Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

75 może i nie ale postanowiłem dalej grać i na 89 lvl mam 0.01% za moba na zinach

uważasz że taki exp powinien być na serwerze medium easy?

czekam na odpowiedz

Powiedz mi na którym lvlu jest kolejna mapa do expa i czy ziny to jedyne rozwiązanie jeśli chodzi o exp? Ja jeszcze nie wbiłem takiego lvla więc nie odpowiem Ci dokładnie na to pytanie, ale postaram się pomóc. Tak jak pisałem ziny to nie jest jedyne rozwiązanie żeby expić tam, słyszałem że bardzo dobrze exp idzie na dt i innych dungeonów, szukaj może tu rozwiązania :)

Up

Kwestia skili, jeśli naprawdę jest źle to zrobią coś z tym tu nie ma innej opcji bo serwer jest dla graczy więc jeśli będzie "przegłos" to na 100% zmiany wejdą w życie. Nie mówię tu o mega zmianach tylko o lekkich modyfikacjach, ale jeśli team JUŻ zadecydował a nie zostało to wprowadzone to znacz że czekają na więcej propozycji zmian żeby nie robić 10 przerw i tylko 1 konkretną.

Opublikowano

Powiedz mi na którym lvlu jest kolejna mapa do expa i czy ziny to jedyne rozwiązanie jeśli chodzi o exp? Ja jeszcze nie wbiłem takiego lvla więc nie odpowiem Ci dokładnie na to pytanie, ale postaram się pomóc. Tak jak pisałem ziny to nie jest jedyne rozwiązanie żeby expić tam, słyszałem że bardzo dobrze exp idzie na dt i innych dungeonów, szukaj może tu rozwiązania :)

Up

Kwestia skili, jeśli naprawdę jest źle to zrobią coś z tym tu nie ma innej opcji bo serwer jest dla graczy więc jeśli będzie "przegłos" to na 100% zmiany wejdą w życie. Nie mówię tu o mega zmianach tylko o lekkich modyfikacjach, ale jeśli team JUŻ zadecydował a nie zostało to wprowadzone to znacz że czekają na więcej propozycji zmian żeby nie robić 10 przerw i tylko 1 konkretną.

Ps. Kupiłem kupon SM i rękawiczke z IS"u :) Różnica nie wyobrażalna :) Polecam zakup :)  

Od razu kamole i metale lecą <3

Opublikowano

Ps. Kupiłem kupon SM i rękawiczke z IS"u :) Różnica nie wyobrażalna :) Polecam zakup :)  

Od razu kamole i metale lecą <3

Wystarczy łapka na 1 dzien za 3 zl smsem i sypie z metka tak że hohoho :)

Opublikowano

Wystarczy łapka na 1 dzien za 3 zl smsem i sypie z metka tak że hohoho :)

Nie kazdy ma zamiar nawet wydawac tych 3zl.

Opublikowano

Nie kazdy ma zamiar nawet wydawac tych 3zl.

Skoro szkoda tobie 3zł na priva, to po jaki uj grasz w metina? już nawet na pl'u za rękawiczke chcą więcej.. zresztą 1-2h dropu małży na szponach i zaraz masz na rękawiczke od ludzi.. ze wszystkim można sobie poradzić, tylko trzeba czasem użyć głowy.

Opublikowano

Skoro szkoda tobie 3zł na priva, to po jaki uj grasz w metina? już nawet na pl'u za rękawiczke chcą więcej.. zresztą 1-2h dropu małży na szponach i zaraz masz na rękawiczke od ludzi.. ze wszystkim można sobie poradzić, tylko trzeba czasem użyć głowy.

Gram w metina dla przyjemnosci i bez is tez mozna :) wiesz wole sobie kupic cokolwiek za te 3zl niz wydawac na piksele.

Opublikowano

Gra ponad 1.4k ludzi, czemu taki lvl hmm nie wiem:d może bufy robią albo EQ nie mam pojęcia. Zapytaj się ich w grze :)

Opublikowano

Ponawiam pytanie...w ile 

wbiję 100 lvl

++++ 

Dam rade szamanem ogarnąc bosy czy musze robic " dropka " ?

Bosy dasz rade ogarnąć, jak łatwo przepustki ogarniesz to nieco ponad dzień lub szybciej [ oczywiście pd`ki musisz mieć]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Serwer super nie jest za łatwo jak na easy co po 1 dniu 100lv+ trochę ciężko ale trzeba się pomeczyc strzała!

Opublikowano

Serwer super nie jest za łatwo jak na easy co po 1 dniu 100lv+ trochę ciężko ale trzeba się pomeczyc strzała!

To nie jest hard zeby sie meczyc to mial byc MEDIUM/EASY A NIE HARD/MEDIUM tak jak s1, nie polecam myslalem ze bedzie lepiej dopracowany.

Opublikowano

To nie jest hard zeby sie meczyc to mial byc MEDIUM/EASY A NIE HARD/MEDIUM tak jak s1, nie polecam myslalem ze bedzie lepiej dopracowany.

A z drugiej strony wbilbys maxa i siedzial w m1 jak osiol :)

Opublikowano

A z drugiej strony wbilbys maxa i siedzial w m1 jak osiol :)

No i było by gadanie "Łoo jakie nudy i co teraz !?" :)

Btw.

Przypominam i sygnaturkach

1# 1397505683-U931267.jpg

2# 1397505836-U931267.jpg

3# 1397505868-U931267.jpg

Godzina 22 - aktualna liczba graczy 1.4k :) !!

