Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up a co bys powiedział jak byś 2 dni po 5 6h dropił kamole i perły i tu nagle ktoś ci je wszystkie usunoł? Nie grałeś od początku więc nie wiesz co i jak 

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy w ogóle dajcie jakie brak szans?

Chyba że wy chcieliście jak na Harda wszystko od razu mieć no sorry, ale w dupach wam się poprzewracało.

Serwer dobry warty uwagi świetnie się gra administracja jest bardzo dobra cały czas coś robią i fajnie że dodali ciekawy event wielkanocny.

Rady oraz zwoje dropią, ale to trzeba pobiegać na metki a nie exspić pamiętajcie, że one nie lecą z mobów tylko z metinów!

Zapraszam wszystkich na serwer muszę przyznać, że po reklamie rzeczywiście ludzi przybyło i to sporo :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

1.Dropilem caly dzien jajka na psach, przez co mialem po jakies 14 perel kazdej +/- i wszystko mi zniklo

2.Zatrzymalem sie na 35 dropic kamole, wszystkie znikły ( czemu ? jak teraz tez w miare leca ) 

3.Niektórych itemow nie da sie wywalic, polaczyc.. zasmiecaja tylko postac np. atak boga smokow

4.Ości trzeba samemu dropic heh...

5.Szkaty z ulepszaczami, gowniany pomysl, czemu ? bo leca ulepszacze ktore nie sa w sumie do niczego potrzebne takie jak : ogon konia czy cos takiego

6.Na serwerze gra malo osob, teraz w m1 jinno ch1 nie ma zadnej osoby :) tak tak wiem " kazdy " dropi i expi 

7. Bardzo ciezki kontakt z administracja

8.  Eventy OX. ZUO zapowiadane pare godzin przed startem.. powinno byc dzien wczesniej zeby kazdy wiedzial

9.  " Event wielkanocny " wielka niewiadoma, nie jest NIGDZIE nic opisane na ten temat

10. Z tych jajek nie wazne czy oddamy 10 czy 100 drop taki sam :)

11. "Sprawiedliwosc serwera " ktos wbil sobie boja na +9 czy nawet juz trytona.. bo mial w ciul perel, teraz nie ma nikt perel a oni itemy maja. Co z tego ze ma to malo osob ? Ale mają i wedlug mnie oni maja teraz latwiej :)

12. 5 bony sie łączyli, potem cos spierdzielili i znowu sie nie lacza

Także serwera  - NIE POLECAM WIELKI MINUS !! Jeden z gorszych na ktorych gralem

Proszę Cię gadaj głupot bo to wszystko wyssane jest z palca

1. i 2. Po 10 godzinach w Lesie można było uzyskać 800 pereł i 200 kamoli

3. Bo tego się nie wyrzuca i nie będzie się wyrzucać, ale możesz oddać Katu Zbieraczowi

4. Bo to hard?

5. Gdybyś nie hejtował a zobaczył to byś się dowiedział że już to nie leci

6. Kilka postów wyżej, nikogo w m1 nie ma?

7. Bardzo ciężki ponad 17 godzin w grze dziennie jestem i cała administracja co dzień na ts3

8. Nie wystarczy Ci parę godzin?

9. Dokładnie nie ma nigdzie nic napisane, a ten temat nie mówi nic o wielkanocy

www.nazwaserweramt2.pl/forum/index.php?/topic/187-event-wielkanocny/

10. Gdybyś nie wiedział to już jest inny event i nie oddaje się jajek 10, 30, 100, patrzenie na forum nie boli

11. Nikt nie ma Trytona, 2 osoby mają Bojowego +9 i maksymalnie 3 mają coś z Biżu +9

12. 5 Bon się łaczy

Aha, czyli fasole, dzwony i steki z tofu to potrzebne ulepszacze? ;)

Gdzie trzeba się zgłosić, żeby odzyskać SM za azraelusia?

I zamiast rat i eventow w nocy mogliscie je w dzień zrobić..

Bo teraz to jestem trochę wkurzony, bo nie dość, że straciłem kamole dropione kilka dni to jeszcze mnie ominelo ZUO, OX i raty -.-

Tego już nie ma, już nie dropi z Szkatułek.

Na ts3 zgłoś się do któregoś z GM o sm za Azraelusia

Piątek, Sobota, Niedziela jak mówiłem będą eventy.

Nie polecam, admini co chwile cos odwalaja... Kazdy sobie porobil eq i skile,  nagle usuneli kamole i perly, czyli nowi gracza nie maja szans na szybkie wybicie. Sam wbilem 3x P i eq +7/8/9...

I znów ta sama śpiewka, zastanów się ile dał byś serwerowi jak by na serwerze po 10 godzinach miało się 800 pereł i 200 kamoli?

Ja daje maksymalnie 3 dni. Gospodarka serwera 0, ulepszanie wystarczy mieć bodzia, handel 0, skille w 3-4 godziny.

