Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethandia.pl - Odświeżony [Dedyk] [Medium/Hard]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy są jakies szkaty serwerowe co leca z mobów ??

skąd zdobyć zmianki i dodania // gdzie one dropia ??

Tak są szkaty serwerowe. Zmianki i dodania dropia z mobow.

Serwer polecam, od środy będzie reklama większą i będzie więcej typa, więc nic TYLKO WBIJAC NA POMPIE :D

W sobotę bodajże ZUO więc śpieszcie się ;p

tenor.gif

Opublikowano

w koncu jakis dobry serwer, przynajmiej tak wyglada z prezentacji :D
ile mniej wiecej osob online w dzien?

Opublikowano

Więc tak moi drodzy.

Jestem już w domu, czekam aż dojdzie przelew (Nie powinno Was to obchodzić) i w godzinach wieczornych kupuję jak najwięcej reklam na serwisie YouTube a tak że dodam serwer na Metin2List i może u KarmrModa, co do eventu wielkanocnego zaczynam go pisać, lecz około 15 będę musiał wyjechać na 2-3 godziny do innego miasta (Prywatna sprawa) i wrócę około 17-18 i będzie przerwa konserwacyjna w której usuniemy niedociągnięcia (Pelerynki itp., usuwanie wszystkich kamoli i tym podobne.)

Opublikowano

Więc tak moi drodzy.

Jestem już w domu, czekam aż dojdzie przelew (Nie powinno Was to obchodzić) i w godzinach wieczornych kupuję jak najwięcej reklam na serwisie YouTube a tak że dodam serwer na Metin2List i może u KarmrModa, co do eventu wielkanocnego zaczynam go pisać, lecz około 15 będę musiał wyjechać na 2-3 godziny do innego miasta (Prywatna sprawa) i wrócę około 17-18 i będzie przerwa konserwacyjna w której usuniemy niedociągnięcia (Pelerynki itp., usuwanie wszystkich kamoli i tym podobne.)

zrob zeby medal mozna bylo czytac co 1h .. 

image.png

Opublikowano

Więc tak moi drodzy.

To mi sie podoba :) Od samego poczatku sie staracie :) Zapraszam na serwer !

Opublikowano

zagralbym ale za malo ludzi gra:(

slaby argument... kazdy tak gada i wlasnie przez to jest malo osob na serwerze

Opublikowano

Pobieram server i zagoszcze , powie mi ktos takie info jak tu z koniem bo w prezce jest ze w m2 ale nie ma nic opisane co w zwiazku z tym chodzi o to ze z metkow w m2 dropia te medale, jak tam to czesto one dropia bo nie mam zamiaru wydawac na is jak wiem ze server padnie(nie hejtujac servera) bo kazdy serv teraz pada ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Proponuje zrobic drop ulepszaczy na kazdym lvlu jak to bylo na  serwerze - C*nc*rdia ... oraz ogony z + zrobic drop w v2 nie za duzy ale zeby byl...

medale co 30 min moglibyscie zrobic :) 

Opublikowano

Pobieram server i zagoszcze , powie mi ktos takie info jak tu z koniem bo w prezce jest ze w m2 ale nie ma nic opisane co w zwiazku z tym chodzi o to ze z metkow w m2 dropia te medale, jak tam to czesto one dropia bo nie mam zamiaru wydawac na is jak wiem ze server padnie(nie hejtujac servera) bo kazdy serv teraz pada ...

Medale dropia z mobkow w m2. Medal czytamy co 2h, niezaleznie od rezultatu. Drop jest dosyc dobry, wiec z tym nie powinienes miec klopotow. Natomiast szansa na pomyslne przeczytanie jest ciut za niska.

Proponuje zrobic drop ulepszaczy na kazdym lvlu jak to bylo na  serwerze - C*nc*rdia ... oraz ogony z + zrobic drop w v2 nie za duzy ale zeby byl...

medale co 30 min moglibyscie zrobic :)

Dobry pomysl. Dodatkowo nalezy zwiekszyc drop ulepek, bo jest naprawde ubogi.

ZR_o79.gif

Opublikowano

• Została naprawiona możliwość zrobienia stalki na +7/8/9
  • Zostało naprawione wyrzucanie strzał, potek
  • Zostało naprawione łączenie się pelerynek
  • Został naprawiony PD z isu (Zamiast 7 dni dawał 6 dni)
  • Zostały naprawione Kamole, podczas czytania znika tylko jeden
  • Został zmniejszony drop wzmocnień
  • Został zoptymalizowany drop stalek, broni 65
  • Został zoptymalizowany drop pereł
  • Zostało dodane że na każdą księgę działa Zwój Egzorcyzmu
  • Zostało zmienione że po spaleniu Medalu Konnego jeszcze raz można go czytać
  • Został dodany nowy Medal Konny (11-21)
  • Została dodana Szkatułka Ulepszaczy
  • Została dodana możliwość stakowania 5 bonusów

Drop Medali 11-21

60-70 - Czerwony Las

71-85 - Grota Wygnańców V1

Aktualizacja zostanie dodana o 19:30

Opublikowano

Misja ze szponami zostanie naprawiona z dalszą częścią update do eventu, ponieważ nie chciałem abyście czekali wrzuciłem wam 2/4 działającego eventu.

Na razie tylko wymianę jajek u Zająca, kolejna część to Kamienie Wielkanocne i z nich Jaja które można otwierać i są fantastyczne nagrody.

Serwer online.

Opublikowano

Mam pytanie co do serwera, co daje ten event wielkanocny ? bo nikt nie chce powiedziec

co do serwera super gram :)

Wymieniasz jajeczka które dropniesz u Zajączka na przedmioty

Teraz piszę drugą część czyli drop Magicznych Jajeczek z Wielkanocnych Metinów i otwieranie ich w ekwipunku i lepsze nagrody.

Przykro mi jutro z rana dodam te metiny wielkanocne bo teraz naprawdę muszę uciekać przepraszam, dam wam za to raty.

- Doświadczenie 10%

- Monety 20%

- Przedmioty 20%

Wrócę to będzie przerwa mianowicie, o te perły będzie ankieta o nie.

Kto miał misje 68 zbugowaną to już jej nie ma proszę jej nie wykonywać.

Opublikowano

Witam popraw drop pereł ze szkatułek  oraz fasolek zen i wu du  gdzie dropio magiczne metale ?

drop pereł mógłby zostać zwiększony, ale fasolki zen moim zdaniem zbędne jeżeli są z limitem czasowym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...