Opublikowano

No i było by gadanie "Łoo jakie nudy i co teraz !?" :)

Btw.

Przypominam i sygnaturkach

1# 1397505683-U931267.jpg

2# 1397505836-U931267.jpg

3# 1397505868-U931267.jpg

Godzina 22 - aktualna liczba graczy 1.4k :) !!

Dokładnie wbiją na innych serwerach max lv i nudzą się i siedzą w m1 i naprarzają wszystkich ;) polecam!!!

Opublikowano

Up

Okej jestem na mapie 90 i mam PDka 50% i mam 0.02 za moba a na 89 lvlu na zinach miałem 0.01

Tutaj topka expi godzinami by wbić te parę lvli, twoim zdaniem ten exp jest dopasowany pod typ serwera easy/medium?

Może jakiś admin MPCforum2 by się wypowiedział w tej sprawie? chyba że ty nim jesteś bo nie wiem?  :)

Edit: expiłem od 10 do 11:40 i wbiłem dopiero lvl bez pdka z isu na największym spocie bez pdków

exp easy/medium jak widać ^^

Bez pdka z isu pd 100% i lizakami pod expa z Isu jesteś zerem na tym serwerze i taka jest prawda niestety

Opublikowano

Okej jestem na mapie 90 i mam PDka 50% i mam 0.02 za moba a na 89 lvlu na zinach miałem 0.01

Tutaj topka expi godzinami by wbić te parę lvli, twoim zdaniem ten exp jest dopasowany pod typ serwera easy/medium?

Może jakiś admin MPCforum2 by się wypowiedział w tej sprawie? chyba że ty nim jesteś bo nie wiem?  :)

Edit: expiłem od 10 do 11:40 i wbiłem dopiero lvl bez pdka z isu na największym spocie bez pdków

exp easy/medium jak widać ^^

Bez pdka z isu pd 100% i lizakami pod expa z Isu jesteś zerem na tym serwerze i taka jest prawda niestety

"Pierwszy tydzień to będzie raczej, takie poprawi... coś będzie za mało,czegoś było za dużo"- Do końca tego tygdnia . Jeśli się uda oczywiście takowe znaleźć  :)

Opublikowano

`- Zapraszam do oglądania trzeciego odcinka z serwera MPCforum2.pl

`- Nie zapomnij zostawić łapki w górę ;-) ! 

[#3] MPCforum2.pl `- Polowanie na Metiny Śmierci , HWANG ?!

https://www.youtube.com/watch?v=YPDnUdGvWQE&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Opublikowano

`- Zapraszam do oglądania trzeciego odcinka z serwera MPCforum2.pl

`- Nie zapomnij zostawić łapki w górę ;-) ! 

[#3] MPCforum2.pl `- Polowanie na Metiny Śmierci , HWANG ?!

https://www.youtube.com/watch?v=YPDnUdGvWQE&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Widzisz kupiles tego hwanga w IS i juz masz ogromna przewage nad innymi, powiedzcie mi dlatego administracja sie prawie nie wypowiada? tak wmawialiscie przed startem jak to bedzie super jaki to mega easy a teraz znowu macie wszystko w dupie ? moze byscie poprawili zeby mozna bylo expic bez tego jebanego is? 

@AV: Moim zdaniem hwangi sie powinno robic a nie ze pol servera bedzie latala w hwangach z isu :)

Opublikowano

Zapraszam na serwer jest naprawde dobry:) ludzi gra strasznie dużo na niektórych mapach ludzie po 4 stoją na spocie ;d spokojnie mogę powiedzieć ze gra około 1,2k ludzi :)

<3

Opublikowano

Powiem tak co do serwera jest nawet fajny ale, jest trochę nie dopracowany pod względem takim, że Boss na mapie 90lvl bije 3x po 9 k gdzie na full IS mam 23k :D

Na mapie 110lvl Moby biją po 2-2.5 k z Hita ;O

Bossa na mapie 110 lvl nie da sie ubic bo ma tyle HP, że choj ^^

Pozdrawiam Happy ;)

Opublikowano

Powiem tak co do serwera jest nawet fajny ale, jest trochę nie dopracowany pod względem takim, że Boss na mapie 90lvl bije 3x po 9 k gdzie na full IS mam 23k :D

Pozdrawiam Happy ;)

To jest kwestia zmienienia dmg - drobnej poprawki.

Widzisz kupiles tego hwanga w IS i juz masz ogromna przewage nad innymi, powiedzcie mi dlatego administracja sie prawie nie wypowiada? tak wmawialiscie przed startem jak to bedzie super jaki to mega easy a teraz znowu macie wszystko w dupie ? moze byscie poprawili zeby mozna bylo expic bez tego jebanego is? 

@AV: Moim zdaniem hwangi sie powinno robic a nie ze pol servera bedzie latala w hwangach z isu :)

A czy ktoś Ci każe kupować itemy z ISu ? ktoś jak chce się szybko wybić to sobie kupi coś. No cóż trzeba się czasem natrudzić żeby coś zdobyć.... tak jak mówiłem ktoś kto ma kasę może sobie pozwolić na itemy lub inne rzeczy z ISu.

Opublikowano

Pozdrawiam Happy ;)

Będzie aktualizacja nie długo to wszystkie się poprawi , spokojnie jak na wojnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...