Opublikowano

Mysle ze oplaca sie wbic. Jedyne minusy to troche malo ludzi i ulepszacze dropia emm slabo.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Proszę Cię gadaj głupot bo to wszystko wyssane jest z palca

1. i 2. Po 10 godzinach w Lesie można było uzyskać 800 pereł i 200 kamoli

3. Bo tego się nie wyrzuca i nie będzie się wyrzucać, ale możesz oddać Katu Zbieraczowi

4. Bo to hard?

5. Gdybyś nie hejtował a zobaczył to byś się dowiedział że już to nie leci

6. Kilka postów wyżej, nikogo w m1 nie ma?

7. Bardzo ciężki ponad 17 godzin w grze dziennie jestem i cała administracja co dzień na ts3

8. Nie wystarczy Ci parę godzin?

9. Dokładnie nie ma nigdzie nic napisane, a ten temat nie mówi nic o wielkanocy

www.nazwaserweramt2.pl/forum/index.php?/topic/187-event-wielkanocny/

10. Gdybyś nie wiedział to już jest inny event i nie oddaje się jajek 10, 30, 100, patrzenie na forum nie boli

11. Nikt nie ma Trytona, 2 osoby mają Bojowego +9 i maksymalnie 3 mają coś z Biżu +9

12. 5 Bon się łaczy

CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM JEST TWOJA SLABA STRONA

1, 2 - co mnie obchodzi co moglem miec w lesie, dopiero zaczynalem gre i dropilem na psach zeby miec perly i w m2/orki zeby miec kamole, skad kuzwa mialem wiedziec ze miliony perel leca w lesie ? takto bym nie dropil tyle czasu na tych psach

3. Ok czyli beda niektore itemy zasmiecac postac

4. OK, wiec czemu malze sa u NPC, wszystkie ulepszacze leca z tych skrzynek a osc trzyba lowic ? przeciez osc to tez ulepszacz

5. Jakbys umial czytac i brac wszystko pod uwage to bys zauwazylem ze post napisalem o godzine 00;09 i wszystko pisalem na chwile obecna

6. To samo co wyzej, o tej godzinie nikogo nie bylo

7. Tak ? co z tego ? skoro od 2 dni chcialem z kims pogadac z " administracji " to nikt nie mial czasu ani ochoty

8. Nie nie wystarczy, bo nie siedze 24 na dobe zeby widziec jaki jest event i o ktorej, a chcialbym byc na evencie zeby jakos zarobic i jakos bym ten czas zagospodarowal ze np. o 18 bylbym wolny jakbym wiedzial dzien wczesniej

9. Spoko, napisales post po jakims dniu czy dwoch dniach trwania tego eventu :) 

10. Gdybys widzial o ktorej napisalem post, to bys wiedzial ze wtedy oddawalo sie 10/30/100 jajek :) i drop byl identyczny

11.Ok nikt nie ma trytona, ale maja bojowe +9 i bizu, oni mieli w ciul perel, My nie mamy jaka to sprawiedliwosc ? maja w sumie itemy za darmo +9 a My sie bedziemy musieli meczyc :) taka to " sprawiedliwosc serwerowa " ten kto ma wiekszy lvl ma latwiej ze wszystkim, perly mial, kamole mial ciekawe co jeszcze

12.I znowu jakbys widzial o ktorej post napisalem to bys wiedzial ze wtedy sie nie łączyło :) 

Serwera nie polecam :) 

Opublikowano

Mysle ze oplaca sie wbic. Jedyne minusy to troche malo ludzi i ulepszacze dropia emm slabo.

Opłaca. Ludzi stale przybywa, stworzył się fajny klimat na serwerze, a administracja trzyma poziom. (:

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

1397825519-U1.png

- Doświadczenie +20% ~ Czas 24 Godziny
- Przedmioty +25% ~ Czas 24 Godziny
- Monety +30% ~ Czas 24 Godziny
- Więcej Smoczych Monet o 25% ~ Czas 24 Godziny
- Event Zuo rozpocznie się o godzinie 17:00
~ Udajemy się do Uriela i wyświetla się nasz przedział Lv.

Wszystko wymienione wyżej rozpocznie się o 17:00

*Dokładnie się urodziłem o 15:05* tongue.png

Opublikowano

wbijam na serwer !

nie wiem czemu ale ten plik nie chce mi sie otworzyc tzn nie mam tego programu co moge otworzyć wrrr macie jakis inny link?

NIE CHCE MI SIE WŁĄCZYĆ GRA DLACZEGO?

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

wbijam na serwer !

nie wiem czemu ale ten plik nie chce mi sie otworzyc tzn nie mam tego programu co moge otworzyć wrrr macie jakis inny link?

NIE CHCE MI SIE WŁĄCZYĆ GRA DLACZEGO?

