Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra trochę mało ludzi , ale przychodzą co chwile nowi . Opłaca się grać i bardzo polecam . Nie jest jakoś trudno , ani za łatwo , serwer ma swój klimat . Polecam :) Jeżeli nie jesteś pewny , to pobierz , wbij i sam zobacz. :)

Opublikowano

Drodzy gracze!
Po wielu trudnych chwilach na serwerze został opanowany chaos z błędami które nie wyszły na serwerze testowym.
Na serwerze można grać już bez obaw bez jakie kol wiek błędy gry a tak że resetowanie serwera.
Pierwszy tydzień był dla nas jak i Was trudnym okresem czasu.
W ramach odzyskania graczy którzy uciekli z naszego serwera po tym co było przez 1 tydzień (1 tydzień zawsze najtrudniejszy) postanowiliśmy rozwiać Wasze obawy co do serwera.
Wprowadziliśmy 2 nowe dungeony
1. Mistyczna Wieża Orków - Wstęp od 35 do 70 poziomu - Główny boss Elit. Wódz Orków
2. Wieża Wygnańców - Wstęp od 70 do 99 poziomu - Główny boss Niebieska Śmierć
Każda nowo założona postać otrzyma: Pierścień Doświadczenia, Rękawice Złodzieja, Szczęśliwą Monetę na okres 1 dnia.
Po za tym zostało dodane kilka nowych misji aby pomóc w zdobywaniu doświadczenia oraz monet na poziomach do około 60.
Zapraszamy wszystkich którzy uciekli ponownie bądź będą nowi na naszym serwerze, możecie grać  bez jakich kol wiek obaw o błędy gry oraz resetowanie.

Opublikowano

Ten serwer mnie powoli wkur*ia

Pytania na dzisiejszym ox to porażka  Zacytuję: " Czy jest 8 analiz biologa na serwerze?" Tak : O Nie : X

Tu jest ~11 Ale nie ustałem na X i co ? KICK NA MNIE !! no przykro mi ale jak sie ma tak chu*owe pytania na oxie to nie ma mowy o dokładności i odpowiedzialności.

Opublikowano

Ten serwer mnie powoli wkur*ia

Pytania na dzisiejszym ox to porażka  Zacytuję: " Czy jest 8 analiz biologa na serwerze?" Tak : O Nie : X

Tu jest ~11 Ale nie ustałem na X i co ? KICK NA MNIE !! no przykro mi ale jak sie ma tak chu*owe pytania na oxie to nie ma mowy o dokładności i odpowiedzialności.

jest 10 analiz takze elo

serwer sie rozkreca i bardzo dobrze tylko expienie bm jest masakra

Opublikowano

Konkurs na najlepszy GamePlay :-)

*~ Miejsce 1 ~*
- 1000 Smoczych Monet
- 1-AwardImgMaster-1394455303.png

*~ Miejsce 2 ~*
- 850 Smoczych Monet
- 3-AwardImgMaster-1397242727.png

*~ Miejsce 3 ~*
- 550 Smoczych Monet
- 3-AwardImgMaster-1397242727.png

*~ Zasady ~*

1. Robimy filmik

2. Upladujemy go na serwis YouTube pod nazwą Ethandia.pl - GamePlay

3. W opisie umieszczamy wszystkie potrzebne linki

* Forum

* Strona Głowna

4. Czas do Piątku (25.04.2014) godzina 22:30

5. Filmiki umieszczamy w odpowiedzi tego tematu

http://nazwaserweramt2.pl/forum/index.php?/topic/228-najlepszy-gameplay/

* Inne odpowiedzi są karalne od 5 do 10% punktów ostrzeżeń

Opublikowano

Bardzo fajny serwer !!! nie ma nudy, dobrze zoptymalizowany i dopracowany. Adminom zależy na dobru serwera, a na nim fajna atmosfera. Szczerze polecam i zapraszam tych, którzy szukają czegoś na dłużej

Opublikowano

Wie ktos jaki nick na forum na gracz o nicku Cations? Potrzebuje z nim pogadac

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

pocofali kiedystam levele dla topki

usuneli pierscionki pd

kurwa takie zaminy w fazie srodkowej serwera hahah a gg wp elko

Opublikowano

pocofali kiedystam levele dla topki

usuneli pierscionki pd

kurwa takie zaminy w fazie srodkowej serwera hahah a gg wp elko

Nie rozumiem pierwszego zdania

Myślę że chodzi Ci o to że topka wbiła poziom na PD których nie ma już.

Działa to w ten sposób w 5 dniu serwera było 1331 Pierścieni za szybko leciały więc zmniejszyliśmy lot oraz usunęliśmy wam z ekwipunku bylo to konieczne.

w ramach rekompensaty każda nowo założona postać dostaje Rękawice, Medal, Pierścień Doświadczenia na okres 1 dnia (Czas leci tylko gdy postać jest online)

Opublikowano

Mam pytania. 

1. Dużo ludzi gra?? Tak an oko ile osób w godzinach szczytu/normalnie.?

2. Łatwo o skille/eq??

3. Jak z ulepszaczami??

Ogólnie oglądałem prezkę, serwer przypomina przymat starego metina. Jakoś tak dziwnie zwłaszcza na to, że przystosowałem się do katakumb i innych gównianych fryzur mountów a tu starocie. :D Pogra się ^_^

­graphic.png

Opublikowano

Mam pytania. 

1. Dużo ludzi gra?? Tak an oko ile osób w godzinach szczytu/normalnie.?

2. Łatwo o skille/eq??

3. Jak z ulepszaczami??

Ogólnie oglądałem prezkę, serwer przypomina przymat starego metina. Jakoś tak dziwnie zwłaszcza na to, że przystosowałem się do katakumb i innych gównianych fryzur mountów a tu starocie. :D Pogra się ^_^

1. Masz na stronie licznik

2. Tak

3. Dropią Szkatułki Przedmiotów

Opublikowano

1. Masz na stronie licznik

2. Tak

3. Dropią Szkatułki Przedmiotów

Liczniki nigdy nie były dokładne. (Zwykle pomagała im administracja) dlatego pytam głownie lud, który gra.;)

­graphic.png

Opublikowano

Na serwerze pustki :) nie polecam, team ciulowo sie zachowal jak wtedy usunal kazdemu perly i kamyki duchowe :) i do tego jeszcze PD.. heh

AW : skąd dropi futro wilka z +

Opublikowano

Na serwerze pustki :) nie polecam, team ciulowo sie zachowal jak wtedy usunal kazdemu perly i kamyki duchowe :) i do tego jeszcze PD.. heh

AW : skąd dropi futro wilka z +

Było to 6 dni temu, ludzie już o tym dawno zapomnieli. Był zuo w rekompensatę i się odrobili :)

Więc nie wiem czemu tak mówisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...