Ale mają i wedlug mnie oni maja teraz latwiej :)

12. 5 bony sie łączyli, potem cos spierdzielili i znowu sie nie lacza

Także serwera  - NIE POLECAM WIELKI MINUS !! Jeden z gorszych na ktorych gralem

nie pierdol głupot i farmazonów.

1397780743-U1.png

W raz z nadchodzącymi Św. Wielkanocnymi przygotowałem dla Was mały evencik który będzie polegał na:

~> Zebranie Pustego Koszyczka

~> Zebraniu 45 Jajek Wielkanocnych jednego rodzaju

~> Pójściu do Zajączka Wielkanocnego

~> Oddaniu mu 45 Jajek Wielkanocnych

Za oddanie 45 szt. Jajek Wielkanocnych od Zajączka otrzymujemy Koszyczek z Jajkami.

Lecz Zajączek ukrył dla nas nagrodę która kryje się w koszyczku, po otwarciu go możemy dostać interesujące nagrody.

Pierwsza wersja eventu została usunięta ponieważ została pisana na szybko i bez mózgu, była denna i łatwa.

1. Pusty Koszyczek

Możemy otrzymać z Wielkanocnych Metinów które respią się:

5-60 - Wielka Pustynia

60-95 - Czerwony Las

Drop na koszyczek to około 45-50%

2. Jajka Wielkanocne

Jajka możemy otrzymać podczas walki z potworami które mają +/- 15 poziomów od naszej postaci.

3. Pójście do Zajączka Wielkanocnego

Zajączek jest w każdym mieście pierwszym przy rynku.

4. Oddanie Jajek Wielkanocnych

Po krótkiej rozmowie z Zajączkiem możemy oddać mu Jajka Wielkanocne.

Dodatkiem jest dropiące

Magiczne Jajo (P) - Podstawowe zawiera w sobie 1 nagrodę

Magiczne Jajo (E) - Epickie zawiera w sobie od 1 do 3 nagród

Koszyk z Jakami zawiera w sobie

- Eliksir Słońca (D) x1

- Eliksir Słońca (W) x1

- Eliksir Księżyca (D) x1

- Eliksir Księżyca (W) x1

- Biała Perła

- Niebieska Perła x1

- Czerwona Perła x1

- Eliksir Poszukiwacza x1

- Zwój Egzorcyzmu x1

- Rada Pustelnika x1

- Kamień Duchowy x1

- Pierścień Doświadczenia x1

- Rękawica Złodzieja x1

- Zaczarowanie Przedmiotu x50

- Wzmocnienie Przedmiotu x50

- Marmur Błogosławieństwa x10

- Kupon 50 SM x1

- Owoc Nadziei x1

- Nie dostępnie nigdzie w grze czapki x1

(+850 Pż, Silny przeciwko ludziom +6%, Krytyk +4%)

+ info ze strony

Eventy - 17.04.2014
- Doświadczenie +25% na czas 12 godzin
- Przedmioty +50% na czas 8 godzin
- Event OX 21:10 - 4 rundy
- Event Zuo około 21:30
- Jajka wielkanocne na Zuo
*Z magicznych jajek mamy szansę na Kamyki oraz Perły
Opublikowano

Po 1. Nic z tego dennego forum nie jest wrzucane na serwer a szczególnie questy  bo można się zsikać ze śmiechu jak oni piszą tutaj questy.

Po 2. Nic nam nie zapłacili za to , z własnej woli to zrobiliśmy

Po 3. Pety działają tylko Zł. Azareluś został wycofany

Po 4. Byliśmy do tego zmuszeni ponieważ 10 godzin w lecie = 800 pereł i 200 kamoli ludzie mieli po tyle pereł sorry.

Aha, czyli fasole, dzwony i steki z tofu to potrzebne ulepszacze? ;)

Gdzie trzeba się zgłosić, żeby odzyskać SM za azraelusia?

I zamiast rat i eventow w nocy mogliscie je w dzień zrobić..

Bo teraz to jestem trochę wkurzony, bo nie dość, że straciłem kamole dropione kilka dni to jeszcze mnie ominelo ZUO, OX i raty -.-

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam, admini co chwile cos odwalaja... Kazdy sobie porobil eq i skile,  nagle usuneli kamole i perly, czyli nowi gracza nie maja szans na szybkie wybicie. Sam wbilem 3x P i eq +7/8/9...

Opublikowano

@up
Pierdo*****, ja wczoraj grałem i na samych metkach w m2 wydropilem 20 kamoli w 3h, a do tego pełno egzo i rad. Z perłami też nie jest cięzko, bo mam juz ich po 5 sztuk każdego rodzaju, więc gadanie, że teraz nikt nie ma szans jest bez sensu :)

Serwer polecałem i polecam dalej, liczba graczy się zwiększa i bardzo przyjemnie się gra.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...