Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy Gracze!

Mamy zaszczyt zaprosić Was na niedzielny event "Znajdź GM", który rozpoczniemy o godzinie 16:00 (27. kwietnia 2014). Jego zasady znają chyba wszyscy: GM ukryje się na jednej z map, po czym udzieli wskazówki, dotyczącej miejsca, w którym się ukrył. Osoba, która jako pierwsza odnajdzie GM, otrzyma nagrodę. Przeprowadzone zostaną aż trzy rundy, zróżnicowane pod względem trudności, a zatem wyłonimy aż 3 zwycięzców! Tym samym, nagrody za każdą z rund będą inne - ich wartość będzie wzrastać wraz z kolejną rundą.

Liczymy na Waszą aktywność i życzymy powodzenia!

[TGM]Nephire

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Kiedy zostanie zwiększony exp w V2?

Exp w v2 został dziś w nocy poprawiony na serwerze testowym, więc wprowadzenie tych zmian na oficjalny serwer, jest kwestią kilku godzin (oczekiwanie na Quentisa).

Opublikowano

Serwer słaby. Nawet przez chwile nie poczułem się jak w 2010 roku. Zbyt dużo nowośći, okropna czcionka w kliencie, kostiumy, inny wygląd m1 - i to m być oldscholl?

Opublikowano

Serwer słaby. Nawet przez chwile nie poczułem się jak w 2010 roku. Zbyt dużo nowośći, okropna czcionka w kliencie, kostiumy, inny wygląd m1 - i to m być oldscholl?

Hejterze, hejterze. MQaxHaU.png Czcionkę możesz sobie zmienić. A co do kostiumów, serwer musi się z czegoś utrzymywać, dlatego zostały dodane kostiumy do IS (na 1 i 5 dni). Poza tym, nigdzie nie jest napisane, że serwer w 100% jest oldschoolowy. Był jedynie wzorowany na serwerze oldschool.

Przy okazji pragnę przypomnieć o dzisiejszym evencie - startujemy o godzinie 16.00. Zapraszam. :)

Opublikowano

Zrobcie oxa a nie jakies smieszne szukanie gm :)

Ox będzie jako 2 event (prawdopodobnie), aktualnie dopisujemy nowe pytania. Niedługo na forum serwerowym na pewno pojawi się jakaś informacja na ten temat. :)

Opublikowano

Ox będzie jako 2 event (prawdopodobnie), aktualnie dopisujemy nowe pytania. Niedługo na forum serwerowym na pewno pojawi się jakaś informacja na ten temat. :)

Ale dzis moze byc ox czy nie bardzo? ;p

Opublikowano

Ale dzis moze byc ox czy nie bardzo? ;p

Nie sądzę. Chcemy zapowiadać eventy przynajmniej z jednodniowym wyprzedzeniem. Ale myślę, że na majówkę coś fajnego dla Was przygotujemy. ;)

Opublikowano

Drodzy gracze, po dłuższym namyśle, aby ułatwić
i umilić Wam grę na serwerze
postanowiliśmy wprowadzić drop Smoczych Monet z Kamieni Metin
oraz Bossów Tak zdajemy sobie sprawę że ucierpi przez to Item-Shop
lecz chodzi nam o dobro Wasze a nie o zyski.
Co do tego dropu Smoczych Monet, możliwe że będzie to tak przez np.
7/14 dni będą dropić i przez następne
7/14 dni nie będą dropić i tak w koło abyśmy mieli na opłaty serwera
oraz abyście wszystkiego nie mieli z sklepu.
Temat: Przenieś

Metiny 5-15 ~ Za zabicie przykładowo 1 sm
Metiny 20-35 ~ Za zabicie przykładowo 2 sm
Metiny 40-65 ~ Za zabicie przykładowo 3 sm
Metiny 70-90 ~ Za zabicie przykładowo 4 sm

Bossy Wódz Orków, Królowa Pająków ~ 2 sm
Bossy Król Pająków, Elitarny Wódz, Król Pająków ~ 2/3 sm
Bossy 9 Ogonów, Umarly Rozpruwacz, Niebieska Śmierć, Tygrys ~ 4 sm
Bossy Wróżka, Generał, Beran-Seatou ~ 5 sm

Opublikowano

Już podłapaliście z Pandorum... Jpr ludzie bądźcie oryginalni. Może umili to grę no ale takich ściąg to ja jeszcze nie widziałem.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Już podłapaliście z Pandorum... Jpr ludzie bądźcie oryginalni. Może umili to grę no ale takich ściąg to ja jeszcze nie widziałem.

to chyba ten sam admin

Opublikowano

Nie tylko to Pandorum to ma a też Alestia, to że inny serwer ma to, to my też tego nie możemy mieć?

Proszę Cię, to tak jak by jeden serwer miał kostiumy to drugi serwer nie może mieć kostiumów szkoda gadać.

Ew.

Zapraszam na serwer stabilny, prawie 24/7 kontakt z administracją, coraz więcej graczy.

Opublikowano

To nie był hejt, lubie ten serwer i gram na nim. Stwierdzam fakty. Teraz do każdego serwera wprowadzą ceny do ISu po 1k+ bo z mobków i z metków będą leciały po 1-5 SM. Nie zniżcie się chociaż do tego poziomu. Pozdrawiam

Opublikowano

To nie był hejt, lubie ten serwer i gram na nim. Stwierdzam fakty. Teraz do każdego serwera wprowadzą ceny do ISu po 1k+ bo z mobków i z metków będą leciały po 1-5 SM. Nie zniżcie się chociaż do tego poziomu. Pozdrawiam

Ceny u nas zostają takie same jakie były na początku serwera i nic tego nie zmieni.

Opublikowano

O to mi chodziło, w ten sposób serwer utrzyma swój wysoki poziom :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...