Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer godny uwagi.

Ściągnęłam, włączyłam, zagrałam i muszę przyznać że bardzo mi się podoba.

Fajnie urozmaicona gra tym całym dropem i pieczęciami wierzchowców itp.

Polecam Wszystkim Ethandie :)

Opublikowano

Drodzy gracze, mnie nie bedzie do srody, serwerem opiekuje sie Wojtek^, Rescue, Neori wszelkie pytania kierowac do nich, serwer jest stabilny wiec zapraszamy wszystkich nie musicie sie bac ze serwer padnie. W srode-czwartek rozpocznie sie event wielkanocny. W piatek bedzie Ox, w sobote Zuo a w niexziele Ox, wiecej informacji bedzie na forum w srode.

Przepraszam za brak polskich znakow lecz jestem na wersji mobilnej.

ZAPRASZAMY !~!~

Mam nadzieję, że ZUO będzie w miarę ogarnięte i najlepiej, żeby były osobno metiny i bossy ;)

tenor.gif

Opublikowano

No serwer fajny w w ogóle ciekawie pokazany, ale co z tego jak jest nie wiem nawet czy jest 100 online w Jinno m1 chyba 3-5 osób jest no szczerze to nie dużo na Handlu cały czas te same osoby po prostu idzie zapamiętać każdego. A szkoda bo fajny serwer wystarczyło tylko reklamę dać lub wcześniej prezentację :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Dziekujemy za mile komentarze, przyznam serwer nam sie udal (Wiem ze administracja nie powinna tak mowic, ale taka prawda) Co do medali wydaje nam sie ze musi byc ten stopien, co do malej ilosci osob tak, tu musze sie z Wami zgodzic, jak wroce do domu to zakupimy kilka rekalm i wstawimy serwer na metin2list aby wiecej osob gralo i rozgrywka byla przyjemniejsza.

Postaramy sie wszystko zrobic aby Wam przyjemniej sie gralo.

Pisane na mobilnym urzadzeniu.

ZAPRASZAMY !~!~

Opublikowano

Dziekujemy za mile komentarze, przyznam serwer nam sie udal (Wiem ze administracja nie powinna tak mowic, ale taka prawda) Co do medali wydaje nam sie ze musi byc ten stopien, co do malej ilosci osob tak, tu musze sie z Wami zgodzic, jak wroce do domu to zakupimy kilka rekalm i wstawimy serwer na metin2list aby wiecej osob gralo i rozgrywka byla przyjemniejsza.

Postaramy sie wszystko zrobic aby Wam przyjemniej sie gralo.

Pisane na mobilnym urzadzeniu.

ZAPRASZAMY !~!~

To moze z tymi medalami tak zrobic, ze jak nie wejdzie to od razu nastepny? Bo tak, to nigdy nie zrobimy tego boja ;p

ZR_o79.gif

Opublikowano

Kurcze szkoda tego że tak mało osób i że te medale tak pali miałem 12 medali spaliło wszystkie co do jednego a poziom konia mam 2 chyba xD 

Opublikowano

Kurcze szkoda tego że tak mało osób i że te medale tak pali miałem 12 medali spaliło wszystkie co do jednego a poziom konia mam 2 chyba xD

Jezeli miales 12 medali i spail co do 1 to jak masz 2 poziom ?... Niektorym czyta wszystkie, niektorym co ktorys... Zalezy od szczescia

Opublikowano

Podobno od środy będzie reklama :)

Opublikowano

Na serwerze gra max 200 osob

Potrzeba minimum 1k osob zeby sie dobrze grao na serwerach tego typu

tutaj niestety jest to nieosiągalne i raczej nigdy nie zostanie.

Sam serwer jest fajny i stabilny ale niestety z taką ilością graczy daje im max 2 tygodnie :)

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Coś tam pisało o grocie v1/2 z 2009r. Jeśli sie nie myle to w 2009 nie było groty chyba jeszcze;d

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Na serwerze gra max 200 osob

Potrzeba minimum 1k osob zeby sie dobrze grao na serwerach tego typu

tutaj niestety jest to nieosiągalne i raczej nigdy nie zostanie.

Sam serwer jest fajny i stabilny ale niestety z taką ilością graczy daje im max 2 tygodnie :)

Święte słowa , ogółem serwer bardzo dobry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...