Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIe.... Bo muszą coś teraz zrobić i już rozumiecie to czy nie już jest 21:46 a z tego co mi wiadomo jutro jest poniedziałek jest szkoła tak że dowidzenia ;%

Przepraszam juz ide spac... Widze, ze wiesz lepiej co mam robic i co robie

dziala

Czemu nie mozna wejsc ? Serwer nie jest jeszcze otwry... Tylko zrobile rlg i znow off ?.

DOBRA ELO SERWER OFF 4EVER, NAWET DLUGO WYTRZYMAL RIP 22:00 STRZALA dostali hajs z is i spier...

Opublikowano

Dobra jeszcze jeden reset ze strony Administracji i zegnam sie z serwerkiem.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

dziala

Czemu nie mozna wejsc ? Serwer nie jest jeszcze otwry... Tylko zrobile rlg i znow off ?.

DOBRA ELO SERWER OFF 4EVER, NAWET DLUGO WYTRZYMAL RIP 22:00 STRZALA dostali hajs z is i spier...

Ty gościu jesteś normalny ??? Głupoty pleciesz nie mając ku temu podstawy

Jeśli Ci się nie podoba to nie graj.

Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji wejdź na forum.

Dobra jeszcze jeden reset ze strony Administracji i zegnam sie z serwerkiem.

Gdy by było coś źle to byś narzekał jeśli to naprawiają narzekasz - zastanów się nad własną egzystęcją.

Wolę zaczekać !

Opublikowano

dziala

haha no dziecko płacze a co ile wydałeś już na serwer (zapewne było tak mamo mamo daj na ciastka i picie mama mu dała 10 zł o on poleciał do sklepu zaladował konto na telefonie i władował i IS-a i teraz płacze ) jak już pisałem idź spać jutro szkoła zgadzam sie w 100% z (arhon)

Opublikowano

haha no dziecko płacze a co ile wydałeś już na serwer (zapewne było tak mamo mamo daj na ciastka i picie mama mu dała 10 zł o on poleciał do sklepu zaladował konto na telefonie i władował i IS-a i teraz płacze ) jak już pisałem idź spać jutro szkoła zgadzam sie w 100% z (arhon)

poprosilem na czipsy dostalem 50 i wszyko wyje... w is i chuy ci do tego :) jutro mam na 8 pozdrawiam

Opublikowano

poprosilem na czipsy dostalem 50 i wszyko wyje... w is i chuy ci do tego :) jutro mam na 8 pozdrawiam

nic tylko że ja bym wolał pójść do kina z dziewczyną albo zabrać ją do kfc albo cos(albo się najebać xD)za te 50 zł a ty jesteś głupi i wydajesz w IS a potem jak serwer off na 10 min to płaczesz że te 50 zł poszło sie jebać  tym się różnimy ;) ja ci uświadamiam ze jestes dziecko i tylko to

Opublikowano

Dostałem info od Teamu: Serwer zaraz będzie uruchomiony, zablokujemy wyłącznie CH i możecie spokojnie grać. Ze względu na bezpieczeństwo serwer został wyłączony.

Opublikowano

nic tylko że ja bym wolał pójść do kina z dziewczyną albo zabrać ją do kfc albo cos(albo się najebać xD) a ty jesteś głupi i wydajesz w IS a potem jak serwer off na 10 min to płaczesz że te 50 zł poszło sie jebać  tym się różnimy ;) ja ci uświadamiam ze jestes dziecko i tylko to

hahaha serio, we wszystko uwierzysz ? najpierw to znajdz sobie dziewczyne, pozdro 600 nie trace na idiotow czasu elo ( dziewczyne do kfc hahahaah )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...