Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy teraz to 1.1k tak średnio. Jutro dam edita z dokładnymi info:)

Btw.

Już od piątku zaczynamy evento LOTTERIADA, a już jutro i przez kolejny tydzień będą zapisz do TURNIEJU PVP pojawi się kalendarz eventow przez cały miesiąc maj w tym OX i inne:)

Opublikowano

Malysz sobie najebal hajsiwo i spierdolil? hahah . ;) Nie polecam servera.

@top: ile online w godzinach szczytu? skad bronie 75?

Opublikowano

haha szkoda mi idiotów co tu grają, Małysz wie że ten serwer padnie i wymyślił jakąś ściemę z wyjazdem aby go nie hejtowali potem, może i wyjeżdża ale chyba nie do afrykańskiego buszu gdzie nie ma internetu, a teraz na świecie chyba w każdym miejscu jest internet

Opublikowano

Z s2 stało sie to samo co z S1 , graczy coraz mniej , w godzinach szczytu jest jakiś 500-600 online , gdzie ten czas co było po 1,3-4k ? :)

Administracja coraz mniej interesuje się serwerem , zebrali kase teraz można olewać. Po prostu zrobiła się jedna wielka Lipa..

Opublikowano

Nie słuchać tych osób na górze! Szukasz dobrego serwera medium/easy? Dużo osób online? Rywalizacji z najlepszymi graczami? Już dziś dołącz do świata MPCforum2! Event jeden na drugim,bot jest banowany za botem. Prawda,nieraz idzie poczekać w pokoju "czekam na GM" ale pamiętajcie,administracja też człowiek,każdemu może coś wypaść.

Opublikowano

Bieda :).

Szkoda moich 6 zł wydanych na to ścierwo.

Nie polecam nikomu jedyna rzecz jaką zmienili od S1 to exp. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Jedyną kurwą (oprocz malysza) w Teamie jest Rivalia B) pozdrawienia od Krawczyka - nie ma to jak dać bana równy miesiąc temu ,za po 1 pisanie szczerej prawdy , a po 2 "Niby wulgi" , ban Miał Mi się na forum skończyć 24 kwietnia - o dziwo wyżej wymieniona  kurwa przedłużyła go do hmmm, chuj wie kiedy :) - tak wygląda faworyzacja znajomych na tym serwerze, gdy zacząłem pisać o niewygodnych dla Nich rzeczy - zapili robaka. Pozdro, a tutaj coś tylko z dedykacją dla Ciebie

Edit : A i dodam jeszcze ,że dostałem blocka na zakładnie kont na forum - hm dziwne skoro ban miał Mi minąć to dlaczego nie moge zakladac kont? Napisalem z prośbą do Neo o aktywacje - odp? Bla Bla Bla nie mozna zakladac 2 konta bla bla bla wyjasniaj to z rivalia na ts bla bla bla...gadanie o dupy maryny , ale mniejsza jak powiedział tak zrobiłem - czekałem równy cały dzień na odp. - chociaż ,że ten szlauf pojawiał się na tsie, dostawał wiadomości, jak zwykle 0 odzewu - widze ,ze ten serwer to kontynuacja projektu z s1

sygna2.png

Opublikowano

"Oddam" konto z eq + is wiecej szczegolow na PW.

skad bronie 75?

Opublikowano

Jaki to jest typ serwera w końcu? jak wchodzi się na stronę są do wyboru easy i hard   wchodzę w easy  i tam jest napisane że medium. exp bardzo wolny

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Dla mnie po chuyu ten serwer:> Wbicie Max lvl schodzi koło 40/50h gry- Non stop Expiąc. Jak na Easy to Banalnie wolno:>

Serwer smiedzi starocią:> To jest moja Opinia o tym Shit'cie

Opublikowano

Duzo ludzi? Warto zaczynac? Czy odradzacie?

Ktos wiecej by sie mogl odpwoiedziec? :D

Wypowiedz kolegi @up nie jest miarodajna :(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jako dawny Administrator/Technik ts3.xxi jako tygodniowy GM spelniajacy jak najlepiej swoje obowiazki zostalem wywalony z serwer od tak. Serwera NIE POLECAM. 

Opublikowano

Jako dawny Administrator/Technik ts3.xxi jako tygodniowy GM spelniajacy jak najlepiej swoje obowiazki zostalem wywalony z serwer od tak. Serwera NIE POLECAM. 

Wcześniej lizanie tyłka tak, że prawie jelita im wyjąłeś jęzorem, a teraz cie wywalili i płacz, oraz, że nie polecasz :D      Beka  xD

io7e.jpg

Opublikowano

MalaMysz odeszla z obu serwerow,poniewaz dobrze wie,ze nie maja one przyszlosci.Na s1 gra ok 60 os.Z MPCforuma dwojki ludzie juz emigruja tak wiec przed pobraniem klienta gleboko zastanowilbym sie czy gra tutaj ma sens.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...