Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie ściągam clienta, bo po prezentacji fajnie się zapowiada.

Jak oceniacie serwerek?

Ty jesteś ślepy czy głupa palisz? Hejtów na 10 stron, serwer dno, niewypał, totalne nieporozumienie, nie ma nic wspolnego z mediumem...

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jesteś ślepy czy głupa palisz? Hejtów na 10 stron, serwer dno, niewypał, totalne nieporozumienie, nie ma nic wspolnego z mediumem...

Własnie MPC Forum przez takich gimbusów jak ty schodzi na psy ... Ale oby więcej takiego hejtu ;):) robicie bardzo sprzyjający fejm :P 

Oczywiście na serwer zapraszam, Gra bardzo dużo osób. Serwer jest dopracowany !!!!!!

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Własnie MPC Forum przez takich gimbusów jak ty schodzi na psy ... Ale oby więcej takiego hejtu ;):) robicie bardzo sprzyjający fejm :P

Oczywiście na serwer zapraszam, Gra bardzo dużo osób. Serwer jest dopracowany !!!!!!

W profilu jest podany wiek. Człowieku to się nie da nie hejtować, taką szansę zmarnować. Jak ja bym miał czas i takie możliwości jak ty to bym odjebał taki serwer, że wszystkie inne by upadły, bo wszyscy by grali u mnie.

Nie wiem czemu nikt nie tworzy serwerów z myślą o graczach, zamiast tylko o hajsie.

Ile osób tak na oko?

I w jakim królestwie najlepiej zagrać?

Jaką postacią by się łatwo grało na tym serwie?

Każdą postacią z full IS jest łatwo :)

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Hmm mowisz ze to gimbus  , a skad wiesz ile ma lat ? :) moze juz skonczyl dawno szkole ? to ze napisal prawde odrazu gimbus .. jak chcesz moge zlatwic Ci masc na bol dupy

Ile osób tak na oko?

I w jakim królestwie najlepiej zagrać?

Jaką postacią by się łatwo grało na tym serwie?

na poczatek WP z buffem 

osob nie wiem ale zanim zagrasz zobacz na IS pozniej wejdz na serwer pograj z 3h i napisz jak sie gra bez Is. :)

image.png

Opublikowano

Zamiast spinac sie z graczami wez sie za serwer typie 

Opublikowano

Ogólnie spoko bugów nie ma serwer do polecenia aczkolwiek wczoraj jak dla mnie Administracja Zje***a sprawe gdyż zwiekszyli wartość sm dla sms 30zl około 5-6h po starcie co moim zdaniem było złym rozwiązaniem bo duża liczba graczy która wcześniej zapełniła wasze kieszenie straciła sporo hajsu a teraz 1/4 serwera ma hwangi bezsensu :)

Ps: za 50zl przelew jest 310SM za sms 30zł jest 250sm Jak dla mnie jest to śmieszne ^^

Opublikowano

Dopracowany hmm

Kogo chcesz oklamac? 6 stron hejtu i ty jeszcze chcesz komus wmowic ze ten serwer jest dopracowany? zajmij sie s1 a ten serwer to sobie mozesz zamknac bo nie dlugo  bedzie 20 osob gralo.

Opublikowano

Zamiast spinac sie z graczami wez sie za serwer typie

Tzn. wiesz myślisz ze admini nie pracują ? Przed chwilą siedzieliśmy z graczami i rozmawialiśmy o aktualnej sytuacji na serwerze, zapewniam ze można się dogadać, porozmawiać pomyśleć o ew, zmianach . Także zapraszam na tsa bo z takim hejtem ciężko o wnioski.
Opublikowano

Kiedy zostaną wprowadzone zmiany , o ile zostaną?

W nocy kiedy będzie mało graczy. Wtedy będzie czas na zmiany:)
Opublikowano

W nocy kiedy będzie mało graczy. Wtedy będzie czas na zmiany:)

Troszkę głupie posunięcie. Teraz jest środek weekendu., Ludzie chcą grać a tutaj utrudnione bez zmian to jest. Ale cóż. Zobaczymy sie jutro. Elo

Opublikowano

Tzn. wiesz myślisz ze admini nie pracują ? Przed chwilą siedzieliśmy z graczami i rozmawialiśmy o aktualnej sytuacji na serwerze, zapewniam ze można się dogadać, porozmawiać pomyśleć o ew, zmianach . Także zapraszam na tsa bo z takim hejtem ciężko o wnioski.

O zmianach to ludzie piszą od wczoraj w tym temacie, to ja nie rozumiem tak ciężko przeczytać i zanotować czy jak?

Opublikowano

Nie jest ciężko o wnioski, po prostu serwer jest za ciężki jak na medium/easy bo jest nawet cięższy od s1 i ma za grubego IS'a, zmienicie parę rzeczy typu: zmianki o wiele wiele tańsze, usuńcie itemy typu zmianki, dopalacze z IS'u i serwer będzie dobry bo jak do tej pory to ciągle rżniecie głupa, że nie graliśmy na easy, przynajmniej gimbus proboszcz.

Opublikowano
!!!!! SERWER JEST ON-LINE !!!!!
Zostały wprowadzone zmiany na serwerze
Oto One:

- Zwiększony znaczenie drop Magicznego Metalu od Metina 65 +
- Dodane Zwój Egzorcyzmu do NPC
- Dodana Rada Pustelnika do NPC
- Zwiększony Exp na mapie AV1 , AV2, AV3 , Czerwony Las, Las
- Zwiększona szansa na drop Sakiewki MPCforum
- Zwiększona szansa na drop Zaczarowania Przedmiotu
- Zwiększony Drop Kamienia Duchowego
- Zwiększony resp Metinów w Czerwonym Lesie
- Szansa na drop klucza w DT Zwiększona
- Zwiększony Drop z Nieb.Śmierci
- Zwiększony Drop broni 75

!!!!! SERWER JEST ON-LINE !!!!!

Rejestracja MPCforum2 Otwarta !!!
 MPCforum2 Client do pobrania !!
http://www.multiupload.nl/IFGNPMNUHR
Skan: 
http://scr.hu/0u54/483hs

Robimy wszystko aby serwer był dla was gracze jak najlepszy !!!

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Hahaha wiedzialem ze to bedzie syf :D beka.

Ale no cóż gówniana administracja robi gówniane serwery.

idz an gwnomt2 i buguj yangi potami 

Opublikowano

Proboszcz powiedział mi że exp na 85 lvlu+FULL IS w av2 jest dobry jak na medium easy :) 2% ze spota jego zdaniem jest odpowiednie dla serwera typu medium/easy (przypominam że na zinach expimy)

Opublikowano

Rozwaliłem 12 metinów MODERSTWA ( 70 lvl) =  ANI 1 METAL  / ANI 1 KAMYK DUCHOWY

Biłem postacią 75 lvl , z rękawicą. Nikt nie ksuł. :) 

Opublikowano

Ten Dmg mobów  jest za duży zmniejszcie go i poprawcie biologa drop nawet tego nie poprawiliście nic dalej nie zrobione tylko troszkę poprawiliście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...