Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś o 24.00 będzie króciutka przerwa

konserwacyjna.

Będą wprowadzane zmiany takie jak:

- Usunięty limit czasowy z Dungeonów

( DT , Wieża Szponów , Wieża Zinów )

- Zostanie włączony drop marmurów.

- Poprawione literówki w questach

- Maska Dyni dla Dury ( K ) daje już 15% na

moby ( pomimo ze będzie pisać w opisie

10% )

- Zwiększona szansa na ulepszenie

HWANGA

- Dodanie Pierścionka Zaręczynowego do

NPC " MałyszSquad "

- Zmniejszona regeneracja HP u BOSSA "

Baronowa Pająków "

- Handel Hwangami nie będzie możliwy.

- I Inne dropne i mało znaczące poprawki

( wpływające na stabilność systemu:) )

Pozdrawiam !

Opublikowano

Nukey - hwangi są robienie z boga po 10 perel :)

# Zapraszam do oglądania 4'czwartego odcinka z serwera MPCforum2.pl

# Pamiętaj o zostawieniu łapki w górę oraz komentarza :)

[#4] MPCforum2.pl `- Mixowanie Expienie Zabijanie 

https://www.youtube.com/watch?v=6q2LnWPPqCw&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

✭ 75 łapek w górę oraz 600 wyświetleń i dodaje nowy odcinek !
✭ Zapraszam także na Facebooka: 
Opublikowano

Ten serwer to porażka roku.

Nie wiem jak ludzie mogą tam grać :)

Czuje że będzie to samo co z s1

Odradzam gry na serwerze ze względu na administracje i poziom hard

chociaż w planach był easy :D

@ kiedy s3 ?

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Co racja to racja wbilem 73lv i myślę co ja tu jeszcze robię , easy to z racji chyba ze fms w sklepie jest poza tym hard medium , wszystkie przedmioty dla biologa leca tak ze się odechciewa gry , ulepek w postaci malzy itp leci tez tak w ch*j ze tylko grac , drop na tym serwerze Easy/medium jest niczym jak na hardzie, przez samo to ludzie znajacy znaczenie easy medium ida w ch*j zostają Ci którym się chce tak bawić , po czasie nawet oni się tym zniechecaja.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

@ kiedy s3 ?

Moze s3 postawią po tym jak większość odejdzie ponadto teraz all serwery bez bety startują i wychodzi pózniej wszystko w praniu czy to easy czy medium , a staje się hardem z błedami ^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Co prawda to prawda to jest bardziej Medium/Hard bo z easy to naprawdę nie ma nic.. Ogółem trochę lipa sie stała , jak by to był faktycznie easy/medium przy takiej stabilności to by grało dwa razy więcej osób.. Nie oszukujmy sie ;)

Opublikowano

@ kiedy s3 ?

Jak porażka roku to nie graj, zmusza cię ktoś !?

Boli cię to ze trzeba się choć trochę wysilić?

Widzisz jest bardzo dużo osób którym serwer się podoba i gra na nim taki jaki jest. A no ma takiego serwera którym spodoba się wszystkim i wszyscy będą na nim grać..... Nie ma takiej opcji...!

Btw.

Już niebawem będzie informacja o evencie wielkanocnym.

Zapraszamy na serwer !

Opublikowano

Server zarąbisty, jeśli zostanie coś (znacznie) zmienione.. nie bd tyle ludzi i to napewno, grać nie płakać..

jak nie to papa

Opublikowano

Witajcie Drodzy Gracze.

Tak wygląda M1 MPCforum ( niebiescy ) MPCforum2. 

Screan jest zrobiony z godziny 13.14 ( gdzie połowa osób jest jeszcze w szkole ) :):)

Pozdrawiam i dziękujemy ze jesteście z nami. 

jy-hytmkljcsgkbzhloxvao.jpg

Event wielkanocny rozpocznie się w piątek 

wielkanoc.png

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ogólnie z początku miałem wątpliwości..

ale teraz... SERWER ROKU ! :) LUDZI MNÓSTWO , WSZYSTKO DOSTOSOWANE :)

Małe poprawki jeszcze i będzie super :)

Opublikowano

To jest kwestia zmienienia dmg - drobnej poprawki.