Nie rozumiem "Nie chce mi się włączyć gra" może mieć to setki rozwiązań, jakiś błąd ?

Opublikowano

Czemu nie zbanujecie tego walonego "Lukasz" za wh ? Lecial na rpiki na wh, teraz sie dorobil i co ?... Faforyzacja jak na kazdym innym serwerze... atmosfera jest slaba, poniewaz "cioty" z gildi YebacBiede pisza jakies zalosne teksty spamuja bronimi zdobytymi na wh... itp PORAZKA

Opublikowano

Czemu nie zbanujecie tego walonego "Lukasz" za wh ? Lecial na rpiki na wh, teraz sie dorobil i co ?... Faforyzacja jak na kazdym innym serwerze... atmosfera jest slaba, poniewaz "cioty" z gildi YebacBiede pisza jakies zalosne teksty spamuja bronimi zdobytymi na wh... itp PORAZKA

Serwer nie ma faforyzacji wczoraj mu pisałem:

1397842931-U1.png

1397842903-U1.png

Jeżeli mówisz że ma Wh to po prostu nagraj filmik lub zgłoś to nam, nie zbanujemy go w ciemno.

Atmosfera słaba tylko Ty tak uważasz, 99% serwera mówi że jest dobra tylko więcej osób się przyda.

YebacBiede - Co mam poradzić może są dziećmi, a to że WH mają to inna sprawa, nagraj filmik lub daj nam znać jak zobaczysz ich na wh.

Łukasz miał dostać bana na 1 dzień za obrazę, już wypełniałem formularz banujący lecz po głębszej analizie kilku osób z TS oraz znajomych uznali oni że to nie były wyzwiska które przyczyniają się do blokoady - Było to np. "Blachara", "Kurwa" i coś jeszcze lecz nie pamiętam.

Nikt nie jest faworyzowany, widzisz kogoś z ich gildii na WH nagraj filmik bądź zgłoś to na pw , ts3

Opublikowano

Quentis mogę prosić o podanie IP TS3?

Za wbicie 99lvla będzie nagroda jakaś?

Ta jest jakaś zbroja na 99 lvl unikatowa

yj-qlpvwbscpifytibnqnbf.png

Opublikowano

Serwer nie ma faforyzacji wczoraj mu pisałem:

1397842931-U1.png

1397842903-U1.png

Jeżeli mówisz że ma Wh to po prostu nagraj filmik lub zgłoś to nam, nie zbanujemy go w ciemno.

Atmosfera słaba tylko Ty tak uważasz, 99% serwera mówi że jest dobra tylko więcej osób się przyda.

YebacBiede - Co mam poradzić może są dziećmi, a to że WH mają to inna sprawa, nagraj filmik lub daj nam znać jak zobaczysz ich na wh.

Łukasz miał dostać bana na 1 dzień za obrazę, już wypełniałem formularz banujący lecz po głębszej analizie kilku osób z TS oraz znajomych uznali oni że to nie były wyzwiska które przyczyniają się do blokoady - Było to np. "Blachara", "Kurwa" i coś jeszcze lecz nie pamiętam.

Nikt nie jest faworyzowany, widzisz kogoś z ich gildii na WH nagraj filmik bądź zgłoś to na pw , ts3

Hahahha widze, ze niezly placz. dostalby bana na 1 dzien i nie wiedzialby co ze soba zrobic, przykre... dobrze, ze nie dostal bo by sie zabil jeszcze, bo metka by mnie ubil, czy cos

Opublikowano

Hahahha widze, ze niezly placz. dostalby bana na 1 dzien i nie wiedzialby co ze soba zrobic, przykre... dobrze, ze nie dostal bo by sie zabil jeszcze, bo metka by mnie ubil, czy cos

Jego życie ma prawo robić co chce ;)

Zajebisty event na serwerze fajne czapy do wygrania.

Z A P R A S Z A M

Opublikowano

dodam jeszcze, ze tym razem usuneli PD i znow osoby w topce mialy/maja latwiej... wbili sobie +85 na pd-kach, a resza musi wbijac bez. nie polecam ze wzgledu na faforyzacje ! mieli im cofnac poziom, ale pewnie wjebali w is i gitara...

Opublikowano

ile tu gra ludzi an oko ?

150+

dodam jeszcze, ze tym razem usuneli PD i znow osoby w topce mialy/maja latwiej... wbili sobie +85 na pd-kach, a resza musi wbijac bez. nie polecam ze wzgledu na faforyzacje ! mieli im cofnac poziom, ale pewnie wjebali w is i gitara...

też mnie to wkurwiło...

Opublikowano

Nikt nie ma łatwiej, jest równo. Co do poziomu każdy kto miał powyżej 90 tzn, zuluJP został cofniety do 90 gdyż od 90 zwiększyliśmy wymagane pd itp itd.

Więc każdy od 90 lv ma równo i nie że topka ma łatwiej bo mają tak samo jak Wy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...