Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu nie da sie zrobic konta jakis error wyskakuje 

Własnie sprawdziłem i rejestracja działa prawidłowo. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Własnie sprawdziłem i rejestracja działa prawidłowo. 

no chyba nie bo nie mogę się zarejestrować

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

serwer jakiś dziwny zrobiłem już 2 konta i jak chce wbić do gry to pisze ze źle  wpisuje hasło albo login 

52324509.jpg
Opublikowano

Nie dało by się wcześniej tego zuo? ^^

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nosz kurwa ile można czekać na ten link aktywacyjny z forum -.-

Około godziny 9 założyłem konto a linku dalej nie ma.

Ogarnijcie to bo nie chce mi się czekać tydzień, aż przyjdzie link na emaila..

Opublikowano

Easy/medium to to nie jest ale raczej hard/medium albo wgl. hard serwer z lekka niedopracowany może kiedyś tu zawitam ale raczej nie dziś

Opublikowano

Nosz kurwa ile można czekać na ten link aktywacyjny z forum -.-

Około godziny 9 założyłem konto a linku dalej nie ma.

Ogarnijcie to bo nie chce mi się czekać tydzień, aż przyjdzie link na emaila..

Problem został zgłoszony-cierpliwości... zapraszam na serwer już niebawem na forum będzie informacja odnośnie eventów ;)

Opublikowano

Od dziś jest 50% więcej expa do 5 Maja. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Od dziś jest 50% więcej expa do 5 Maja. Pozdrawiam

To zepsuje serwer, exp powinien być na maksymalnie dwa dni, następnie 2 dni dropu i yang, potem jest zuo, zrobić ox i ewentualnie na majówkę dać jeszcze jeden dzien expa. ;-), chyba że już wam się nie chcę zajmować serwerem i czekacie aż każdy powbija max lvl.

Opublikowano

Ile tutaj gra osób?

Warto wgl. tutaj grać od 0?

gra tu jakieś 1,1 - 1,6 k ludzi w ciągu tygodnia. Rekord serwera  w święta jak sie nie myle to 2,3k osób online. 

Moim zdaniem warto , wybić się nie jest ciężko w dzień można spokojnie wyexpić 80 poziom i zdobyć jakieś w miare eq.

Jeśli będziesz zaczynał to mogę Ci jakoś pomóc , zapraszam na PW lub w grze pod nickiem  " ZbijamLufke "

Opublikowano

Sama przyjemność grania na takim serwerze. Aktualnie jest +50% więcej expa więc jest rewelacyjnie.
Polecam wszystkim serdecznie i zapraszam do gry, sklepów jak i graczy nie brakuje ;)

Ps: przydałby się szybszy resp gienka w av2 i mniejszy dmg mobów na mapie od 110lvl :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...