Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm coś mi tu pachnie rekordem online pewnie na ch1:d

Napisz do mnie na pw.

Btw

Zapraszam na serwer!

Napisz do mnie na pw.

Btw

Zapraszam na serwer!

Pierdolisz smuty chłopie... Poprostu nie da się zalogować na ch2 i ch4.. bodajże. NIe na ch1... NIe ma administracji od 3 dni na ts3. Mają wyjebane poprostu.  

Opublikowano

Pierdolisz smuty chłopie... Poprostu nie da się zalogować na ch2 i ch4.. bodajże. NIe na ch1... NIe ma administracji od 3 dni na ts3. Mają wyjebane poprostu.  

Nie da sie zalogować na ch1 i na ch2  bo jest za dużo online , pierwsze sprawdz pózniej pisz ;)

Opublikowano

Nie da sie zalogować na ch1 i na ch2  bo jest za dużo online , pierwsze sprawdz pózniej pisz ;)

To jakim cudem właśnie się zalogowałem? A rano nie dało się ani na ch2 ani ch4 i ten sam komunikat ? Było zbyt dużo ludzi o 7:00 rano na tych channelach? ;>

Opublikowano

To jakim cudem właśnie się zalogowałem? A rano nie dało się ani na ch2 ani ch4 i ten sam komunikat ? Było zbyt dużo ludzi o 7:00 rano na tych channelach? ;>

Widocznie jak tak pisało to tak było ;)

Opublikowano

Nie ma administracji od 3 dni O_o ? OMG co powiedział !:D

Wczoraj Małysz wołał wszystkich na "pomoc ogólna" i jakoś był kontakt ... siedział kilka godzinek także nie smuć że mają wy...bane.

Opublikowano

Napisz do mnie na pw.

Btw

Zapraszam na serwer!

Napisz do mnie na pw.

Btw

Zapraszam na serwer!

ustawali max 50 osób na jedno ch żeby zrobić sztuczny tłum bo tłumów tam nie ma żadnych może z 400 graczy.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

400 graczy?

HAHAHAH +1,5 gra na eventach nawet 2k....

Nie wiesz to elo.

@ Co z ts3 czekam na odp...

DZIALA JUZ :D

ok ok ty widziałeś 1,5k graczy #GOOGLEGRAFIKA

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Dziś na evencie było 1705 osób 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Dziś na evencie było 1705 osób 

chyba w kosciele cymbale

Opublikowano

Nie sluchajcie tego co oni pisza , kazdy kto gral wie ze jest ledwo 1tys

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Moglibyście nie ściemniać chociaż że grasz aż tyle osób, dacie ss po wpisaniu komendy to uwierzę ;)

Szkoda że zrobiliście z tego MPCforum'a z większym expem, ale taką samą zawartością IS.

Jedyne co mnie boli że zjebaliście tak dobry serwer jakim był MPCforum1, który był świetny, gdybyście się nim zajmowali, teraz już nie ma opcji żeby tam coś było robione.

Opublikowano

Spoko serwer, szkoda że taka administracja. Okradli konto, władowałem 100 zł w isa ale co z tego jak administracja i tak ma to w dupie. Jak zawsze jest to "Wina gracza".

Pozdro...

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Spoko serwer, szkoda że taka administracja. Okradli konto, władowałem 100 zł w isa ale co z tego jak administracja i tak ma to w dupie. Jak zawsze jest to "Wina gracza".

Pozdro...

A powiedz mi kogo to jest wina ?? moja ze Tobie konto okradli ?? . Pisze przed rejestracją bardzo wyraźnie ze trzeb zakładać konta o unikatowym ID i haśle. 2 sprawa jest coś takiego jak REGULAMIN. napisany został po to aby gracze się do niego stosowali. 

Skoro okradli Ci konto to znaczy ze nie dbałeś o nie zbyt dobrze , passy miała więcej niż jedna osoba. Tak naprawdę może być wiele przyczyn . Pozdrawiam i polecam zapoznać się z regulaminem 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jaki sposób na zarobek polecacie na początku gry?

Gdzie dopić kamyki duchowe?

Prosiłbym o screena z ilością online z komendy. 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano
✭ 125 łapek w górę oraz 900 wyświetleń i dodaje nowy odcinek !
✭ Zapraszam także na Facebooka: 
https://www.facebook.com/WeeZyHakeRR
-------------------------------

Tak więc po 5'cio dniowej przerwie wrzucam kolejny odcinek z serwera MPCforum2
Tym razem pierdolenie niczym w balladzie ;-)
Miłego oglądania - pamiętaj o łapce w gorę :)

https://www.youtube.com/watch?v=NOBxAAzdzQc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...