A czy ktoś Ci każe kupować itemy z ISu ? ktoś jak chce się szybko wybić to sobie kupi coś. No cóż trzeba się czasem natrudzić żeby coś zdobyć.... tak jak mówiłem ktoś kto ma kasę może sobie pozwolić na itemy lub inne rzeczy z ISu.

Is isem lecz.

Na serwerach gdzie jest nie cale 500 graczy , gdzie administracja musi placic za reklame bo w teamie nie maja youtubera  to w isie jest pd , pet , wierchowiec i tyle .

A wy? macie reklame za darmo (malysz w teamie) , okolo 1k graczy , a w isie nawalone jest wszystkiego , hwangi , kilka rodzaji pierscionkow , pety,kostiumy,maski,wierzchowce-wszystko z komicznymi bonami ulatwiającymi gre.

Gracz ktory nie korzysta z isu nie ma najmniejszych szans dogonic kogos kto jedzie na full isie.

Jaka tu sprawiedliwosc? (nie no , jak bedzie gral nocami i dniami to moze da rade) 

Bez isu sie gra ciezko jak na medium/easy ale z isem to juz latwo leci .

Is powinien byc , ale to jest przesada , is daje za duzo przewagi na waszym serwerze.

Serwer jest zrobiony byle jak , poprawki robione dopiero po starcie , is jest załadowanym masą rzeczy ktora ułatwia za bardzo gre , administracja tez nic specjalnego.

Tak mozna opisac ten serwer.

Ps:Jak idzie reklama s1? cos efektow nie widac.

Opublikowano

2x up

Większość ludzi którzy kupują rzeczy z isu, sprzedają je i wydaje mi się że jest to fer bo jaki problem nazbierać yangi i kupić od innego gracza taką rzeczy jaka Ci pasuje, więc coś za coś.

Up chodzi Ci o ceny tych broni? To kwestia czasu jak będzie więcej tych itemów na 75 i cena spadnie :)

Opublikowano

2x up

Większość ludzi którzy kupują rzeczy z isu, sprzedają je i wydaje mi się że jest to fer bo jaki problem nazbierać yangi i kupić od innego gracza taką rzeczy jaka Ci pasuje, więc coś za coś.

Up chodzi Ci o ceny tych broni? To kwestia czasu jak będzie więcej tych itemów na 75 i cena spadnie :)

Jesli jakis item w isie kosztuje 20 zl , to myslisz ze gracz to sprzeda tanio? albo w ogole nie sprzeda , albo za kosmiczną cene ktora go zadowali , gdyz te przedmioty daja za duzoe bonusy i kazdy je woli zostawic.

Nie wiem po co sie tak podlizujesz malyszowi i calemu teamowi , placą ci za to czy oco chodzi?

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania , nie potrafisz odpisac konkretnie tylko piszesz jakies glupoty.

Opublikowano

No taaaa płacą mi za to żeby kupić komuś takiemu jak Ty, maść na ból dupy (omg...). Nie każdy zostawia sobie itemy tylko sprzedają je bo chcą zarobić yang to fakt, zawsze na starcie dają ogromną cenę ale później jak handel się stabilizuje.

Opublikowano

Masakra... -.- to jest serwer medium/hard, a nie jak jest napisane w prezentacji ...a z serwera easy to tutaj nie ma nic o.O.

PS. czekam na hejt B)

00381637475378013724.png
Opublikowano

Masakra... -.- to jest serwer medium/hard, a nie jak jest napisane w prezentacji ...a z serwera easy to tutaj nie ma nic o.O.

PS. czekam na hejt B)

Jedyne co tu z easy, to  skile G oraz militar. 

Zagrałem i twierdzę, że nie ma sensu tu grać, hwangi w IS ? Sory, ale nie dla mnie takie coś, jeszcze truty tam dajcie i będzie git :) 

Opublikowano

Jedyne co tu z easy, to  skile G oraz militar. 

