Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

90064064096713599234.jpg

Zapewne bd wygadywanie "To bug, przepraszamy" itd :D Kopalnia złota na bojach z isu 

Opublikowano

elo mam problem była jakaś łatka czy coś bo nie moge uruchomić gry przez patchera

Z tego co mi wiadome nie patchował się w nocy klient, bo ustawiali exp co nie wymaga wgrywania plików. 

Spróbój wyłączyć lunchera z paska i uruchomić go ponownie. Jeśli odpalisz to kliknij na wybrany kanał i wchodź, możesz tam mieć wykropkowane zamiast ONLINE, tym się nie sugeruj.

Opublikowano

90064064096713599234.jpg

Zapewne bd wygadywanie "To bug, przepraszamy" itd :D Kopalnia złota na bojach z isu 

Wydaje mi się że zrobiłeś to pod koniec jednej minuty i zaczełeś  na początku kolejnej dlatego ci wyświetliło w przybliżeniu 2 minuty ;)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Serwer w miare przyjemny, aczkolwiek największym minusem jest mała ilość gracz, być może to się zmieni za pare godzin, ale od rana gra niewielka ilość graczy. Co do czytania medali, jest jak najbardziej w porządku :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Odpowie ktoś czemu strona nie działa ? 

Mi normalnie działa. 

Serwer nie ma praktycznie żadnych minusów, jedynym jest taka, no średnia ilość graczy :P Więc przybywajcie, bo serwer godny uwagi :D

I to, że z Wodza Orków dropi szkata Królowej Pająków, to tak ma być? ;D

tenor.gif

Opublikowano

Drodzy gracze, mnie nie bedzie do srody, serwerem opiekuje sie Wojtek^, Rescue, Neori wszelkie pytania kierowac do nich, serwer jest stabilny wiec zapraszamy wszystkich nie musicie sie bac ze serwer padnie. W srode-czwartek rozpocznie sie event wielkanocny. W piatek bedzie Ox, w sobote Zuo a w niexziele Ox, wiecej informacji bedzie na forum w srode.

Przepraszam za brak polskich znakow lecz jestem na wersji mobilnej.

ZAPRASZAMY !~!~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...