Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłączcie ten autorefresher bo beka.

topic.

Coś się zmieniło względem pierwszej odsłony serwera czy po prostu copy paste?

Koszt zmianek mniejszy, itp. Zobaczymy jak to będzie.

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie żebym hejtował ale na 85 lvlu 1% ze spota sie ma bez ItemShopa to dla mnie to lekki hard/medium jest

Szkoda że straciłem czas na ten serwer myślałem że bedzie to przyjemny medium/easy ale się przeliczyłem

Edit: Myśle że znowu zaczne tutaj grać jak wiekszą troche exp

Opublikowano

Rozbite 6 metków w red lesie = 1 metal ... Tia....

Dalej pali itemy jak skur...  małze to idę jak ciepłe bułeczki.

Rozwaliłem od konserwacji z 30 metinów 70 lvl + i zero kamyków duchowych. Każdy oprócz ludzi z IS'em  , lata ze skilami na g1.   

Realy te zmiany?

Opublikowano

@GallAnonim1429 to nie oznacza że ktoś z Teamu spamował na innym serwerze, mają lepsze zajęcie niż robić coś takiego, bosze litości.

3x Up. Dzięki za uwagę, jeśli macie więcej takich uwag, piszcie:)

Opublikowano

denerwuje mnie koszt zmianek albo zmniejszcie koszt zmainek albo zwiększcie drop yang

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

denerwuje mnie koszt zmianek albo zmniejszcie koszt zmainek albo zwiększcie drop yang

TO jest ok. Na wyższych lvl to nie problem.

Ciekawe co zmienili :)

Opublikowano

REKLAMOWANIE SIE NA INNYCH SERWERACH NIE PRZYNOSI POŻADANYCH SKUTKÓW?

1397324347-U922706.jpg

1397324710-U922706.jpg

Czasami jeżeli duża gildia gra na serwerze to stara się o to by wyreklamować serwer jak najlepiej. bo wiadomo im więcej ludzi tym więcej gildii i lepsza zabawa.

A czasami zwykle ktoś dostaje kilka SM za postawienie kilku botów, przecież to kilka sekund roboty.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@GallAnonim1429 to nie oznacza że ktoś z Teamu spamował na innym serwerze, mają lepsze zajęcie niż robić coś takiego, bosze litości.

3x Up. Dzięki za uwagę, jeśli macie więcej takich uwag, piszcie:)

Tak jak Bil3T napisal - postawienie spambota to kwestia kilku sekund.Jestem przekonany,ze stoi za tym Proboszcz ;

Gdy startowal Alien bylo dokladnie to samo,

Celowo wybiera serwery,ktorymi administracja sie nie interesuje aby uniknac "nieprzyjemnosci"

Gracze wiedza,ze Malysz jest nie mala reklama,co za tym idzie nie obawiaja sie niskiej frekwencji na serwerze.Nie maja w tym zadnego udzialu.

edit; Phoenix wsadz sobie w d*** tego warna ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak już mówiłem wbije po starcie i ocenię.

Okazało się że jednak się myliłem i serwer wcale nie jest taki zły. Wybaczcie.

Gra się całkiem fajnie.

Trochę lipna sprawa z sakiewkami MPCforum bo drop naprawdę ssie (nic ciekawego mi nie wyleciało)

Gram dalej i polecam serwer.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Easy/Medium ? Z której on jest strony chociaż medium bo na pewno nie pod względem expa gdzie na 84 lvl w av2  z moba leci 0.03%-0.04%, to są ku*wa jakieś kpiny ja się pytam ? Nie oszukujmy się, taki exp leci na hardach ale nie na mediumach i to dobrych mediumach... Porażka i żenada, weźcie lepiej to ogarnijcie bo to  aż śmieszne jest.

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Easy/Medium ? Z której on jest strony chociaż medium bo na pewno nie pod względem expa gdzie na 84 lvl w av2  z moba leci 0.03%-0.04%, to są ku*wa jakieś kpiny ja się pytam ? Nie oszukujmy się, taki exp leci na hardach ale nie na mediumach i to dobrych mediumach... Porażka i żenada, weźcie lepiej to ogarnijcie bo to  aż śmieszne jest.

a wiesz od czego jest wieza zinow i exp na mapkach/kluczach ? uzyjcie troche mozgu

Opublikowano

@up [nie moge zacytowac ;/ ]

Tak wiem, bo tam chodziłem, ale bez ekipy to solo nie ma sensu. Dlatego się wybrałem do av2 by rzekomo ' poexpic ' ;)

Zapamiętaj - Bez starań nigdy nie ma wyników.

Opublikowano

Od jakiego lvl jest wieża szponów?

40 albo 45.

Od mojego ostatniego postu wiele się zmieniło. Wróciłem i nie żałuje nagrałem już troche materiału :)

Na tą chwile serwer POLECAM

Opublikowano

Od jakiego lvl jest wieża szponów?

DT szponów 50-80

DT demonów 40+

DT zinów 75-120

Serwer polecam i zapraszam! :)

Opublikowano

Też mam już całkiem sporo nagrane.

W trakcie gry napotkałem pewna niedogodność mianowicie chodzi o obrączki.

Powinny zostać dodane do npc bo wykonywanie tej misji na serwie easy/medium jest po prostu głupie.

Mam nadzieje że zostanie to dodane.

Polecam.

Edit: Jednak po informacji którą otrzymałem od [T]CARRIDVEN wracam do neutralności.

Mianowicie chodzi o to że w momencie gdy zapytałem go czy na serwer zostaną dodane obrączki przestał mi odpisywać,

gdy zapytałem go czy wie że na pytania się odpowiada uzyskałem odpowiedz "A wiesz że administracja pracuje tylko do 22? :)" No sory ale wydaje mi się że administrator po to pełni tą funkcje by pomagać graczom a nie po to by mieć przedrostek przed nickiem. Obiecywaliście że administracja będzie bardziej pomocna na MPCforumie2 jednak widać że od pierwszych dni już wasze zainteresowanie spada. Na serwerze gra się całkiem fajnie. Co prawda serwerem easy bym tego nie nazwał ale jest fajnie. Myślę że obrączka powinna zostać dodana gdyż ta misja całkowicie nie pasuje do serwera easy, obecnie mamy czasy że na mało którym serwerze hard można spotkać tą misje gdyż jest ona po prostu głupia. Tak jak już pisałem wcześniej wracam do neutralności jeśli chodzi o serwer lecz narazie jeszcze gram. Mam nadzieje że moja propozycja dotycząca obrączki zostanie przemyślana przez administrację i że idiotyczna zasada że administracja pracuje do godziny 22 zostanie porzucona.

Jeśli komuś chciało się przeczytać to co napisałem to dziękuje.

Pozdrawiam Taurinek.

Ps: Jutro pojawi się mój pierwszy LP z serwera. 

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Zapraszam do oglądania pierwszego odcinka z serwera MPCforum2.pl ;-)

Pamiętaj o zostawieniu łapki w górę ;-) !

[#1] MPCforum2.pl `- 35 Poziom , Taka Sytuacja ! 

https://www.youtube.com/watch?v=HHuUGTC5LR0&feature=youtu.be

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...