Zagrałem i twierdzę, że nie ma sensu tu grać, hwangi w IS ? Sory, ale nie dla mnie takie coś, jeszcze truty tam dajcie i będzie git :)

No w końcu trzeba się pogodzić z tym że serwer jest nastawiony pod zarabianie pieniędzy z is-u , proste ;) Ja gram dla zabawy nie dla jakiejś topki więc mnie to za bardzo nie obchodzi czy w tym Is jest hwang truta czy nawet GM xD

Opublikowano
Client MPCforum2 JEST JUŻ DO POBRANIA !!!  

https://mega.co.nz/#!WRxW0ADb!lQLB0tTYWJpuA20c4QJkZopfxxr8w2QariFEUU8SP9s

http://www.multiupload.nl/IFGNPMNUHR

SKAN

http://scr.hu/0u54/483hs
Jeśli ktoś chce mieć wygląd skili taki jak na Metin2 PL to pobierzcie sobie tą paczke i zawartość jej proszę wkleić do folderu " pack " jest on w głównym folderze MPCforum2 Kliknij Aby Pobrać Wygląd Skili z PL

kost.png

wielkanoc.png

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Bardzo zawiodłam się na serwerze - przynajmniej z początku, gdyż nie gram już na nim. Dlaczego? Ponieważ miał to być easy/medium, a nie medium czy medium/hard.

Skoro jest to typ easy/medium, IS nie powinien mieć jakiejś dużej przewagi wśród graczy, którzy nie korzystają z niego, a tutaj jest inaczej, niestety.

Była beta? Jeżeli nie, to dlaczego? Jest to kopia s1? Gdzie zwiększyliście troszkę % exp, dropu, yang - gdzie marnie dropiło w v1/v2?

To jest kwestia zmienienia dmg - drobnej poprawki.

A czy ktoś Ci każe kupować itemy z ISu ? ktoś jak chce się szybko wybić to sobie kupi coś. No cóż trzeba się czasem natrudzić żeby coś zdobyć.... tak jak mówiłem ktoś kto ma kasę może sobie pozwolić na itemy lub inne rzeczy z ISu.

Bez urazy Neo, ale nie sądzisz, że to jest przesadzone? Miał być serwer "easy/medium". Pamiętaj, że w Metina grają osoby poniżej 18 roku życia, które nie zarabiają, nie każdy ma 'nadzianych' rodziców, więc sobie nie mogą pozwolić na wydawanie na IS. Stąd szukają prywatnych serwerów - easy, easy/medium, f4un. Skoro widzą, iż jest napisane "easy/medium", do tego dość znanego Youtuber'a - Małysz, osoba - ProBoszcz. Więc myśli sobie, że będzie masa graczy, stabilny serwer, skoro jest to s2. Wchodzi na serwer i zonk...

Kolejna sprawa - nie spodobało mi się zachowanie Rivalia - co jest jednym z powodów, dlaczego zrezygnowałam z Moderowania forum.

Przynajmniej tak to wygląda z mojej strony.

Jedyne kogo mogę polecić, to na pewno ProBoszcz i Derin, bo z nimi najwięcej kontaktu miałam z TEAMu. Ale ogólnie serwer i Administrację polecam. Zachęcam do zagrania, gdyż serwer jest stabilny.

Zapomniałam! Jeszcze chcę podziękować Kropeczce! <3

Napisalas to dopiero jak nie masz juz rangi ? dziwne hehe :)

Już wcześniej miałam napisać (co było mnie widać w tym temacie. Nie raz zaczęłam pisać post, ale stwierdziłam, że nie - dlaczego? Czytaj dalej), ale gdybym napisała to, gdy miałam range, to by pojawiły się tzw. "płaczki", którzy by twierdzili, iż mam rangę, a piszę takie rzeczy, że nie wypada Moderatorowi pisać tak, itd. Chyba rozumiesz? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...